Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Szerintem is menni fog promóciós licencszel a hosszabbítás, de én biztos ami biztos megkérdezném. Küldj egy emailt nekik a hungary [kukacocska] hu.pandasecurity [pontocska] com címre. Az ügyfélszámod mindenképp szerepeljen az emailben.
Ha most veszel/újítasz licencet, akkor használhatod a később megjelenő 2011-s verziót.
-
válasz
#41133696 #121 üzenetére
Hali!
Erről szólt a 2. link, oda vagyon írva is, hogy ha most veszel/megújítasz liszenszet, akkor az már használható lesz a 2011-es Pandához is.
Előtte azonban kipróbálni a PIS 2010-et alaposan és ha lehet, akkor olyan gépen, amin nem volt már több víruskergető korábban, arra nagyon allergiás a Panda...
Fire.
-
válasz
#41133696 #119 üzenetére
Hali!
Sajnos a promociós liszenszekkel nem tudom mi a helyzet(mivel megvenni/hosszabítani szoktam), de feltételezésem szerint (ha tényleg a Panda promo keretében lett megszerezve, tehát nem kétes forrásból)m akkor működhet a meghosszabbítás a hagyományos feltételekkel. Alapban kb 30%-al olcsóbb megújítani a liszenszet: [link]
Vannak akciók is, mint pl most megújítás fejébe már a 2011-es változatra is át lehet térni 2010-ről. (persze ha majd megjelenik) [link] (kliensszám szükséges)
Fire.
-
-
törölt tag
"ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől."
Ezt ugye alapból tartalmazza, és nem kell külön letölteni ? Mert emlékszem ennek volt egy külön telepítős változata is.
Illetve ha jól dereng, a Wot kiegészítőt a Panda fejlesztette nem?
Szerk, utóbbi jól dereng :
http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/wot/
-
GEPESZ66
veterán
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #37 üzenetére
Én amikor a PANDA IS 2010-et feltelepítettem, akkor történt olyan, hogy megnyitottam a WORD 2007-et, s akkor bekövetkezett a kékhalkál. Újraindítás után már nem volt ilyen.A PANDA IS 2010-et használtam volna, de az ilyen dolgok nagyon zavarnak. A korábbi verzióknál volt olyan is, hogy nem indult el az állandó védelem.
-
eddy15
tag
Szia!
Jó, hogy nyitottál ilyen topikot. Legalább majd mindenki leírhatja tapasztalatait.
Én még nyáron próbáltam ki a Panda IS 2010-et, de nekem vmi miatt lasította a Vistám, pedig tényleg nem használt sok memóriát, tehát nem értem, hogy miért lassult be. Egy hétig védett és nem volt rossz, csak az említettem dolog miatt töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZEN.com
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest