- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #120 üzenetére
Természetesen rendes hivatalos promóció keretében októberben, windows 7 launch party
Nade most valamit nem értek, ha kiadják időközben a 2011-et, csak a 2010-et használhatom, nem úgy van mist más esetekben, hogy automatikusan használhatom az újabbat ?
-
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #115 üzenetére
Szia és köszi a segítséget.
Panda eltávot kapott és ment vissza a jó öreg ESS. Csak most vettem észre, hogy ESS mellett nincs is ilyen, - a Pandánál hosszú másodpercekig látható volt - windows indítása című kék képernyő és az Üdvözöljük felirat is csak megjelenik, az is csak egy rövid szösszenetre és máris van háttérkép, tálca és helyi kapcsolat ikon is. Szuper! -
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #115 üzenetére
Az MBAM-mal nem akad a PIS 2010.
Meg kéne nézni a host fájlt.
Én valamelyik nap futottam bele egy ismerősöm gépén. -
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #112 üzenetére
Hali!
Előtte fent volt az a-squared free és a malwarebytes's is de Panda telepítésekor azaz azt megelőzően természetesen ezt a kettőt eltávolítottam.
Kérdésedre válaszolva.
De engedi elindítani manuálisan a két "piroska" modult. Már amikor. Érdekes az is, hogy hol az 'Antivírus' hol pedig a 'Tűzfalvédelem' piros. Váltakozva hol ez hol az. Az 'Indentitásvédelem' az legalább állandóan piros, de el sem akar indulni. A másik kettő ha el is indul akkor (talán fél perc múlva ?) megint kipirosodnak és kéri a Panda az újra indítást.
Winows XP BK.-ban a tűzfal szolgáltatása meg állandóan pirosan riogat, hogy a Panda IS tűzfala ki van kapcsolva.
Közben lett még egy valami. Amikor már ott a Panda ikon meg a helyi kapcsolat ikonja is az óra mellett és indítanám a FF-t akkor bejön egy 5 centi magas és a monitor szinte teljes szélességében látszó figyelmeztetés, hogy valami elérési útvonal nem létezik. OKézom és ezután már meg lehet nyitni a Firefoxot.
Most azt fogom tenni, hogy leszedem és vissza rakom újra. Vagy ne?
Szerinted? Nem az enyém a gép hanem a barátnőmé és a lejárt ESS helyett tettem (volna) a fel. Szerinted próbálkozzak még, megéri az ESS helyett Panda IS-t használi vagy hagyjam a bánatba és tegyem vissza ESS-t. Magazinos kódokkal el leszünk egy ideig. -
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
Hali!
Hát itt a bibi. Tegnap délelőtt lett feltéve és ma reggelig nem is hozta ezt a formáját. Ma, az első bekapcsolástól kezdve állandóan ez piros szín fogad, hiába indítjuk újra és újra a gépet. Próbáltam úgy is, hogy a Kikapcsolás után, néhány perces várakozást követően kapcsolom be a számítógépet (amit ma már vagy legalább 25x megtettem!) akkor megint csak pirossá válik a Főablak szinte azonnal, hogy bejön és hiába kattintgatok a frissítésre (ami le is fut) nem változik a helyzet. Ez a számítógép egyéb iránt egy laptop, de gondolom ez nem okozhatja ezt a hiba jelenséget. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #106 üzenetére
Köszi a segitséget. Végülis a törléskor nem figyelmeztetett, meg nem jött be semmilyen hibaablak. A program is müködött(ment az automatic update, meg keresni is tudott)
Mindenestre uninstallaltam a programot, most felraktam a panda cloud antivirust, kipróbálom milyen. -
Justas23
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #78 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #68 üzenetére
Már azt hittem, hogy itt van a gubanc, de köszi, hogy megnyugtattál.
Az öndiagnózis is rendben lezajlott
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #55 üzenetére
Igen, valószínűleg tényleg a 2009-cestől van alapból bepipálva.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53 üzenetére
Hogy melyik verzióba kerültek bele, azt meg nem mondom, de szerintem jóval előbb mint a 2009-ces. Talán már a 2006-osban is volt. Ha valamikor lesz időm, felrakosgatom őket virtuális gépre.
Polcomon a Panda IS 8.0 a legidősebb doboz, talán olyan 2003-2004-ben lett véve. Azóta használom folyamatosan.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #45 üzenetére
Panda IS 2009 1 hetet, majd mivel vásároltam NIS 2009-et, így ez még 10 hónapot, csak majd most jár le a licenc-em.A PANDA-ra kíváncsi voltam, ezért raktam fel.VISTA-t használok, s a 15.01.00 verziót raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest