Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi,
Kisé kimaradtam a fórumból, mert összevissza jártam a nyáron, de végre itt vok. Na szóval tegnap úgy döntöttem, hogy megpróbálom megtolni a kis Celeron D-t. AGP, PCI lefixál, sőt régebbi tapasztalat miat memória is....Na és újra előjött a régi probléma, amit leírtam néhány oldallal előbb:
A memnek 3 állítása lehet:
266MHz--sz@r, a Windows el sem indul, olyan lassú
333MHz--kicsit jobb, elindul a windows, de az alpból automatikusan induló progik (NAV,Skype) már nem töltődnek be a ramba, legalább 10 percen küszködött a Windows, majd egy resettel és BIOS visszaállításal helyrehoztam arendszert.
Auto--Hát ezzel megy a gép, de kb 3,1GHz-s procinál tovább nem bírja a mem(amit meg is értek, mert nem egy tuning darab)
Szóval kellene vmi megoldás....
Olvastam az előttem hozzászólónál az átírt BIOS-okról..Lehet, hogy nekem is ez lenne a megoldás?Olyan BIOS, amin rugalmasabban lehet állítani a mem frekit?
Boocsi, hogy újra feltesezm a kérdést, de az előzőkben asszem nem sok választ kaptam, ami segített volna(ez nem szemrehányás akar lenni!)
THX!
u.i.:az előző hozzászólást kicsit pontosítom, mert abban elméletben gyorsabb volt a gép(pl. ott azt írom, hogy betöltődött a windows 266MHz-nél--nos ez nem igaz, tehát az itteni adatok a jók, és pontosak)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest