Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi,
Kisé kimaradtam a fórumból, mert összevissza jártam a nyáron, de végre itt vok. Na szóval tegnap úgy döntöttem, hogy megpróbálom megtolni a kis Celeron D-t. AGP, PCI lefixál, sőt régebbi tapasztalat miat memória is....Na és újra előjött a régi probléma, amit leírtam néhány oldallal előbb:
A memnek 3 állítása lehet:
266MHz--sz@r, a Windows el sem indul, olyan lassú
333MHz--kicsit jobb, elindul a windows, de az alpból automatikusan induló progik (NAV,Skype) már nem töltődnek be a ramba, legalább 10 percen küszködött a Windows, majd egy resettel és BIOS visszaállításal helyrehoztam arendszert.
Auto--Hát ezzel megy a gép, de kb 3,1GHz-s procinál tovább nem bírja a mem(amit meg is értek, mert nem egy tuning darab)
Szóval kellene vmi megoldás....
Olvastam az előttem hozzászólónál az átírt BIOS-okról..Lehet, hogy nekem is ez lenne a megoldás?Olyan BIOS, amin rugalmasabban lehet állítani a mem frekit?
Boocsi, hogy újra feltesezm a kérdést, de az előzőkben asszem nem sok választ kaptam, ami segített volna(ez nem szemrehányás akar lenni!)
THX!
u.i.:az előző hozzászólást kicsit pontosítom, mert abban elméletben gyorsabb volt a gép(pl. ott azt írom, hogy betöltődött a windows 266MHz-nél--nos ez nem igaz, tehát az itteni adatok a jók, és pontosak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs