Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Amit leírsz azzal nekem nincs semmi bajom, sőt szöveg és kérés nélkül is lehet jól együtt működni, amire szintén van példa. Aki egy kicsit is gondolkodik, az nem hozza be a 3. ugyanolyan hőst. Ennyi.
Márpedig ha én azt látom, hogy se healer, se tank a láthatáron, akkor onnantól kezdve engem sem érdekel és csak játszom, mert tudom veszíteni fogunk. De ha érzékelem a hajlandóságot a csapatmunkára, akkor azonnal váltok karaktert és ha kell tankolok, ha kell gyógyítok. Erre tökéletes példa, amikor bementem az egyiptomi pályára védeni Reinhardt-al és szóltam a két bastion-nak hogy mögém álljanak. Végül csak az egyiknek volt elegendő esze és meg is tette. Mondanom sem kell meg volt az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT