- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
sirarcheer #6613 üzenetére
Be kell majd battyogni a bankba, mert a netes belépő jelszavamat elfelejtettem. Mindent felirtam csak azt nem.
-
saelin
veterán
válasz
sirarcheer #6611 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
sirarcheer #6447 üzenetére
"A 2019. január 31-ig kibocsátott MasterCard Online betéti kártyákat 2019. február 1-től kezdve lejáratkor automatikusan Visa Online kártyára cseréljük, így a kártyabirtokosok részére Visa Online kártyát küldünk cserekártyaként."
Jump számlacsomagom van ha jól rémlik. 2008 óta volt mastercard kártyám.
A paypass rész ezután is működni fog? Mert levélben nem írnak róla. -
Tannen
tag
válasz
sirarcheer #6434 üzenetére
Nem működik.
Amúgy gépen belépve weben azért kellene mutatnia frissítés nélkül szerintem. -
Tannen
tag
válasz
sirarcheer #6422 üzenetére
Igen, a legújabb, néhányszor már újraraktam, és a telefont is újra indítottam többször.
Fogalmam sincs mit lehetne még csinálni, és az ügyfélszolgálat is csak széttárja a karját. -
dptrsk
addikt
válasz
sirarcheer #6279 üzenetére
1, Díjnet díjmentes utalás, ha jól tudom
2 takarékszámla kötelező, de lehet 5 is
2, Igen, de azért manuális ellenőrzés is kell, hátha hiba csúszik a rendszerbe3,régen használtam a Simple appot, de akkor a virtuális Simple kártya csak az NFC fizetéshez volt. OTP kártyával megy a közvetlen NFC fizetés nem kell virtuális kártya.
Erre a webkártya való, aminek havidíja van és az azonnali utalás bevezetése után lesz értelme Smart esetén is... jelenleg nyitvatartási időn kívül elég magas sarc van rá, ha pénzt akarsz rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest