Hirdetés
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
válasz
laszlodomoko #3665 üzenetére
Nálam is ez van.
-
Anonymus X
tag
válasz
Szotymag #3266 üzenetére
Próbáld meg megváltoztatni a jelszavadat a honlapon keresztül valami egyszerűbbre, amiben csak betű és szám van. Úgy vettem észre, hogy a kliens nem szeret bizonyos speciális karaktereket a jelszóban. Kliensben később le tudod cserélni olyanra, amit a kliens is szeret.
Nekem ez az ötletem.
-
Anonymus X
tag
Edenykének igaza van. Az eredeti játékok topicban linkelték az ezzel kapcsolatos hivatalos oldalakat, ahol le van írva ez. Elvileg nem okoz gondot, mert bárki letöltheti Originen a megfelelő verziót (de gondolom biztos van olyan, aki nem szeretne Origint telepíteni, ha már rendelkezik az eredeti játékkal).
-
Anonymus X
tag
válasz
Scooby Dou #1859 üzenetére
Ennyi info van egyelőre. Nézd meg, hogy tudsz-e új jelszót kérni arra az ID-re.
-
Anonymus X
tag
Sziasztok!
Nálatok megy az Origin? Nálam kapcsolódási hibát jelez: bejelentkezési szerver nem elérhető vagy nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest