- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Viszont nem minden játéknál működik. PL: Battlefield 3
Szerk: A másik nagyon fontos probléma, hogy ha még meg is tenné - vegyük most példának a Battlefield 3-at, akkor is a gyári első verziót menti le.
2011 októberében jelent meg a játék, azóta több GB-nyi patch és DLC jelent meg. Aki azóta ugyanazt a Windows-t használja mint én is, annak szépen mindig lejött a frisebb patch és DLC, de ha újra kellene telepíteni a Windows-t megint lehetne egy csomó dolgot töltetni vele, órákig...
Tehát nincs az a Luxus meg mint Steam-nél, hogy kijön egy nagy méretű Patch, learchiváltatom vele, aztán eleve ha gond van a legfrissebb verzió kerül visszaállításra.
Persze azt mondják itt is és Steamnél is működik az a módszer, hogy új Windows esetén elég a másik partíción lévő Origin mappát megtartani és kész, viszont én még azt nem használtam

Backup DVD-re szabdalás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest