-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Szia!
Az az érdekes, hogy mindkettőt ugyan akkor vettem, ugyan olyan sárga EA Value games dobozban van.
Kód is ugyan úgy néz ki. De a támogatsásnál is azt mondták annak már digitális kódja volt.Magyar helpdesk sem volt bonyolult, kicsit lassan vették fel a telefont, azt tartott a legtovább.
A Lord ofthe Rings Conquestttel még bajlódnak.
FAQ azt írta azt csak e-mailen lehet beregisztráltatni.[ Szerkesztve ]
-
-
csaba951
veterán
Erről a Bioware accountról nem is tudtam. Az e-mail és a jelszó valóban jó volt, csak a felhasználónevet és avatart kellett kiválasztani. És persze, hogy feliratkozok-e a ME vagy DA hírlevélre. Kicsit olyan volt mint a The Sims 3-as regisztráció, ott is ki volt töltve előre az adataim egy része.
Nemrég tettem fel a Steamről a korábban megvásárolt ME2-t. Ott nem hívták fel a figyelmem arra, hogy a Cerberus Networkhöz az Origines adataimat írjam be. Ezt azért aggályosnak tartom, hiszen ha nem így csinálod, akkor utólag már nem lehet helyrehozni. Tiszta szerencse, hogy nem foglalkoztam a játékhoz kapott DLC-vel, mert most nem az én accountomhoz lenne kötve.
Korábbról van egy Bioware accountom, onnan egy sapkát rendeltem, de ezek szerint azt nem fogom használni a jövőben...
-
Agyzuzo
addikt
Szerintem a felhasználók joggal várnak el minőségi szolgáltatást egy akkora vállalattól, mint az EA... Engem mondjuk annyira nem érdekel (egyelőre, mert a játékaim döntő része a Steam-en van), de ha tényleg egyre több partnerük és Origin-exclusive címük lesz, akkor valószínű engem is nagyon elkezd majd zavarni, hogy (szinte) minden egyes játék miatt fel kell keresnem a supportot... Meg ott van az orruk előtt a Steam, tudnak miből ötleket meríteni, ezen a téren a Valve-nek sokkal nehezebb dolga volt, hisz ők voltak az úttörők.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
törölt tag
Igen arra emlékszem, hogy a játékból (is) beléptem a Bioware fiókomba, illetve akkor hoztam létre, csak arra nem, hogy miután a Steames Mass Effect 2 -t feltelepítettem, és beléptem azután töltött e még le anyagot, vagy a Steames verzió eleve tartalmazza a DLC-ket és amint belépek unlockolja őket?
Tegnap amúgy manuálisan is letöltöttem a Mass Effect 2 ingyenes DLC-ket a Bioware-től, majdnem 1 GB
Ja a leáárazásoknál a Batman új része tűnt fel nekem egyből, hogy az nem EA game, amúgy múltkor pár hete az impulse-on még egy 700 ft körüli összeggel olcsóbb volt. Hezitáltam mert az első részt is 5 £-ért vettem, ez is lesz majd annyi csak várni kell, ami nem gond, mert rengeteg végig nem játszott játékom van
-
Agyzuzo
addikt
-
peterm711
aktív tag
1. Launch Origin
2. Click the cog icon and select Redeem Product Code
3: Follow the on screen instructions and the game will appear under My Games
4: Click on READY TO DOWNLOAD to download and install the game to your system
5: PlayEz van pontosan a kuponon, ami nekem nem megy, mer nem nyitja ki rendesen azt az ablakot, mint ahogy már írtam. Plussz hogy 2013 dec 31-én érvényét veszti a kód ha nincs felhasználva, internet kapcsolat szükséges, 13 év alatt nem ajánlott, meg a többi ilyen figyelmeztetés ami szerintem most nem lényeges
-
cskamacska
addikt
Oh, csak ennyi? Szóval ha bejelentkezek barátom gépéről, ahol fel van telepítve 3 EA játék, akkor azokat simán beregeli az én fiókomba, úgy hogy nem is tudok róla?
Ez gondolom egy kényelmi szolgáltatás akart valamikor lenni, de nem EA lenne a megvalósítója, ha nem qrták volna el. Bezzeg rendes kód aktiválás továbbra sem egyszerű, helyette van hit-n-miss indiai support, meg sötétben bújkáló automata aktiválás.KubanitoS: Öröm és bódottá, vannak végre kategóriák. Saját nincs, de az Steamnek is nyögvenyelősen ment.
Én _nem állítottam_, hogy az Origin kutakodna a gépen(szóval a fanboy közösség most le is szállhat rólam ), nem is tartok ettől, de akkor is problémás ez az automata keresgélés, és aktiválgatás csak úgy a kliens saját szakállára, ezt el kell ismerni.
Amúgy az Origin legnagyobb újítása mostanában pont az, hogy muszály használni bizonyos játékaikhoz.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
törölt tag
De nem az a lényeg, hogy kap e játékot, hanem hogy a pénz mag befolyik e vagy sem... Ha most meglehet fogni a dellát, miért várnának vele félévet? Arról nem is beszélve, hogy általában amit kifizetsz a digitális disztribútorknak, azt pénzben sohasem látod viszont az esetek 99%-ban... Kivételes eseteket leszámítva.
cskamacska : A pre-order az erről szól...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekesek... magyar az Origin kliensük felülete, remek magyar terméktámogatásuk van, de a játékok már nem jelennek meg magyarul... Egy Mass Effect esetében még érthető is, hogy rengeteg szöveg, sokba kerülne lefordítani (?), és nem csak kis népességű ország a miénk, de még ezek szerint az ekkora országokhoz mért eladási várakozásokat sem bírja teljesíteni... viszont egy NFS-ben kb 20-ad annyi szöveg lehet mint egy ME-ben...
-
Sn[4k3]
senior tag
Sokak a demó alapján ítélik el, lehet alaptalanul. Demó nem mindig mérvadó.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
EA-s játék és nem kér kulcsot? Túl szép, hogy igaz legyen.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
A poén az, hogy a Hot Pursuit és a Bad Company 2 serialomra (is) ezt mondták... Mondjuk egyelőre úgy is mindegy, mert a jobbik gépem (az is trágya volt mai szemmel - ne vegyetek Codegen tápot, én szóltam) megadta magát, addig meg tudok várni amíg felpaprikázom a mostanit.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hát, most volt január 7-én a születésnapom, tehát az utolsónak jónak kellene lennie. Meg itt elvileg osztogatnak is kuponokat supporték, tehát most kettővel nem tudok majd mit kezdeni
-
albert8
veterán
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Mozsa
tag
Köszönöm szépen, már közben rájöttem, hogy van ea accom, amivel beengedett az originra is..... 2 játékot vettem, a bf3-at és a crysis 2-t. 44 dollárért. Valamiért levont a 2 játék árából ugyan annyit, 44 dollárt. Valami discount. Kiárusítás? Akció?
Még jó hogy ma néztem meg, mert már régóta terveztem a 2 játék megvételét.
-
törölt tag
Oringről töltöttem le elsőnek és onnan is installáltam a Fő gépemen, De úgy jártam, hogy ugye a telepítő nem maradt meg. Ez volt tegnap. Ezután a kisebbik gépemen ma megint letöltöttem Gamersgate-ről kiválasztottam , hogy tartsa meg a telepítő állományokat, - tehát a fő gépen lévő Crysis 2 érintetlenül maradt - de a GG sem tartotta meg, ugyanannyi szabad hely maradt a rendszerpartición ahová a telepítőt kellett volna menteni mint előtte
-
-
törölt tag
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1443599-hide-bf3-beta-origin.html
Még nem csináltam meg, de elvileg így
-
törölt tag
Múltkor olvastam végig az Origin fejtágítót amikor sikertelen aktiválás után kap kárpótlásul az ember Abban benne van, hogy 2009-es lehet legrégebbi a játék.
Ami tekintve azt, hogy a Red Alert 3 ami 2008-as sikeresen belett aktiválva Originen is - igaz Direct2Drive-os és nem Steames érdekes. A Medal of Honoro 2010 viszont Steames, és a Mass Effect 2 is Steames.
A Mass Effect 1 amit D2D-ről vettem viszont már nem volt beaktiválható rajta mert régi. Külön érdekes még a Battlefield Boosterpackok esete a legújabb is 2006 -os mégis ott virít, holott az alapjátékokat nem veszi be - Battlefield 2 és Battlefield 2142
Egyébként a kedvencem még a Battlefield 3 béta még arra sem veszik a fáradtságot, hogy azt levegyék onnan
Egészen egyszerűen nem értem őket, hogy így hogyan akarnak olyanná válni mint a Steam? Eltudtok képzelni egy olyan Steam-et ahol valamennyi Valve játék közül csak az egy két évvel régebbiek lennének maximum megtalálhatóak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dehogynincs chat, jó dolgokat lehet ott összehozni. Nekem pl pcgurus Mass Effect 1-nél amikor kérte a kódomat azt válaszolták hogy az ő adatbázisukban nincs benne az a serial. De mivel kiemelt ügyfél vagyok társított egy angol ME1-t az originemhez a supportos srác.
Live-Die-Respawn
-
Telda
addikt
A régivel be tudok lépni, csak rögtön offline módba rak és nem enged csatlakozni, valamint a játékok sincsenek ott. Annyit tudtam csinálni, hogy visszaírtam az eredeti e-mail címet ami volt. Most újra be tudok lépni rendesen és a játékok is ott vannak.
Valamint amit még érdekesnek tartok, hogy mikor az átírt e-mail címmel léptem be, nem voltak ott a játékok, de viszont ott volt minden friend-em... -
csibe1
addikt
Köszi.
Feltettem az Origint,beléptem,elfogadta,látom is a játékot a sajátoknál,de csak letöltené,nem látja meg a játékot hiába van fent.
Az nem tetszik neki,hogy virágbolti?
Gondoltam,hogy megpróbálom így elindítani a battlelogból,de nem tudom érdemes-e kisérletezni vele,vagy balhézik miatta?
Érdemes lenne lepucolni,registryből,mindenhonnan és újra leszedni?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
jookomak
őstag
-
Youri
veterán
Én nem kulcsot kaptam, hanem kupont, amit a storeban lehet beváltani, bejelentkeztem, beírtam a kódot, ráböktem, hogy Check-out, írja pirossal, hogy ez már megvan, töröljem, hogy tudjam folytatni. Rányomtam, hogy a digital deluxe editiont törölje, ezzel persze kiüríti a kosarat, ha pedig csak a vietnamot választom ki, akkor arra nem ad semmit a kupon kód
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
bul07
nagyúr
Nekem is lenne mit eltávolítani , lehet majd megoldják később , BC2-őt engedné eltávolítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot! És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:
Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Mukorka
addikt
[link] , ez az.
Ez meg a szöveg magyarul amit ilyenkor az origin kiír : "Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, a következő honlapon váltsd be a kódot" ezután ott van a link.
Itt beírtam felh+jelszómat és fent megadtam a cd kulcsot, ezután mondta írta hogy aktiválva lett és ténylegesen megjelent az originen is.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest