Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
cashback
üzenetére
Hogy lehet hogy lehet. Egyszerűen lopnak egy bankkártyát vagy feltörnek egy számlát és az azon lévő pénzen vásárolnak össze vissza (legtöbbször online dolgokat mert azt a legegyszerűbb eladni . Utána szépen eladják azt amit vásároltak. A bank /számlatulaj észreveszi és bank megkezdve a kármentést amit lehet letiltat. Ez ilyen, sajnos napi téma manapság ez..
Ezért alaptétel annak aki a neten vesz ilyen cuccokat hogy ami nagyon olcsó(normális árának pl a negyede ) az garantáltan nem tiszta és nem szabad megvenni.
-
-
válasz
cashback
üzenetére
Én eleve nem mertem venni ilyen kupont inkább megvettem a dobozost.. Mivel ezt a bf4-re is jogosító arany kupont csak a legnagyobb kártyákhoz adták kispénzért csak a hülye vagy a csaló nepper fog megválni tőle úgy voltam vele. Nem egy silver kupon ami már huszon ezres kártyához is jár.
-
-
-
Én se mernék ilyet venni de nem az EA miatt... EA kb sose venné észre de aki eladja hülyéskedhet, bejelenti teszemazt hogy ellopták a fiókját igazolja magát ás ennyi övé a fiók új kóddal.
Ezt már elég sokszor el is játszották a vaterás oldalon vásárolt játékoknál is ahogy hallom. -
válasz
cskamacska
üzenetére
Nagyon jó karácsonykor 6990ft volt ugyanez ugyanott meg az új need for speed is

Amúgy szégyen mindkettő minősége sajnos.

-
-
Állítólag alkottak egy mázsa fiók azonosítót kiloptak az ea-tól. Aki nem tud belépni az futhat a fiókja után.
-
-
válasz
vitemerius
üzenetére
Üdv a való világban. Szerinted miért nyilatkozták azt még az origin létre hozása előtt hogy pc-n és konzol részen is a használt játékok piacát elkell törölni.
-
Jó hírek jönnek az ea háza tájáról..Ha már ezek is bajba vannak mi lesz itt?
-
válasz
üzenetére
Favicc most elfogadta de kiirta ezt:
This screen name already existsElectronic Arts Classic Screen Name Persona Selection
Select an Electronic Arts Classic Screen Name Persona from the list below to associate your product code to or provide the details for a new one.
NOTE: If you are activating a game that requires a base game to play (example: booster pack, expansion pack, stuff pack, etc.), you must select an existing Electronic Arts Classic Screen Name Persona that has already played the base game.
Utána hirtelen következő probálkozáskor rájött hogy létezik ez a sreen name ami az enyém 2008 óta..

Ekkora bugos nyavaját én még nem láttam, de mindegy nagy nehezen fél nap melóval sikerült
Originen persze nincs berakva de már nem érdekel legalább letakarithatom a fenébe az origint.
-
-
-
Hulladék ez az ea rendszere úgy ahogy van, vettem egy bf2 komplette kiadást, persze tegnap óta kinlódok a beregisztrálásával. Ha elfogadja épp a kódott akkor a 2008 óta meglévő fiókom nem létezik hameg nem akkor létre kellene megint hoznom afiókomat. Sehogy se jó, legszivesebben visszaküldeném a ciműkre egy köszönő levéllel. Ami leirnám hogy köszönöm hogy vásárolhattam egy semmire se jó terméket amihez használhatok cracket ha játszani akarok online. Azthittem hogy én vagyok béna , de nem húszezer helyen panaszkodnak ezekre a classic meg value kiadásokra mindenfele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)