- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Igazából 2008 május utáni játékokat említ az EA melyeknél lehet ilyen védelem. Illetőleg úgy fogalmaznak, hogy "machine"-hoz rendelődik egy játék "slot". Aztán, hogy a "machine" náluk mit takar az megint jó kérdés.
Viszont az Origin fejlesztésével/fejlődésével lehet, hogy lassan háttérbe szorul ez a fajta védelem?
-
csaba951
veterán
Pedig látod, hogy de!
Muszáj ezzel szöszmötölni, ha később is akar még vele játszani az ember.
Vagy arra gondoltál, hogy az Origin elintézi automatikusan, amikor törlöd a kliensben a játékot? Én is így gondoltam, de nem. Egyszerűen csak meghívja a Vezérlőpultból a Programok és szolgáltatásokat. Innen kellett indítani az eltávolítást, a hagyományos módon. Az viszont igaz, hogy megcsinálta automatikusan a de-authorization-t. Legalábbis Shift 2 esetén így volt.
-
csaba951
veterán
Igaz, de az elmúlt napokban csak ennél is sokkal rosszabb akcióik voltak. A kedvencem, amikor -50%-on annyiba kerül náluk a játék, mint a boltban akció nélkül! Bár van olyan játék ami még ekkor is többe kerül náluk! Másrészt az eddigi napok alapján már a Steam Winter Sale sem a régi!
-
-
Hunork
veterán
Teljesen igazad van, de a fent említett három gamma miatt muszáj fenntartanom.És a Darkspore meg a NFS The Run van még rajt, és mindegyik vagy akciós volt, vagy előrendelt agyonpakolva DLC-el, pólóval...Amúgy Steam.
A Uplay-ről meg ne is beszéljünk, akkora hatalmas f@stalicska, hogy na, egy előnye van, hogy nem kér állandó mappát, bárhova lehet telepíteni a gammát, de a GRFS esetében pl vagy harmadszorra lehet multizni, addig kidobál a Ubi szerver, vagy egyáltalán nem lehet multizni, ez meg a Driver SF.
-
csaba951
veterán
Nem kivétel. Valóban van rá hivatalos támogatás. Korábban mereven elzárkóztak ettől, de idén változtattak az álláspontjukon. Nézd csak meg ezt az esetet! Még tavaly indult. A support simán lerázta. Idén viszont már rögtön a fiók adatait kérte be, hogy segíteni tudjon.
-
Hunork
veterán
Dehogynem. Csak kell az összes adat.
A fiam korábban, mikor még nem volt Origin, csak EA, a saját email címére beregelte a Dead Space-t. Kb két hete felhívtam a srácokat, hogy mi lenne, ha az amúgy immár közös Origin fiókban berepülne a gamma (ha már saját termék...), megoldható-e. Kértek kódot, meg adatokat, közölték, hogy a másikat akkor megszüntetik, és simán ment. Természetesen kell mindkettő email cím és jelszó, nick, egyebek. -
Hunork
veterán
Köszönöm a válaszokat, és Csabának is!
Írtam nekik röviden, de csak az email címről tudtam, mert ugye most én sem tudok belépni az Originbe/EA-ba. Közöltem, hogy egy tolvajjal van dolguk, nálam 4 játék van. Azt is közöltem, hogy azért szakadt meg a kapcsolat, mert nálunk fel lett függesztve a fiók 24 órára. Azt is közöltem, hogy akár el is kaphatnák.
Mondjuk mostanra eléggé felforrt az agyvizem, nem tudom, hol van az EA hazai központja, de szerintem teszek náluk egy látogatást a játékokkal a kezemben. Helyben utánajárhatnak mindennek, és vissza is adhatják az árukat. Mert már ez jön, és nem érdekel semmilyen apró betűs rész, maximum lesz belőle szép újságcikk, meg tévé riport...
Aztán amelyik megy Steam-ről, azt megveszem, a többit meg leszedem, és nem leszek ideges.Szánalom az egész, elcseszik a szabadidőmet...
A fiam is kellően el van keseredve, és most azt hallgatom, hogy mennyivel jobb lett volna torrentről leszedni ezeket, minek költötte el rá a spórolt pénzét...
Tessék...
Ma már nem tudom hívni a hazai supportot, már nem veszik fel, pedig este 9-ig vannak az automata szerint.
Holnap reggel 9-kor megindulok, egy rakás telefonszámlát képeztek már nekem, és nem tudom hol a vége...Fotókat meg nem küldök, mert ki tudja, hogy kinek küldöm??? Most már semmiben sem vagyok biztos...
-
csaba951
veterán
Már túl van rajta. Nem segített. Olvasd el a #1840-t, hogy miken van már túl.
Ha a 3D teszt programok rendesen futnak. Akkor a most futó programok valamelyikével akadnak össze a játékok. Ilyenkor sajnos egyenként végig kell nézni a Feladatkezelőben az összes futó programot, és befejezni azokat amikre játék közben nincs szükség. Rettentően időigényes, de szerintem máshogy nem fog menni.
Ha nem futnak a 3D teszt programok, akkor Direct-X újratelepítés, videókártya driver újratelepítés.
A 2 hét alatt semmi gond nem volt az egyéb programok használatában? Nem kezdett el mostanában a meleg miatt fagyni a gép?
-
VGYke
addikt
Viszont a Crysis2-t (meg az összes EA-t) egyszer már megpróbáltam deaktíválni:"ERROR: This computer is not currently authorized for any EA products so there is nothing to de-authorize. For assistance, please contact EA Customer Support"
Mint ha nem is lenne, pedig van. Ja elfelejtettem írni, a Crysis2 dobozos, ez számít valamit?
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Nem nagyon értem én ám mi az a telepítési korlát para és mizéria, ha normál uninstallal olyan mint ha nem történt volna telepítés
Ez esetben azt sem nagyon értem, minek a EA De-Authorization Management Tool. Talán annak, hogy ha nem a jelenlegi pécédre akarod újra pakolni, vagy / és nem a jelenlegi Origin (EA, stb.) fiókodba
Szépen kérek egy hozzáértőt, magyarázza ezt el nekem, mert a fórumban és guglin történő keresgélés alapján olvasottak csak összezavartak.Crysis2-nél megtaláltam a bin32 mappában az activation.exe-t, 5/5, bár soha nem uninstalláltam. És most jön, amit szintén nem értek: a steames Crysis esetén nincs ilyen sehol. Ha lefuttatom a EA De-Authorization Management Tool-t, ezt írja ki: "ERROR: This computer is not currently authorized for any EA products so there is nothing to de-authorize. For assistance, please contact EA Customer Support" Polonic fórumlakó társamnak köszönve: "ez a gép nincs aktiválva semmi ea produktum számára, ezért nincs is mit deaktiválni. Segítségért lépj kapcsolatba az ea támogatással"
Viszont a Crysis2 ugye eleve Origines, a Crysist és Warhaed-et steamen vásároltam, ennek ellenére az Origin ismeri őket (lehet anno ezt már én mókuskodtam össze valahogy):
Igaz az Origin Crysisben nem naprakész, mert ma játszottam a steamen:Tök össze vagyok zavarodva.
-
törölt tag
Egy ilyen kliens fejlesztése, sok meló, sok, idő, és sok pénz. Az EA most annak az árát fizeti, hogy nem lépett be a paicra időben - ezzel a klienssel minimum 2005-ben kellett volna megjelenni 1.5 - 2 évvel a gőz után.
Nyilván ők is látják, hogy mennyivel jobb és mennyivel több funkciót kínál a konkurenciának a kliense. Elképzelhető, hogy egy csomó dolgot pl Voice Chat-et csak úgy fognak tudni megoldani, hogy licencelnek valamilyen harmadik féltől származó technológiát, vagy ha maguk fejlesztenek egyet, az megint sok pénz és idő.
A magam részéről én úgy látom, hogy az EA most két dolog között örlődik. A konkurencia fölénye a piaci részesedést illetően elsöprő. Megnézik, mekkora szeletet tudnak kihasítani x időn belül mondjuk ez az időszak tart még 2 évig. Azt belátták, hogy csak a saját játékaik forgalmazásával nem érnek célt, ezért terjesztik a dolgot kifelé, ha véletlenlül - és ezt extrém esetben mondom - nem sikerül elérni mondjuk 15-20 %-os piaci részedést az is lehet kiszállnak belőle. Ezt persze nem tartom valószínűnek mert az EA-nak ez presztizs kérdés ugye, és összehasonlíthatatlanul nagyobb az anyagi háttere mint amilyen ugye a D2D-nél volt, de ugye bármi megtörténhet.
-
törölt tag
A nagy konkurencia sem jelentkezett csípőből... 2009-ig volt azt hiszem a régi kliens, na az nagyon fapados volt...
Az origin esetében régebben kb 2005-től volt az utóbbi 1-2 évig az EADM, aminek a neve is beszédes EA Download Manager, egy egyszerű letöltővezérlő volt, olyan szintű mint amilyen a D2D-é is volt. Mert ugye már akkor is lehetett a honlapjukon szoftvert verni, csak úgy igazából forgalmuk nem volt, mert az áraik nem voltak vonzóak, meg minek, ha a boltban ugye olcsóbban megkapom, és még dobozt is kapok hozzá... vagy minek amikor pár éve már gőzön is meglehetett venni kényelmesebben... Viszont ha már árulták a saját portékájukat, akkor illet a több gigás állományok letöltősének megesgítésére egy saját menedzsert is adni ne kelljen az embernek flashget-et vagy egyszerűen a böngészőjét használnia.
Gőz esetében is van még olyan funkció, ami hiányzik, pl egy beépített FPS mérő. Sokak szerint felesleges, de ha már lehet orrba szájba fotózni, akkor miért ne? És akkor nem kell FRAPS-et telepíteni.
-
törölt tag
Dead Space 1-nél működött a dolog, de ehhez egyszerűen nem kapsz.
Volt valami DLC a Mirror's Edge-hez, amit viszont csak Originről lehetett volna beszerezni, és hát a gőzös M.Edge vásárlók hörögtek is, hogy nem jutnak hozzá. MInd a kettő support azt mondta nekik, hogy vegyenek újat az Originből
-
oriic
HÁZIGAZDA
ME-t nem is említettem, tudom hogy nem az EA csinálta a honosítást, azért nem lehet regizni. Én is új kódot kaptam, ami angol játékot jelent. De a többinél látod mi van. Te is olvasgatod topicot hány embernél van gond a regisztálandó játékokkal. Valakinél ez nem jó, valakinél az nem jó. Most kíváncsi leszek, hogy ha megveszem dobozos Tiberium Wars-t akkor engedi-e regizni.(tippre nem, de nem gond irány majd support)
A legegyszerűbb az lenne ha minden, de tényleg minden az EA adatbázisában lévő EA-s játékot egy serial-lal simán lehetne regizni.(egyelőre ez álom marad)
-
Agyzuzo
addikt
Sajnos ez nem törvényszerű, mert én a Dead Space-szel és Bulletstorm-mal a chat-en zargattam először a supportot, majd írtam e-mailt és az e-mail-es jött be, ő szó nélkül berakta a játékokat a listámba, a chat-es meg ugyanazt írta mint az Origin, hogy nem jó a serial-om, adott másikat, de az se volt jó... Fura...
-
Zamery
senior tag
És egyébként van még egy EA játék aktiváló oldal, szóval összesen 3 van. Próbáljátok ki, hátha sikerül:
https://activate.ea.com/gameactivation.do
https://activate.ea.com/activategame.do
https://activate.ea.com/applyentitlement.do -
KubanitoS
veterán
Nekem ez volt a Crysis CD kulccsal. Szerintem simán rossz a CD kulcsod.
Próbáld meg a live Supportot. Fél órán belül akár már rajta lehet az Origin fiókodon a játék.
Jobb oldalt ott van, hogy "talk to a game advisor".
-
SQX_Barto
addikt
Persze, nem, csak maga a játék
A Crew Edition kiadás exluzív autói:
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Maserati Quattroporte Sport GT S
Chevrolet Corvette Z06
Lamborghini Reventon
Bugati Veyron 16.4
Aston Martin DBS
Audi R8 5.2 FSIHogy ON is legyek, ez biztos nem beregelhető az Originbe, vagy csak simaként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged