- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
válasz
üzenetére
És ez az Origin kliens amit képen linkeltem nem fogja behozni azt ahova bekéne írni?

Mert 2 mp-ig tölt forog a kis karika és semmi .. de oda még be se tudtam írni me bese hoz semmit
Ezt a segítséget kaptam hozzá:
1. Látogass el ide: http://store.origin.com/ Jobb felül van egy "Download Origin" gomb, erre nyomj rá és töltsd le a klienst.
2. Ezek után telepítsd, majd regisztrálj be egy felhasználói fiókot rá (ha még nincs).
3. Ha mindez kész, indítsd el, és a programon belül jobb felül lesz egy kis kérdőjel, mellette egy fogaskerék gomb (beállítások), erre kattints, a legördülő menüben pedig a Termékkód aktiválása pontra.
4. Ide illeszd be a kódot, érvényesítsd, ő aktiválja a játékot, és el is kezdi letölteni, majd feltelepíti. Aztán már csak játszanod kell vele.De már a 3. pontnál elakadtam h szarakodik a kliens

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest