-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajnos még annyi volt később a Crysis-szal, hogy rossz nyelvi verziót raktak fel (német/török/orosz) és újra chat-en kellett dumálnom a US support-tal, akik felraktak egy másik Crysis-t (itt már simán ment, mert már volt ugye az acc-on a másik), majd utána kérésemre leszedte a "rosszat". (ezt már tényleg csak azért írtam, hogy ha valaki ugyanebbe belefut, akkor itt megtalálja)
-
ruti
Közösségépítő
chat-en egyszer tőlem is bekért fűt-fát, titkos kérdést, stb...
és végül közölte velem is, hogy telefonáljak...válaszoltam, hogy higgye el, enyém az acc, mindent tudok róla, hiszen látja, stb...
rövid szünet...
és megcsinálta az aktiválást
(egy dobozos játékot kellett feltenni acc-omra)tényleg support-osa válogatja, kibe akad az ember
---
amúgy mostanában durva ez a várakozási idő, régen rögtön kaptam "vonalat", mostanában tényleg 35-40 perről indulunk, és ez csak emelkedik az idő előrehaladtával -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest