Hirdetés
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajnos még annyi volt később a Crysis-szal, hogy rossz nyelvi verziót raktak fel (német/török/orosz) és újra chat-en kellett dumálnom a US support-tal, akik felraktak egy másik Crysis-t (itt már simán ment, mert már volt ugye az acc-on a másik), majd utána kérésemre leszedte a "rosszat". (ezt már tényleg csak azért írtam, hogy ha valaki ugyanebbe belefut, akkor itt megtalálja)
-
ruti
Közösségépítő
chat-en egyszer tőlem is bekért fűt-fát, titkos kérdést, stb...
és végül közölte velem is, hogy telefonáljak...
válaszoltam, hogy higgye el, enyém az acc, mindent tudok róla, hiszen látja, stb...
rövid szünet...
és megcsinálta az aktiválást
(egy dobozos játékot kellett feltenni acc-omra)tényleg support-osa válogatja, kibe akad az ember

---
amúgy mostanában durva ez a várakozási idő, régen rögtön kaptam "vonalat", mostanában tényleg 35-40 perről indulunk, és ez csak emelkedik az idő előrehaladtával
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát az sem egy mellékes szempont, hogy Windows 8-on tökéletesen fut...
Kösz, hogy eszembe juttattad