- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
-
Zamery
senior tag
Hol? Az Origin store-ban 39.99 EUR, az elég sok! A zavvi.com-on 14.95 GBP (PK = 1 GBP) És ez a dobozos verzió!
-
Góliát
őstag
Ötven %-on a Crysis 2. Szerintem nagyon jó áron van.

-
Sanyi19
őstag
-
Rabbitf_24
addikt
Mikortól lesz elérhető a need for speed: the run az originon?
Vagy ebben a régióban nem lehet majd kapni?Köszi.
-
Youri
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
Youri
veterán
-
SQX_Barto
addikt
Persze, nem, csak maga a játék

A Crew Edition kiadás exluzív autói:
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Maserati Quattroporte Sport GT S
Chevrolet Corvette Z06
Lamborghini Reventon
Bugati Veyron 16.4
Aston Martin DBS
Audi R8 5.2 FSIHogy ON is legyek, ez biztos nem beregelhető az Originbe, vagy csak simaként

-
Youri
veterán
-
ldave
félisten
Lehet valahogy az asztalra kitenni indító ikont origin-ból? Vagy csak a "hard way" lehet ilyet?
-
SQX_Barto
addikt
-
Youri
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
-
Gyusz
őstag
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Olcsóbb csomagolású (pl EA Classic) Hot Pursuit-ot (2010) valaki regelt már be Originre? Elvileg 2008-9 utáni gameket lehet ugye? Előre is köszi (és bocs, ha már volt róla szó)
-
polonic
félisten
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől lehet, h eltüntek a játékok az Origin listámról

-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Ez a felhőtárolás mit takar egy játéknál?

-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom
De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját. -
bul07
nagyúr
-
Youri
veterán
Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe Vietnammal érdekel valakit ingyér?
-
Zamery
senior tag
Valami ilyesmi kell neked: EA De-Authorization Management Tool.
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, a lényeg az hogy van jó pár játékom az Orgin nevezetű segyédprogramba regisztrálva.
Mindig eredeti játékokat szereztem, mikor még ki sem adták a boltba.
Viszont most szeretnék játszani a NFS Hot Pursuit -al. És az ORGIN azt irja ki nekem hogy
" Elérted a Szériaszámmal lehetséges aktivációk maximális számát. Bővebb tájékoztatásért lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal! "Sajna a CD, és a Tok hiányzik, de a szériaszám megvan. Mit tegyek?
-
bul07
nagyúr
-
Youri
veterán
-
bul07
nagyúr
-
Zamery
senior tag
-
csibe1
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
csibe1
veterán
Köszi.
Feltettem az Origint,beléptem,elfogadta,látom is a játékot a sajátoknál,de csak letöltené,nem látja meg a játékot hiába van fent.
Az nem tetszik neki,hogy virágbolti?
Gondoltam,hogy megpróbálom így elindítani a battlelogból,de nem tudom érdemes-e kisérletezni vele,vagy balhézik miatta?
Érdemes lenne lepucolni,registryből,mindenhonnan és újra leszedni? -
ollie
MODERÁTOR
-
csibe1
veterán
Üdv!
Feltelpítettem otthon a BF3-at miután letöltöttem.Szeretném feltenni egy másik gépre is,megnézném hogyan bírja.Emiatt nem problémázik az Origin,hogy két gépről menne a dolog,de nem egyszerre?
-
swado
tag
-
polonic
félisten
Belépsz az EA profil oldalra és itt meg tudod majd változtatni.
-
swado
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet az Origin-ben az e-mail címet megváltoztatni?
-
intercooler
őstag
Soha mert 1 nagy rakás .......

nem igaz már 3.szor akarom leszedni a bf3-at.
1szer a 11.3gb helyett már leszedett 15-öt
Az elöbb filmet néztem kilépek és ez az özenet várt "letöltési hiba"
De ba....a meg ez azt jelenti hogy újra kellem szedni az egészet előröl? eltünt az egész mappa ahova szedte. Most kezdhetem megint előröl

Szóval nem hiába van ott az a BETA felirat
1 gagyi steam koppintásElnézést az indulatokért de ez nem igaz

-
Zamery
senior tag
Ez az eset megoldódott! A The Saboteur c. játékot regisztráltam az Origin-en keresztül. Az Origin Help Center Live Chat-en keresztül segítettek, és adtak egy új kódot, amivel regisztráltam a játékot! Mindez persze csak az amerikai központon keresztül működött, a magyarok azt a választ adták, hogyha dobozosan vettem meg, akkor azt nem tudom regisztrálni...
A hsz-ben említett másik két játékot meg már korábban sikerült aktiválni.
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Srácok az origin mikor óhajt magához térni?
Mert 3 haverommal beszélgetek teamspeak-en és mind mondja, hogy fentvannak originen, de én nem látom őket, még offlineba se .
Náluk ugyan ez a helyzet. -
Rabbitf_24
addikt
Hi
ha beszállhatok BF3-ra, akkor vegyetek fel légyszives.
Hun_Rabbitfckr
köszi
-
jookomak
őstag
-
KubanitoS
veterán
-
polonic
félisten
-
jookomak
őstag
-
NorDezs
senior tag
BF3 béta eltávolítása Originből de gondolom más játéknál is működik.
-
Wolverine
félisten
-
jookomak
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ollie
MODERÁTOR
-
jookomak
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Youri
veterán
-
KubanitoS
veterán
-
jookomak
őstag
Jól látom, hogy originnél nem lehet kimenteni a már installált játékot, hanem újra fel kell telepíteni, vagy letölteni? Ha igen, akkor az nem jó.

-
KubanitoS
veterán
-
Youri
veterán
-
KubanitoS
veterán
-
Neró
őstag
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
BF3-hoz felraktam ezt a csodát. Kérdésem az lenne, hogy ez nem annyira integrált alkalmazás mint a steam? Ahogy látom a beállításokban pl. külön letölti a telepítőt, és utána rakja fel, mint egy dvd-ről, nem pedig egyből telepítve tölti (mint a steam).
Minden esetben be kell jelentkezni az originbe ahoz, hogy játszak a bf3-al? Egyelőre ennyi jutott eszembe. -
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Ez a live chat egész nap nem elérhető...
-
Rabbitf_24
addikt
Igen, steamen is ki kell fogni, itt meg aztán főleg minden drágább, 300-as euróval.. ahh

GTA 7,5 Eur-ért (minden rész) a steamen... ennél nagyobb buli nincs...
Most a Grid is olcsóbb, 1044 Ft volt, az se vészes...Várni tudni kell, mondjuk a Battelfield 3-ra nem várnék ennyit...

Meg is nézem azt a másik topicot.
-
polonic
félisten
Ez így igaz. Szerintem is jók, szeretem én is ezeket.
Csak egy baj van velük. Ha nem akcióban vásárol az ember, akkor piszok drága a dobozoshoz képest. Főleg, hogy ilyen trágya most a Ft.Egyébként ha átnézel a BF3 topikba és rákeresel a vpn vagy proxy szóra, akkor találsz megoldást, hogy lehet már most is játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A gond az hogy origin-en drágábbak a játékok.
De hogy miért... -
Rabbitf_24
addikt
-
KubanitoS
veterán
Egy kicsit régi ugyan a hozzászólás, de van rá mód, hogy a Mass Effect első részét regisztráljátok.
Itt van ez az oldal, ide kell beírni a kódot és a játék hozzáadódik az Originhez. Ha ott nem menne, még ezen az oldalon is lehet próbálkozni.
-
polonic
félisten
-
Rabbitf_24
addikt
Már okés. (Törölhető)
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
megvettem originen a Battlefield 3at, de sehol se látom a my games fül alatt.
Csak pénteken válik láthatóvá vagy rossz helyen keresem?köszönöm.
-
Youri
veterán
-
polonic
félisten
-
Youri
veterán
Én nem kulcsot kaptam, hanem kupont, amit a storeban lehet beváltani, bejelentkeztem, beírtam a kódot, ráböktem, hogy Check-out, írja pirossal, hogy ez már megvan, töröljem, hogy tudjam folytatni. Rányomtam, hogy a digital deluxe editiont törölje, ezzel persze kiüríti a kosarat, ha pedig csak a vietnamot választom ki, akkor arra nem ad semmit a kupon kód
-
ollie
MODERÁTOR
-
Erdei88
veterán
-
Youri
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Youri
veterán
A BF3 bétát hogy tudnám eltüntetni a profilomból?
-
Lacee323
csendes tag
-
polonic
félisten
-
Lacee323
csendes tag
-
Neró
őstag
-
Lacee323
csendes tag
Sziasztok! Ma megvettem a FIFA 12-t és a regisztrációnál feltelepítette az origin-t de nem tudok új fiókot létrehozni mert ha alul a Fiók létrehozására kattintok, behoz egy kis ablakot amin nincs semmi. A neten sem jön be a www.origin.com . Mi lehet a probléma? Nem tudok innen tovább menni mert állandóan ezt az origin ablakot adja ki hogy jelentkezzek be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újra frissült a program.
-
Erdei88
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Neró
őstag
-
polonic
félisten
-
Malachi
veterán
-
Youri
veterán
-
Vistaboy
veterán
-
Wolverine
félisten
-
Youri
veterán
-
Vistaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://noob.hu/2011/11/11/tn/or.jpg)

Sehogy...