- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
-
croli
aktív tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Nem kell semmi email cím!!
Csupán az EA honlapján a beszélj egy játéktanácsadóval menüpont majd a menüket amiket kötelező kitöltöd meg választassz a listából! Esetleg megadhatsz egyéb infokat is.
Ha meg Originről szeretnél vmit akkor a milyen játékról szeretnél kérdezninél beírod hogy Origin és fel fogja kinálni.
9:00-tól 17:00-ig vannak!!
pl.: én írtam nekik 15:20-kor 15:30-ra jött válasz.
A magyar srácok jobbak mint a jenkik...Remélem érthető voltam...
További szép estét!Mégvalami ha nincs ott jobb oldalt akkor súgó menüpont.
Nekem angol az egész, angol advisorokkal beszéltem, stb. Netán akkor van magyar support honlap? (ha igen akkor linket kérnék)
-
croli
aktív tag
Nem kell semmi email cím!!
Csupán az EA honlapján a beszélj egy játéktanácsadóval menüpont majd a menüket amiket kötelező kitöltöd meg választassz a listából! Esetleg megadhatsz egyéb infokat is.
Ha meg Originről szeretnél vmit akkor a milyen játékról szeretnél kérdezninél beírod hogy Origin és fel fogja kinálni.
9:00-tól 17:00-ig vannak!!
pl.: én írtam nekik 15:20-kor 15:30-ra jött válasz.
A magyar srácok jobbak mint a jenkik...Remélem érthető voltam...
További szép estét!Mégvalami ha nincs ott jobb oldalt akkor súgó menüpont.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ilyesmire gondoltam én is, de bárki le is kérhetné a konfigunk adatait egy ikonra kattintva

Még béta, remélem megéri majd emailt írnom nekik.
Ellenben valaki tényleg megadhatna egy magyar support mailcímet, mert időm 99%-ában telefonról vagyok, az EA honlapja így nem nagyon szuperál. -
croli
aktív tag
Üdvözletem!
Érdekel-e valakit -15 off kód?
A többit PM-ben! -
oriic
HÁZIGAZDA
Vagy egy olyan adatlapot, ahol sablon alapján kell beírni a gépünk adatai, és minden játéknál ahol ismerjük a gépigényt, megnézhetnénk hogy elég-e a gépünk a játékhoz.
-
Sn[4k3]
senior tag
Viszont van benne potenciál.
Mennyivel más lenne, hogyha megadhatnánk akár a konfigunkat (aminek lenne egy külön kis ikonja), részletesebb adatainkat (kedvencek, stb), lehetne az adatlapunkra kommentet rakni, lennének fórumok, stb.
De az egyéni avatar valóban jó lenne. -
törölt tag
Tényleg nézz be a tápos topicba, 8ezer környékén már vannak minőségi FSP tápok, azok megérik az árukat, de az ilyen HKC meg társai tápokat hanyagold. Sokan beleesnek abba a hibába(régebben én is ) hogy tápra nem jutott pénz vagy ha meghallt akkor bement első áruházba vagy számtech boltba és megvette a legolcsóbba. Kicsit keresni kell és olcsón lehet jót venni.
off vége.
ON.
Szerintetek idővel változni fog az origin felhasználói felülete? Mit kellene még beépíteni a programba? Steam-ben is van egy olyan opció ha jól tudom hogy kiírja mennyit játszottál a játékkal, illetve aznap mennyit toltad. Ez jöhetne ide is szerintem. Ezen kívül talán még hírek amik jöhetnének, vagy mondjuk itt is elérhetnénk az EA fórumait.
Bármi egyéb ötlet szerintetek?
Fényképezési lehetőség, meg normális minden játékra kiterjedő Backup rendszer

Így hirtelen

-
L3zl13
nagyúr
Engem mondjuk nem érdekel a social networking (sem originen, se máshol), de sajnos tényleg ez a jövő.
Nagyon sok extra bevétel származik ennek köszönhetően, ezért ezen múlhat a rendszer sikeressége. -
Sn[4k3]
senior tag
Tényleg nézz be a tápos topicba, 8ezer környékén már vannak minőségi FSP tápok, azok megérik az árukat, de az ilyen HKC meg társai tápokat hanyagold. Sokan beleesnek abba a hibába(régebben én is ) hogy tápra nem jutott pénz vagy ha meghallt akkor bement első áruházba vagy számtech boltba és megvette a legolcsóbba. Kicsit keresni kell és olcsón lehet jót venni.
off vége.
ON.
Szerintetek idővel változni fog az origin felhasználói felülete? Mit kellene még beépíteni a programba? Steam-ben is van egy olyan opció ha jól tudom hogy kiírja mennyit játszottál a játékkal, illetve aznap mennyit toltad. Ez jöhetne ide is szerintem. Ezen kívül talán még hírek amik jöhetnének, vagy mondjuk itt is elérhetnénk az EA fórumait.
Egyéni avatar, erősebb social networking (ott helyben, nem féjszbúkra gondolok), a designal nincs bajom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
off vége.
ON.
-
Sn[4k3]
senior tag
Házhoz adták, gondoltam jó lesz, 25-ből hoztam ki egy értelmesebb konfigot, nem nagyon akartam (és tudtam volna) másik tápra költeni. Legalább a vinyó, a DVD olvasó és a RAM-ok túlélték, de a hajamra kenhetem a DDR3-at
. -
oriic
HÁZIGAZDA
Codegányt elvből nem vesz senki, tápos topicot kezd el olvasni, de ahogy láttam már rájöttél.

-
Sn[4k3]
senior tag
A poén az, hogy a Hot Pursuit és a Bad Company 2 serialomra (is) ezt mondták... Mondjuk egyelőre úgy is mindegy, mert a jobbik gépem (az is trágya volt mai szemmel - ne vegyetek Codegen tápot, én szóltam) megadta magát, addig meg tudok várni amíg felpaprikázom a mostanit.
-
L3zl13
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem, hanem vannak olyan játékok amiknek spéci kódjuk van ezek szerint, mert nem konkrétan az EA forgalmazza őket, hanem valamilyen alkiadó...
Pl itt volt példaként a Mass Effect. Arra is azt mondták nekem hogy rossz a kód ami a lemez mellett volt.
ollie:
A kis ninja.

-
ollie
MODERÁTOR
-
Sn[4k3]
senior tag
Mass Effect végül kalandosan, de bekerült a kliensembe, végre nyomhatom az ingliss verzsönt.

Először írtam a supportnak, visszaírt hogy a kódom ugyan nem jó, de ha küldök fotót a szériaszámról + a lemezről akkor intéznek valamit. Megtettem, küldött egy új serialt + kupont. A serial sajnos nem volt jó. Írtam újra a supportnak, hogy nem jó a serial, visszaírt, hogy neki se, küldjek róla fotót. Mondom erről sajnos nem tudok, mert egy kollega adta, de küldtem neki is az eredetiről. Na erre végre manuálisan hozzáadták a játékot a listámhoz és kaptam még egy kupont...

Szóval akinek elsőre nem jön össze, próbálkozni kell.

Valamiért az én serialjaimra is azt mondják, hogy nem eredeti... ennyit számítana a közép-európai régió?
-
Agyzuzo
addikt
Mass Effect végül kalandosan, de bekerült a kliensembe, végre nyomhatom az ingliss verzsönt.

Először írtam a supportnak, visszaírt hogy a kódom ugyan nem jó, de ha küldök fotót a szériaszámról + a lemezről akkor intéznek valamit. Megtettem, küldött egy új serialt + kupont. A serial sajnos nem volt jó. Írtam újra a supportnak, hogy nem jó a serial, visszaírt, hogy neki se, küldjek róla fotót. Mondom erről sajnos nem tudok, mert egy kollega adta, de küldtem neki is az eredetiről. Na erre végre manuálisan hozzáadták a játékot a listámhoz és kaptam még egy kupont...

Szóval akinek elsőre nem jön össze, próbálkozni kell.

-
Zamery
senior tag
Jah, az akkor volt amikor én nem kaptam.
Pedig én is leveleztem velük, aztán mégsem lett kupon. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
polonic
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak szólok: a mai Amazon deal a Need for Speed: Hot Pursuit $7.99! Regisztrálható Originen, legalábbis a piros Ördög azt mondta neki sikerült!

Na most majdnem rávetettem magam, de ezt már ingyen megszereztem, a jó múltkori origin-es balhé után, amikor kaptunk egy kupont hogy bármilyen játékot megvehetünk ingyen az originből.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sn[4k3]
senior tag
Nekem meg a polcomon, a mostani forint mellett nem éri meg nekem az Origin. Rift ott 20€, Steamen 5-ért láttam, "féldobozosan" meg 4000Ft. Sajnos. Én is nagyon bízok az Originben, szeretem az EA-t.
Azaz mostanában hát nem is tudom, mert a support még mindig nem írt... -
Zamery
senior tag
Csak szólok: a mai Amazon deal a Need for Speed: Hot Pursuit $7.99! Regisztrálható Originen, legalábbis a piros Ördög azt mondta neki sikerült!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valahogy megcsinálná az EA hogy a régi játékaikat is lehessen regelni, minden tök zsír lenne.
De így... Mindegy, origin-ről nem fogok lemondani, türelmes vagyok velük, csak itt van eredeti játékom.
-
Youri
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Youri
veterán
-
Zamery
senior tag
Bocs, elírtam 34Ft!
Nyáron elszámoltak valamit ezek az Impulse-os fiúk. És egy páran a "best buy" topicból kihasználtuk ezt. Azóta súlyosbítottak egy kicsit az EULA-n, és gondolom kirúgtak pár embert. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
polonic
félisten
-
Zamery
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ollie
MODERÁTOR
Nem biztos. Sőt, valószínűleg csak az újabb játékoknál igaz ez (ami csak a Witcher 2), mert a régebbieket nem a RED honosította és forgalmazta.
Egyébként is, eddig összesen 2db játék jelent meg a CD Projekt Red-től. Witcher 1 és 2.
-
törölt tag
-
polonic
félisten
-
Rabbitf_24
addikt
-
polonic
félisten
-
törölt tag
-
Wolverine
félisten
És többször akciózták már a Steamen és a Trion saját weboldalán is; olyankor 5 euróért hozzá lehetett jutni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
polonic
félisten
Nem ez az első.
Pl mindkettő batman rész elérhető már egy ideje. -
Sn[4k3]
senior tag
Nekem a pénteki levelemre tegnap válasz érkezett, idézem:
"Nagyon sajnálom, a hiba nem az Ön rendszerében van, hanem a miénkben - a problémáról tudunk és dolgozunk a megoldáson."
Köszi, azért remélem belátható időn belül megoldják a problémát
Sn[4k3]: én az EA honlapján keresztül küldtem levelet.
Holnap megpróbálom én is onnét, hátha...
Amúgy kijött az Originre az első nem EA-s program: a Rift egy nagyon jó MMO, 20€ jó ár érte (25-ért kapunk extra nyalánkságokat is), csak sajnos nem.biztos, hogy ilyen forint mellet, dobozosan lehet olcsóbb.
-
Niczo
senior tag
Nekem a pénteki levelemre tegnap válasz érkezett, idézem:
"Nagyon sajnálom, a hiba nem az Ön rendszerében van, hanem a miénkben - a problémáról tudunk és dolgozunk a megoldáson."
Köszi, azért remélem belátható időn belül megoldják a problémát
Sn[4k3]: én az EA honlapján keresztül küldtem levelet.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
törölt tag
A Need for Speed sorozatról érdekesebb anyagot rittyenthetnének.
Én eddig kerültem a focis játékokat, mint a vírust, csak a Fifa Street 2-vel játszottam PSP-n, de az nem számított annyira focinak.Nem értem, miért dicséritek annyira a magyar supportot, nekem már megint öt napja nem válaszolnak + a régebbire se, de azt már megoldottam.
Mert nekünk meg igen

-
Sn[4k3]
senior tag
A Need for Speed sorozatról érdekesebb anyagot rittyenthetnének.
Én eddig kerültem a focis játékokat, mint a vírust, csak a Fifa Street 2-vel játszottam PSP-n, de az nem számított annyira focinak.Nem értem, miért dicséritek annyira a magyar supportot, nekem már megint öt napja nem válaszolnak + a régebbire se, de azt már megoldottam.
-
törölt tag
-
KubanitoS
veterán
A National Geographic Channelen februárban:
"Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts
A Fifát nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb és leglátványosabb videojátékának: annyira valósághű, hogy még a hivatásos focisták se restellik összemérni tudásukat általa. De hol és hogyan készülnek a Fifa egyre újabb és tökéletesebb verziói? A film az Electronic Arts kanadai gyárába látogat, hogy munka közben lesse meg a virtuális valóság zseniális, rocksztárként ünnepelt alkotóit.
Bemutató: február 23., 22.00 (A sorozat további epizódjait márciusban csütörtökönként 22-kor láthatják)"
Forrás: mindigtvextra.blogter.hu

Na ezt mindenképpen megnézem, szinte napi szinten fifázok. Az mondjuk túlzás, hogy egyre újabb és tökéletesebb, mivel minden évben kiadják ugyanazt a játékot a frissített adatbázissal meg néhány apróbb módosítással.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Fifát nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb és leglátványosabb videojátékának: annyira valósághű, hogy még a hivatásos focisták se restellik összemérni tudásukat általa. De hol és hogyan készülnek a Fifa egyre újabb és tökéletesebb verziói? A film az Electronic Arts kanadai gyárába látogat, hogy munka közben lesse meg a virtuális valóság zseniális, rocksztárként ünnepelt alkotóit.
Bemutató: február 23., 22.00 (A sorozat további epizódjait márciusban csütörtökönként 22-kor láthatják)"

"Fifa egyre újabb és tökéletesebb verziói"
Höhö, azért túlzásokba ne essünk. Jó játék a fifa, legalábbis a foci rajongóinak jó, de nem tökéletes.

-
törölt tag

-
Sn[4k3]
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
VGYke
addikt
Steamen vásárotam, nem raktam én sehová semmit.
Vásároltam, a steamen letöltöttem, kipróbáltam, kiolvastam a kódot, töröltem a steam játékok közül. Tehát elvileg a Crysis(1) nincs regisztrálva sehol.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
polonic
félisten
-
L3zl13
nagyúr
Elküldtem a mailt a magyar EA-nak (privacy-hungary@ea.com, ugye ez az emailcímük?)
Remélem be tudják rakni a profilomba a játékaimat:Originnel kapcsolatos kérdések:
-az ID-m meg tudom változtatni?
-egyedi profilképet használhatok? Csak az alapok közül engedszerk.: ma be se enged lépni az Originbe "Ismeretlen hiba" miatt. Tegnap este fél nyolckor jelentkezett a hiba, akkor pont Live Chatben voltam és azt mondták karbantartás van, próbálkozzak majd pár órával később. Még mindig tart?
Az ID-t egy ideje már lehet változtatni. Nekem egy weboldalon keresztül sikerült, de elvileg az új Origin kliensben is van rá lehetőség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sn[4k3]
senior tag
Na, kaptam egy kupont, lehet odaadom valakinek, ha nem sikerül elköltenem

-
Rabbitf_24
addikt
No látod, ennyire egyszerű. nekem a C&C tiberiumot meg a Kane-t is aktiválták, ma reggel láttam már ezeket is a listán. Jól nyomják.

-
orkester
őstag
-
Sn[4k3]
senior tag
Elküldtem a mailt a magyar EA-nak (privacy-hungary@ea.com, ugye ez az emailcímük?)
Remélem be tudják rakni a profilomba a játékaimat:Originnel kapcsolatos kérdések:
-az ID-m meg tudom változtatni?
-egyedi profilképet használhatok? Csak az alapok közül engedszerk.: ma be se enged lépni az Originbe "Ismeretlen hiba" miatt. Tegnap este fél nyolckor jelentkezett a hiba, akkor pont Live Chatben voltam és azt mondták karbantartás van, próbálkozzak majd pár órával később. Még mindig tart?
-
Niczo
senior tag
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Beszéltem ma chaten egy EA ügyfélszolgálatossal, de nem sokra mentem vele. Először is közölte, hogy a Bulletstorm 25 jegyű sorozatszámos, Originen meg csak a 20 jegyűeket lehet aktiválni. Majd csodálkozott, hogy nem lemezes verziót vettem Amazonról, mert ott letölthetőt nem lehet venni, de ha mégis, akkor ők tudják aktiválni is.
Ok, kérdeztem, hogy Steamen vett Crysist aktiválná-e, mondta, hogy Steamen vett játékokat nem lehet aktiválni Originen.
Csak gondoltam megosztom, Raghav volt az illető...azt hiszem inkább emailt írok nekik.
Ma megjött az email, hogy aktiválták a Bulletstormot (ráadásul Limited Editionként
) és a Crysist is.
Azt hiszem mostantól ha ilyen van hanyagolom a lutri chatet és rögtön az emaillel kezdem. -
Sn[4k3]
senior tag
BF2 Complete, BF2 Deluxe, Need for Speed: Carbon, The Sims 2
Warhammer Online ugye megmarad.ollie: egyedül a BF2 Complete és a Carbon az ami külön-külön mailon van. De ne már, hogy most akkor csak szobadísznek lesznek jók?! Na, írok akkor (megint) a magyar supportnak.
-
Zamery
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hány játékod van amit elbuksz?

Ha nem a mail címeddel hanem a játékosneveddel lépsz be originbe, akkor sincsenek ott a játékok?
ollie:
Ha jól vettem ki a szavaiból akkor nem. De ha csak mailt változtatott, akkor a sima account nevével ha bejelentkezik, ott kell lennie mindegyik játéknak.
-
Sn[4k3]
senior tag
A mailcsere megvolt (éljen, ezt akartam egy hete), de a játékaim nincsenek benne az Originben. Na azt akartam, hogy rakja már be nekem, de azt mondta nem lehet (cannot bind/combine
). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Na vééégreee!
A harmadik srácnak végre volt kellő jogosultsága emailek módosítására
Most éppen a játékaimat rakatom a profilomra, mert azokat meg nem látja. -
ollie
MODERÁTOR
-
Niczo
senior tag
Most vettem meg Amazonon a Bulletstormot, erre nem tudom aktiválni Originen (meg a 3linken sem). Nagy az öröm

-
Sn[4k3]
senior tag
-
albert8
veterán
Kész kabaré amit leművelek itt a supportosokkal

Az elsővel eldiskuráltam a szegéynes angol tudásommal, de végül elküldött tanulni (durvaanyját), a másodikkal pedig már majd dűlőre jutottam, de még mindig nem sikerült a művelet. Kért is serialokat, de kettőre azt mondta érénytelen. Ez már csak azért is vicces, mert mind dobozos, neten is játszottam velük.Ezért mondtam előre, hogy ne próbálkozz
nekem is ez volt. irtam mailt magyar supportnak és egyből ment a dolog -
Sn[4k3]
senior tag
Kész kabaré amit leművelek itt a supportosokkal

Az elsővel eldiskuráltam a szegéynes angol tudásommal, de végül elküldött tanulni (durvaanyját), a másodikkal pedig már majd dűlőre jutottam, de még mindig nem sikerült a művelet. Kért is serialokat, de kettőre azt mondta érénytelen. Ez már csak azért is vicces, mert mind dobozos, neten is játszottam velük. -
Sn[4k3]
senior tag
-
Воланд
titán
-
Sn[4k3]
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Воланд
titán
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Воланд
titán
-
orkester
őstag
-
Sn[4k3]
senior tag
Hol találom azt a chatet?
-
orkester
őstag
Írj a magyar supportnak mailt, mindent megcsinálnak.

Írtam az amerikainak (azt hiszem), plusz a chates beszélgetésünket is sikerült elküldeni nekik, azt gondoltam az email gombbal magamnak tudom elmenteni a beszélgetést.

ollie: Igen, pontosan.
KubanitoS: Kicsit olyan volt, mintha én lettem volna Neki az első ember ilyesmivel, de hogy még hülyeségeket is mondjon...
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok! Originen még nem vásároltam, csak steamen. Ami miatt települt az Origin: dobozosan vásároltam Crysis2-t, az telepítette. Gondoltam az Orininhez is hozzáadok pár steamen vásárolt EA játékot. "Csomagban" vettem a Steamen Crysis, Warhead, Wars játékokat, most egyik sincs letöltve (le volt próbából, csak töröltem).
Itt a Warhead-t sikerült az Originhez adnom, de a Crysis(1)-t nem! Azt írja: "The product code submitted is already used", tehát már használják.
Ilyenkor mi van?Ugyanarra az EA fiókod Originjére akarod rárakni amivel a Steames vásárláskor regisztráltál?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Originen még nem vásároltam, csak steamen. Ami miatt települt az Origin: dobozosan vásároltam Crysis2-t, az telepítette. Gondoltam az Orininhez is hozzáadok pár steamen vásárolt EA játékot. "Csomagban" vettem a Steamen Crysis, Warhead, Wars játékokat, most egyik sincs letöltve (le volt próbából, csak töröltem).
Itt a Warhead-t sikerült az Originhez adnom, de a Crysis(1)-t nem! Azt írja: "The product code submitted is already used", tehát már használják.
Ilyenkor mi van? -
Sn[4k3]
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
törölt tag
A problémám az, hogy gyakorlatilag van egy használhatatlan EA fiókom. Anno még Battlefield 2 telepítésénél, a felugró kék ablakban (rákattintottam a Register Nowra), de a emailcímemre nem emlékszem. Felhasználónév + jelszó stim, help.ea.comon be is enged lépni, de ugye mindenhol máshol emailcímet követeli - azt meg ugye négy+ év távlatából nem tudom. Kuponom is elvildg van egy rahedli, azok is kellenének.
A magyar supportnak is leírtam a gondom, de már egy hete még erotikusabban állnak a levelemhez. Minden adatomat is megadtam, hogy be lehessen azonosítani, de még egy buuu-val se illettel meg
Köszönöm a segítséget, amint hazaérek kikitatom az elküldött mailt

De a kupon nem csak egy hónapig jó ? Amit én tegnap kaptam az úgy tudom igen

-
KubanitoS
veterán
A problémám az, hogy gyakorlatilag van egy használhatatlan EA fiókom. Anno még Battlefield 2 telepítésénél, a felugró kék ablakban (rákattintottam a Register Nowra), de a emailcímemre nem emlékszem. Felhasználónév + jelszó stim, help.ea.comon be is enged lépni, de ugye mindenhol máshol emailcímet követeli - azt meg ugye négy+ év távlatából nem tudom. Kuponom is elvildg van egy rahedli, azok is kellenének.
A magyar supportnak is leírtam a gondom, de már egy hete még erotikusabban állnak a levelemhez. Minden adatomat is megadtam, hogy be lehessen azonosítani, de még egy buuu-val se illettel meg

Szívesen segítenék, ha szeretnéd, viszont a helyedben inkább megvárnám először a magyar support válaszát. Lehet hamarabb meg is jön, mint az angol, az is beletelhet néhány napba. Persze ezt neked kell eldöntened.
-
Sn[4k3]
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Filmvilág
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- 27% - Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C36BBEK2-64
- Apple iPhone 15 Pro 128GB eladó! 86% akku, Patika állapot, 12 hónap garancia
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Corsair K70 RGB TKL Gaming Billentyűzet + PBT Double-Shot Pro Keycap
- iPhone X 64GB 89% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig én is leveleztem velük, aztán mégsem lett kupon.

Warhammer Online ugye megmarad.
A harmadik srácnak végre volt kellő jogosultsága emailek módosítására
Most éppen a játékaimat rakatom a profilomra, mert azokat meg nem látja.