- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nekem a PC GURU-hoz kapott dobozos Mass Effect 1-et nem sikerült regisztrálni, mást igen. Mondjuk azt még a CD Projekt adta ki, így nem lepődtem meg.
Viszont az Originen megvehető a játék 10 Euróért és a Pinnacle Station is 5-ért, de nekem jobban tetszik a dobozos, annak idején pont azért vettem meg az akkori PC GURU-t, amúgy nem szoktam újságokat venni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Angol nyelvű könyvtárnevet adjatok meg neki, velem is kib@szott a frissítés, újra kellett pakolnom a Mass Effect 2-t és az Alice: Madness Returns-t.
Eddig elfértek az "Origin Játékok" mappában a telepített programok, most már csak az "Origin Games" nevet fogadta el.
Az "Origin Letöltések" esetében szintén eddig jó volt ez a könyvtárnév, most át kellett neveznem azt is "Origin Downloads"-ra. Pedig eddig nem volt vele baja.
MOD: Szerintem ez is azt mutatja, hogy az EA mennyire lesz@rja a kisebb régiókat, többek között a Mass Effect 3 is ezért nem jön ki már magyarul. Nem mintha annyira zavarna, de ha már egy trilógiának az első két részét kiadták magyarul, akkor a harmadiknál miért nem tehettek kivételt?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Szerintem pedig egy magyar nyelvet natívan támogató programnak ezzel nem kellene problémáinak lennie.
De egyébként igazad van.
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #203 üzenetére
Oké, értem, sikerült felfognom...
Viszont akkor miért van az, hogy eddig lazán elfogadta az ékezetes karaktereket, most meg nem akarja? A Mass Effect 3-at egyébként angolul is megveszem, szóval nálam ez nem lesz perdöntő, hogy nem adják ki magyar felirattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest