- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz olivera88 #24594 üzenetére
Az Opera névjegyénél lehet megnézni hol tárolja. Szóval mentés előtt ott kellett volna megnézni, majd most szintén ott látod hova kell pakolni a mentést. Ha nincs a mentések között pl. bookmarks.adr, wand.dat, speedial.ini akkor nem jót mentettél el
read-only mode on the forum
-
dqdb
nagyúr
válasz olivera88 #23438 üzenetére
Vagy mégis. Az Opera 12 normál telepítés esetén a profilt két mappában tárolja: %APPDATA%\Opera\Opera és %LOCALAPPDATA%\Opera\Opera. A notes.adr fájl ezek közül az előbbiben van.
szildavid90: [link]
Ctrl+Shift+E és nagy valószínűséggel ott lesz az extensionök listájában nálad.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz olivera88 #22467 üzenetére
Még Opera 18 környékén emlegettek egy hamarosan elkészülő, füleket érintő nagyobb változáscsomagról. Abban saját bevallásuk szerint nem szerepelt, nem is igazán tervezték, hogy legyen ilyen (amúgy azóta is várjuk ezeket a feature-öket). Az volt a mondás, mint sok más UX kérésre: ott van a gyűjtőlap.
Mostanában ne számíts rá.
-
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz olivera88 #19133 üzenetére
Írta sekli, hogy a tab stacking eltűnt: [link]. Ezt is kidobták a francba, ahelyett, hogy opcionálissá tették volna. Na de innentől kezdve erre a Webkites változatra már tényleg úgy kell gondolni, mint egy Chrome-klónra, nem mint egy eleve full testreszabható böngészőre...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz olivera88 #17347 üzenetére
Nekem előfordult már párszor, hogy valahol Ctrl+Enterrel tényleg csak a felhasználónevet írta be, de ha a kulcsra kattintottam, akkor helyesen kitöltötte minkettőt. Magyarázatot nem nagyon vágom, de volt ilyen már többször is bizonyos oldalakon - pl. ami most kapásból eszembe jut, ez az oldal: http://msdn63.e-academy.com/daa_vik. Most épp kipróbáltam, Ctrl+Enterre még a felhasználónevet sem írja be... Viszont a kulcsra kattintva simán be tudok lépni.
Sk8erPeter
-
brd
nagyúr
válasz olivera88 #16307 üzenetére
Akkor még az lehet, hogy valami javascript, vagy hasonló technikával indítaná a java, vagy flash beépülőt, és azt Operánál valamiért nem teszi (pl. mert a weboldal készítője nem tudja, hogy melyik hack-jét kell használni az Operánál, mert nem ismeri, vagy nem érdekli ez a böngésző).
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz olivera88 #16297 üzenetére
Ide be kell lépni, ezért ezt én nem látom. Gondolom, valami saját software-e van az oldalnak, amit elindítana, amikor a letöltésre nyomsz. Nem tudom, mit csinál az oldal, és az mennyire fontos neked, de én kerülném. (Java+Flash gondolom telepítve van, de ha nincs, akkor azokat telepítsd előbb.)
niklebi: USB módban telepített Operával minden rendben? Ha igen, akkor a nem működő Opera, UserJS-ek és addonok nélkül jól működik?
The only real valuable thing is intuition.
-
-
dqdb
nagyúr
válasz olivera88 #16075 üzenetére
Igen. Ha az alapértelmezett csere helyett máshová telepíted, akkor csak ugyanazt a profilodat fogja használni (és ír bele dolgokat). Ha csak ki szeretnéd próbálni, hogyan fut nálad, akkor a telepítőből a hordozható módot válaszd ki, ekkor sem a mostani telepítésedhez, sem a mostani profilodhoz nem fog hozzányúlni.
-
dqdb
nagyúr
válasz olivera88 #16072 üzenetére
Azokon az oldalakon, és azon belül is csak azokon a helyeken lesz támogatott, ahol külön implementálták a lehetőségét. Szóval ha egy webes levelezőt nem készítenek fel rá, akkor ott nem fog működni, ez nem csak a böngészőn múlik.
-
dqdb
nagyúr
válasz olivera88 #16065 üzenetére
Véletlenül* az Opera nem állította át a Ctrl+F12 > Haladó > Biztonság > Jelszó kérése beállítást Egyszer indításonként értékről valami másra? Amúgy nekem a mesterjelszót a jelszavas profilomban nem induláskor, hanem az első jelszavas belépéskor szokta kérdezni (azaz akkor, amikor először szükség van rá).
* lehet, hogy valamelyik új verzióban módosult az alapértelmezett érték, és neked azon volt
HTML5 Drag and drop:
Támogatni fogja az oldalon belül fogd és vidd műveleteket az Opera, valamint lehetőség lesz arra (a legutolsó Labs buildből ez a része a támogatásnak még hiányzott), hogy kívülről is be tudjál dobni fájlt vagy mást a böngésző felületére. Ha ez bekerül, akkor webes levelezőprogramokban is tudsz majd úgy fájlt csatolni, hogy a megfelelő helyre behúzod őket Intézőből, nem kell tallózással bajlódni.WebGL:
Az OpenGL egy részhalmazát fedi, amit JavaScript segítségével lehet használni, lényegében 3D grafikát jelent a böngészőben, amit hardveres gyorsítással is illik megtámogatni a böngészőgyártóknak, hogy értelme is legyen.Persze mindezt nem az április elsejei kamurelease-ben fog megjelenni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz olivera88 #16065 üzenetére
12 RC1 már kijött, így még ebben a hónapban várható.
WebGL
Ragnarök kódnevű új HTML5 parser
Personas-hoz hasonló témák lehetősége
Teljes ECMAScript 5.1 támogatás
HTML5 drag and dropvégleges hardvergyorsítás nem lesz, csak a 12.50-ben
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15667 üzenetére
Ott valami más gond lesz, mert eddig még soha nem találkoztam olyannal, hogy egy alapértelmezett funkció ne működne rendesen. Ráklikkeléssel vagy enterrel mindig ki szokta nagyítani a képeket. Példa kép
Próbáld ki a portable verziót, ha azzal jó, akkor telepítsd újra az Operát.
Ha azzal sem jó, akkor egyelőre passzolom, hogy mi okozhatja. Esetleg frissítsd a Javát a gépeden.Egyébként tudom ajánlani az Image Autosizer nevű kiegészítőt, amivel vissza lehet hozni a régi képnézőt, ami nem kicsinyítette le a képeket, hanem eredeti méretükben mutatta azokat. Fordítva is működik, tehát ki lehet vele váltani az Opera átméretezőjét. A kiterjesztés beállításaiban sok jó dolgot be lehet állítani.
Harrrr!!!!
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
válasz olivera88 #15667 üzenetére
Nekem működik. Látod a korábbi hozzászólásomban a print screen-emet, jobb felső sarokba kiraktam egy nagyítócsúszkát eszköztárból. Amúgy meg van ImageTip kiterjesztésem, amivel a kép fölé tartva egeret, automat nagyítódik.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
AtHoS
nagyúr
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15323 üzenetére
Többször jön be, mint nem , de ha az nem jön be, akkor a freemail és a metnet sem. Igazad van, írni kellene nekik.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15269 üzenetére
"Nálam se jelenit meg egyes oldalakat mint pl MetNet et, csak 2-3x újratöltésre. Előző verziónál nem volt ilyen hiba."
Másnál nincs ilyen hiba? Most már az origo.hu-nál is elég gyakran csinálja.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15275 üzenetére
Most már a végére járunk . Szóval, ha én kikapcsolom a könyvjelzősávot, akkor az ott eltűnik. Azt annak hívják szerintem, csak nálam át van helyezve balra. [link]
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15273 üzenetére
Az van a linkelt képemen [link]. Vagy elnéztél valamit, eddig arról beszéltünk .
-
neooen
aktív tag
válasz olivera88 #15269 üzenetére
Igen, annak használom és nálam ez fő ok, hogy Operát használok . Vicces, pont a MetNet az nekem is ami *zarakodik , meg az origo is szokott.
-
bobalazs
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15136 üzenetére
Címsorba írd be: opera:about és ott lesz az elérési út (Gyorsítótár
C:\Users\username\AppData\Local\Opera\Opera\cache)Kérdés: Menüsoron változtattak valamit, mert a legtöbb eddig működő témával ilyenné változik. Az újabb témákkal jó, de azok nem tetszenek. Mintha egy-egy & karakter lenne a gombok alatt.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
-
MODERÁTOR
válasz olivera88 #15130 üzenetére
Mert ha nincs megcsinálva az adott oldal logója gyorshívó ikonként, akkor ő találja ki magától, hogy mit érdemes kivágni az oldalból.
ForceSpeedDialLogos nevű kiegészítővel akármilyen képet beállíthatsz a kedvenc gyorshívós oldalaidhoz.
Ha nem érdekel a dolog, akkor jobb klikk a gyorshívóban lévő képre, periodikus frissítés, egyéni, majd állítsd az értéket pl. 9999 percre, aztán frissíts.Harrrr!!!!
-
Kuruc2
senior tag
válasz olivera88 #13321 üzenetére
"mellet" az két "t" = mellett
báris = ?Amúgy esetleg nem a Folyamatsáv-ról van szó?
Beállításoknál kapcsold ki és kiderül ez esetben.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest