Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Elvileg újratelepítésnél mindent kimentettem, de a config beállításba nem kaptam vissza a címsor melletti kis háromszöget, amivel le tudom görgetni a beírt oldalakat..
És persze a kommentemet se találom, amelyikbe azt kérdeztem, hogy , hogy kell bekapcsolni...
Szóval valaki eltudná mondani, hogy a címsor mellé, hogy rakom oda a fejjel lefele fordított háromszöget, amivel legördithető a beírt weboldalak listája.. (és , hogy ezt melyik config fileban tárolja az opera.. mert elvileg mindent visszaraktam az új windowsomba, de ezt mégse jegyezte meg. Pedig a vissza gomb mellé lévő legörditős menüt meg megjegyezte.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest