- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Amugy ez tenyleg igy van. Amikor linkelted ezt a zöldet, kivancsisagbol raneztem a mobile.de n, mert mondom ez azert elegge tul van arazva....hat nem. Kint is ennyi, ha nem dragabbert mennek a hasonlok

Utanna raneztem a hahun a H-kra es olyan autot nem is igen talaltam ami nekem van
szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
Mondjuk akkor sem vennem meg azt a J t ennyiert. K astra 1-2 ev mulva lemegy ilyen arban hasznaltan es azert az egy jobb vetel lesz. Most mennek ilyen 6-7 millio körül hasznaltan. Sajna viszont csak az 1,6 os motor van belölük
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- BMW topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem annyiert vagy dragabban el tudnam adni, mint amennyiert vettem a kis H dizlit (legalabbis meghirdetni meg lehetne). Azert ez hasznaltautonal nem jellemzö...kar hogy nem akarom eladni 
nem ertem miert nincs egy 2.0 dizel, ami azert mar meg is tudna indulni (Gofnal is van 1,6 dizel meg 2.0....erösebb ot sincs, de legalabb valami