- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
zolmesz
üzenetére
Túl lett misztifikálva ez az egész Km futás dolog, bár megértem, hogy az átlag user-nek egy rendkívül egyszerü méröszám, pedig valójában nem szabad neki túl nagy jelentöséget tulajdonítani.
A nepperek felismerték, hogy 10-böl 8 embert simán be lehet rántani ilyennel, és bumm, pörögtek az órák, mint a GDP...

Én ezért mosolygok magamban jókat, hogy a rengeteg naív ember elhiszi, hogy ami Dojcslandból jön, abban biztosan valós a kevés Km, pedig elég lenne csak abba belegondolni, hogy mekkora maga az ország, plusz a "jobblét" miatt nyilván többet is utaznak az emberek, innenfogva pedig borul az egész teória.

Ha csak magamból indulok ki, március óta belepörgettem 11 ezret az autóba, azaz átlagolva évi 30-35 simán összejöhet. Ezt mindenki szorozza fel a tizenX évvel, máris megvan az alsóhangja a valós km-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest