- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Jo cucc en hasznaltam. Mindenki elegedett vele aki hulye es nem vette figyelembe a hasznalat modjat:
Eloszor is ez egy elsosorban tisztito es rendszermegovo adalek. En mindig teli tankhoz /60 liter/ ontottem 1 decit meg a tankolas elott. Tehat kuton megalltam, ures tankba beontottem a cucc majd rakuldtem a gazolajat.
Tisztaban kell lenni azzal hogy ez a cucc feloldja a szennyezodeseket takaritja a rendszert. Ha nagyon koszos a rendszered par szaz km utan eltomodhetnek a szuroid. Ezert mindig hangsulyozva van hogyha nem ismered az auto allapotat akkor csak ugy tolts a kocsidba spurit hogy megveszed elore az osszes szurot, mesz vele 500 kmt majd lecsereled az osszes szurot. En motormosas utan kezdtem hasznalni elotte pont azert nem mert tudtam mennyire koszos az auto motorikusan.
Hasznos? Igen, erezhetoen. Nem azonnal! Ne vard hogy beontod ralepsz a gazra es uj autoban fogsz ulni. Nekem volt amikor 700 km kellett mire ereztem hogy na igen mostmar dolgozik. A legjobb egyebkent ha palyan letolsz 200-300 kmt es egy egy szakaszon megporgeted a motort 4000es fordulaton hogy kikormoljon a rendszer. Benzinesnel nem tudom mennyire erezheto. En ket dizel vectraval hasznaltam, gyonyoruen tette a dolgat, csendesebb "kremesebb" lesz a motor jarasa, egyenletes halkabb alapjarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest