Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Jo cucc en hasznaltam. Mindenki elegedett vele aki hulye es nem vette figyelembe a hasznalat modjat:
Eloszor is ez egy elsosorban tisztito es rendszermegovo adalek. En mindig teli tankhoz /60 liter/ ontottem 1 decit meg a tankolas elott. Tehat kuton megalltam, ures tankba beontottem a cucc majd rakuldtem a gazolajat.
Tisztaban kell lenni azzal hogy ez a cucc feloldja a szennyezodeseket takaritja a rendszert. Ha nagyon koszos a rendszered par szaz km utan eltomodhetnek a szuroid. Ezert mindig hangsulyozva van hogyha nem ismered az auto allapotat akkor csak ugy tolts a kocsidba spurit hogy megveszed elore az osszes szurot, mesz vele 500 kmt majd lecsereled az osszes szurot. En motormosas utan kezdtem hasznalni elotte pont azert nem mert tudtam mennyire koszos az auto motorikusan.
Hasznos? Igen, erezhetoen. Nem azonnal! Ne vard hogy beontod ralepsz a gazra es uj autoban fogsz ulni. Nekem volt amikor 700 km kellett mire ereztem hogy na igen mostmar dolgozik. A legjobb egyebkent ha palyan letolsz 200-300 kmt es egy egy szakaszon megporgeted a motort 4000es fordulaton hogy kikormoljon a rendszer. Benzinesnel nem tudom mennyire erezheto. En ket dizel vectraval hasznaltam, gyonyoruen tette a dolgat, csendesebb "kremesebb" lesz a motor jarasa, egyenletes halkabb alapjarat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest