- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, kellene egy kis tanács.
A Corsa C-mben motorcsere volt (Z12XE) mert elkopott az egész olajszivattyú, csörgött az összes hidrotőke...stb, de ez most nem lényeg.
A beépített motorba 5W30-as Eneos (pontos típust nem tudom) olajat öntöttek, ami kb. 1000 km megtételéig csendes működést produkált. Most kb 1800 km van az autóban ezzel az olajjal, és először csak meleg motornál vettem észre, hogy a vezérműláncnak hangja van (a láncfeszítő nem dolgozik megfelelően), most meg már mielőtt elérné az üzemi hőfokot, random időközönként csattog menet közben a hidrotőke is, főleg egy 1,5 napos vagy 2 napos állás után. Üzemi hőfoknál meg most már állandósul a hang.
Marha ideges vagyok, mert ezzel kezdődött a baj az előző motornál is.
A beépített motor kb 130.000-et futott, de ebben is kételkedem, mert nem gyári vezérműlánc van benne és annak nem illene csörögnie ennyinél.Nos, én első körben az olajra gyanakszom, hogy túl vékony, vagy nincs megfelelő viszkozitása.
Kérdésem az lenne hogy melyik motorolaj a legmegfelelőbb ebbe a motorba? Folyamatosan azt hallom hogy 10W40-et ne töltsek bele mert semmi értelme. Most mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Könyvajánló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Multi detektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest