Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz horvathkrisz #36640 üzenetére

Csak hogy az enyém szíjas és 150 után (10zel ezelőtt) volt cserélve márakszervízben pecséttel (ezután került pont hozzám, de márkakereskedésből, márkaszervízes pecsételt vezetett könyvvel tehát nem hiszem hogy ezzel lehúztak) :DDD Ha megnézed 2en 3an is írták, hogy igen ugyanez náluk is, tehát lehet, hogy nálad sincs gondja a láncnak, hanem [valami] ami normális. Bár ha neked melegen is.. De ugyanakkor többen előzőleg azt írtátok, hogy "láncok tulajdonképp soha nem kell cserélni" :F

trassher ez a projektoros átalakítás 100% legális és bárhol átmegy elsőre röcc nélkül a műszakin?

Kicsit más téma: 290km -t mentem most 10 ezerből (sajnos nem néztem meg literben ez mit jelent, de ha jól emlékszem 100as prémium OMW volt, és olyan 355Ft/l, azaz olyan 28 liter lehetett), ami elég rossz eredmény. Ugye ez most nagyon nem pontos ahogy leírtam, de kb. ~9.5-10L/100km :Y Olyan 10-30km -es távok városban és hát nem sajnáltam neki bemelegedés után, de azért ilyen 4000 fölé sem mentem.
    Ezen felül, illetve a fentebb említett "fura hang hidegen 1-2 percig" jelenségen kívül tényleg semmit nem észlelek, csak hogy állva hagyok piros után mindenkit :C Jól gondolom ,hogy bennem/a lábaimban lesz a hiba? :B

Új hozzászólás Aktív témák