Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
nos, megvettem egy kis ezres corsát, amilyenről már korábban is kérdezősködtem, nem saját részre ugyan, de azért előtte jól kipróbálgattam - egy '98 végi, igen megkímélt példány
szóval meglepően jól működik a váltó, kattanás nélkül ugrik a helyére, az egész kocsi olyan sokkal jobb benyomást kelt, mint amire számítottam (nem zörög, nem nyikorog, stb - mondjuk nem is lapít a székbe, mint a mazdám
)
amire felfigyeltem: jobbratekeréskor nehezebben mozog a kormány, mintha csak félig lenne servo (bal irányba teljesen oké), ez mitől lehet, mit jelenthet?
illetve még egy fontos: tudtok pesten vmi jóravaló szervizt (gondolom opel márkaszervizt nem ajánlotok, bár ha van közöttük rendes, akkor semmi kifogásom), ahol átnéznék gyorsan (és főleg nem méregdrágán), h kb minden rendben van-e? (nem szeretném úgy átadni a kocsit, h kiesik a kereke - bár nemrég vizsgázott, még az előző tulajnál, szóval nagy drámákra remélem nem kell számítani)
köszöntem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)