Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Én nem akarok meggyőzni senkit!
A váltót nem lehet összehasonlítani a motorral. Van pár fogaskerék+pár csapágy, oszt heló. Annyira nem precíz dolog, mint egy motor. A ''leüllepedés'' dolog az ugye nem komoly gondolat? Ha állsz pár órát, akkor lehet leülepszik valami, de ha ott a forró olajat egy csomó fogaskerék folyamatosan fröcsköli össze vissza, akkor nem hiszem, hogy bármi is le bírna üllepedni. Ez nem akvárium, meg állóvíz!
Egyébként van benne egy mágneses csavar (nem tom melyik) ami összeszedi a fémreszeléket. Nekem mutatta a szerelőm és hát volt rajta nem kevés motyesz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként van benne egy mágneses csavar (nem tom melyik) ami összeszedi a fémreszeléket. Nekem mutatta a szerelőm és hát volt rajta nem kevés motyesz.