Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Esetleg azt írhattad volna, hogy nem igazi Renault
Egyébként nekem kellemes csalódás volt az az autó
Egész kényelmes volt és én a menetdinamikára sem panaszkodnék. Megpakolva is bírta a budai hegyeket, autópályán pedig bőven a megengedett felett is erőlködés nélkül vitte a motor. Azt érezni, hogy nem személyautónak készült, de a viszonylag egyszerűbb beltér is kielégíti a józan igényeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nekem kellemes csalódás volt az az autó
Egész kényelmes volt és én a menetdinamikára sem panaszkodnék. Megpakolva is bírta a budai hegyeket, autópályán pedig bőven a megengedett felett is erőlködés nélkül vitte a motor. Azt érezni, hogy nem személyautónak készült, de a viszonylag egyszerűbb beltér is kielégíti a józan igényeket.