-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
T_Stark #4208 üzenetére
Nálam is volt egy hasonló, fix 0.46A töltőáram ment bele. Amikor túl volt merülve akkor a flash tool írta is szépen, hogy undervolt, viszont amikor egész éjszaka "töltöttem", akkor már nem írta, hogy kevés lenne a feszültség, hanem egész egyszerűen nem sikerült a flashelés.
Se droidboot, se semmi, szóval az már csak egy törött kijelzős donorral lesz gyógyítható. Lehet, hogy a Tiéd is elérte a végét.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
faresz5 #4069 üzenetére
Ha minden igaz, akkor itt már volt róla szó. Engem is megtaláltak ugyanilyen problémával.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
stranger2006 #3703 üzenetére
Amúgy nekem gyanús, hogy mindenkinél szar, csak van, akinek nem tűnik fel annyira. Nálam 3-ból 3-nak a fent leírt hangerő "problémája" volt (2 fehér, 1 fekete, amiből 1 fehér ment vissza a wifi gondja miatt). Én együtt tudok vele élni, különösebb problémát nem okoz.
Ha elég gyorsan "pöcögtetem", akkor általában jó, de pl egy végig felhangosítás és egy végig lehalkítás egymást követő folyamatos ciklusában biztosan látható lesz a probléma. -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Most akkor két sekély vizes topic lett?
-
RVR400
veterán
válasz
edeleny #3404 üzenetére
A hangerő le gombot nyomd a flashelés előtt, ne fel hangerővel a bootloadert indítsd el.
Mellesleg a probléma megoldódott, vagyis értetlenül állok előtte. Csinálok egy visszaállítást mondjuk, akkor megint csak nem jó a wifi. De csak egy darabig. Otthagytam, aztán egyszercsak jó. Utána már minden újrandítás után megy a wifi.
-
RVR400
veterán
Érdekes probléma. Tegnap megvettem egyet, meg van egy tavaly decemberi feketém. A feketére felraktam a gyári nagyobb tárhelyes FW-t, hibátlanul megy. Ezen felbuzdulva felraktam a fehérre is most, szépen fel is megy Phone Flash Toollal, első indításnál minden fasza, viszont amint kikapcsolom és vissza, a wifi már nem kapcsolható be. Ilyenkor a gyári visszaállítás után sem jó, valamint a boot img-k felírása sem segít. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest