- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper888
csendes tag
Szerintem nem azt raktam fel (de lehet pasz..), de a másik, hogy próbáltam úgy is, hogy a gyárilag kiadott tárhelybővítést rakom fel a bat fájlal, de ugyanúgy nem jó a hang, és nincs akku kijelzés sem..
esetleg nem lehet hogy phone falsh tool szedett le valamit, amit nem rak vissza a batt file?
mert kikapcsolt állapotban sem mutatja hogy töltene... ha rádugom a töltőt egy fehér alapon üres akku ikon jelenik meg, és át van húzva keresztben..sajnos a phone flash toolt meg nem sikerült működésre bírnom.. mindig usb driver hibát ad vissza..
-
zetecR
addikt
Végre sikerült.
Amikor az eszközkezelőben megjelent az ismeretlen eszköz, addig próbálgattam a gépen lévő driverekből keresgélni, míg végre látta, mint android eszközt.
Igaz, különböző fázisokban vagy 5x megszakadt a frissítés, de állandóan újraindítottam és csak felkúszott rá.
Előtte, egy másik tabbal pedig pöccre felment.
Ki érti ezt... -
zetecR
addikt
Én is így gondoltam, de az első tabletre (2-3 hete) hibátlanul felment a frissítés.
Gyaluljak le mindent és tegyem újra?
De melyiket? A "hivatalos" forrásból származót, vagy az itt linkeltet?
A Win8 alá linkelt Samu ADB driver nem elérhető, alatta a fórumban van linkelve egy Koush féle Universal Windows ADB Driver, illetve egy csupasz, Universal Naked Driver 0.73. -
edeleny
őstag
IGEN, IGEN!!!!!
Ez a megoldás!!Nem ugyan az ha a Power + hangerő fel, és Power + hangerő le!
Benyeltem rendesen!Az lett furcsa, hogy amikor ujraindult, és kikapcsoltam, nem tudtam semmit csinálni, nem indult el, csak ha valahova csatlakoztattam USB-n keresztül!!
Köszönöm a segítséget!
OK!
Akkor a mókolt 5,9-es partíció is felmenne rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest