- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
két hét alatt két fehér tab adta meg magát úgy, hogy semmire sem reagálnak.
Bekapcsolni nem lehet, töltőre vagy PC-re dugva sem csinálnak semmi.Jól érzem, hogy kuka?
Az a vicc, hogy nagyon keveset voltak használva, azt sem lehet mondani, hogy non-stop játék, film, vagy mittudomén mi ment rajtuk...
-
zetecR
addikt
Végre sikerült.
Amikor az eszközkezelőben megjelent az ismeretlen eszköz, addig próbálgattam a gépen lévő driverekből keresgélni, míg végre látta, mint android eszközt.
Igaz, különböző fázisokban vagy 5x megszakadt a frissítés, de állandóan újraindítottam és csak felkúszott rá.
Előtte, egy másik tabbal pedig pöccre felment.
Ki érti ezt... -
zetecR
addikt
Én is így gondoltam, de az első tabletre (2-3 hete) hibátlanul felment a frissítés.
Gyaluljak le mindent és tegyem újra?
De melyiket? A "hivatalos" forrásból származót, vagy az itt linkeltet?
A Win8 alá linkelt Samu ADB driver nem elérhető, alatta a fórumban van linkelve egy Koush féle Universal Windows ADB Driver, illetve egy csupasz, Universal Naked Driver 0.73. -
zetecR
addikt
válasz
stranger2006 #3438 üzenetére
Ugyanaz.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy tabot sikeresen frissítettem a Facebook-os megoldással és most egy másikat is szerettem volna, de 10%-nál megállt és timeout-tal megszakította a frissítést és csak az USB ikont láttam,
Azóta egyik megoldás sem műküdött; most legutóbb ismét a gyárival próbálkoztam, 10%-ig eljut, IFWI frissítés sikerese...REBOOT, újraindul a tab és bejön a droidboot, kiírja hogy FASTBOOT INIT... FASTBOOT CMD WAITING... de nem történik semmi, egy idő után megsakad a kapcsolat timeouttal, fent pedig ADB ENUM failed.
Ha manuálisan újraindítom Reboot droidboot, vagy sima Reboot-tal, ugyanide jön vissza és semmi.Mivel próbálkozzak?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
újraparticionálás előtt milyen alkalmazással érdemes lementeni az adatokat a tabról?
Tovább nem várok a "gyári" megoldása, neki esnék az itt összekalapált cumóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest