-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3703 üzenetére
Nem kell ennyire mellre szívni ha valaki le meri írni a tab hiányosságait
Utoljára írom le, hogy szerintem sem szar a tab, hiszen használom és meg vagyok vele elégedve. Mint látod lejjebb a hozzászólásokat, van akinek nincs gondja a hangerő gombokkal, van akinek van. Van akinek nincsenek képernyő gondjai, sok embernek meg a fél képernyő besötétedik egy minimális erőbehatás következtében (konstrukciós hiba), van akinek elsőre felmászik a tárhely növelő update, van akinek csak 58. alkalomra...stb.stb.stb. Szóval nincs itt semmi halál, csak leírtam, hogy mi a problémám, és hogy van e rá megoldás. Aztán itt nekem támadtak, hogy mit képzelek én hogy elvárom, hogy a 15ezres tabon menjen rendesen a hangerő gomb
Még egyszer és utoljára elnézést kérek, tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő