Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger2006
tag
Ugyan, semmi gond, nekem teljesen mindegy végül is, ki mit ír róla. Az is igaz, én nem nagyon szórakozok a hangerő gombbal, a főzőtt ROM kérdés meg eszembe sem jutna. Én csak használom, olvasok rajta, sakkozok, netezek stb. A tárhelybővítések is felmentek csont nélkül... Elismerem, biztos rohadt nagy szerencsém volt.
Az érdekelne, miért volt ennyi gond a tárhelybővítő dolgokkal, de azt meg csak élőben lehetne látni, mert eddigi tapasztalataim azt mutatják, amikor valaki azt mondja, hogy "pontosan úgy csináltam, ahogy le van írva..." hát :-D
De nem vitatom, lehet vele gond,bár szerintem inkább a különböző Windows-ok android driver kezelésére gyanakodnék így elsőre. De ez is csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest