Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
Igen, teljesen kezeli. Valószínűleg tényleg az lesz, hogy rövid a jack, nem ér be végig. Nekem egy Samsung EHS48 van, ez megegyezik az EHS44-gyel, de OMTP csatlakozású. Ebayen szilárd-folyékony ürülékért találsz. Ez a kettőt csomagolta egy időben a Samsung mindenhez, szerintem meglepően jó cucc - értelemszerűen az "ingyenes" headsetek között. Az EHS60/62/64 hangra kb. ugyanez, de szerintem kényelmetlenebbek. 64-ből létezik CTIA és OMTP is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest