- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
R0GERIUS
üzenetére
megnéztem a linken szereplő eljárást is, leszedtem a tool-okat, de a "unmkbootimg" nem ette meg a mi képfáljainkat.
az általam korábban használt perl szkriptek egyébként a leírtak alapján dolgoznak (BTW zImage helyett ...-kernel.gz file-okat gyártanak), és az image összerakás (kernel, és cpio-ba becsomagolt ramdisk összefésülése) is teljesen jónak tűnik... kicseréltem a "mkbootimg" toolt is egy frissebbre (ami a linken szerepelt), és átparamétereztem a hívást a leírtak alapján, de ugyan az lett a kimenet, mint korábban... 
nekem úgy tűnik az eredeti image fejléce alapján, hogy ez vmi OSX-es tool-lal generált dolog lehet, mert 1. nem a standard magic android header keletkezik 2. BoardConfig.mk-ból származó dolgok vannak benne (kernel szint?!), tehát ez több, mint egy sima "lapátoljunk össze egy image"-et tool mint az "mkbootimg"...

akinek van ötlete, pls jelezze!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az általam korábban használt perl szkriptek egyébként a leírtak alapján dolgoznak (BTW zImage helyett ...-kernel.gz file-okat gyártanak), és az image összerakás (kernel, és cpio-ba becsomagolt ramdisk összefésülése) is teljesen jónak tűnik... kicseréltem a "mkbootimg" toolt is egy frissebbre (ami a linken szerepelt), és átparamétereztem a hívást a leírtak alapján, de ugyan az lett a kimenet, mint korábban...