- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Eddig nekem ez sose tűnt fel, mert nem járkáltam a városban, az egyetemtől gyalogos távolságra lakom.
11. kerületből a 19.be kétlem hogy találnék útitársat naponta munkába járáshoz és ha már 1vadidegen társaságát el kell viselnem ráadásul a saját kocsimban, akivel bájcsevegnem is kell az úton, akkor ugyanott vagyok mint a tömegközlekedésen, hogy nincs meg a nyugalmam és csak felcseszem az agyam kora reggel. -
-
Mawyx
őstag
Jó de kedd óta csinálja és ha minden áldott nap ez lesz ezután az nem lesz jó, nincs annyi tabletta a világon. Ezt le kellene kezelni valahogy és nem csak most, hanem állandóra.
Hétvégén megnézem az ősöket, már felhívtam őket. Remélem a kocsi beindul, vonat nem jó most, mert 2kis asztalkát kellene felhoznom.
-
Mawyx
őstag
Van
bár előbb már bevizeztem a pólómat, de negyed óra alatt megszáradt rajtam.
Mindenkinek olyan az elrendezése, hogy nem lehet látni a monitorát, egyedül az enyémet látja akárki erre sétál, pedig én vagyok az egyetlen, akinek lenne ideje netezni, a többiek nem érnek így rá, de így nem merek, csak néha néha felnyitom, de csukom is le. Már első héten mondta a kisfőnök vigyázzak a többiekre, mert beköpnek... Ő rendes, azt mondta, ha kell valami céges kis bizgentyű otthonra és éppen jön valamelyik kolléga és megkérdezi mit csinálok, mondjam, hogy amit ő mondott és akkor békénhagynak
-
-
Mawyx
őstag
Valószínűleg...
Nekik lehet magyarázni, hogy géppel könnyebb, mert miután egész nap számológéppel számolgatnak, hogy még be is kell a gépbe vinniük, azt nyilván a hátuk közepére sem kívánják.Már mindenki elég rosszul van idebent, képzeljetek el egy üveg irodaházat klíma nélkül. Szellőztetni se lehet az ilyen csodálatos építészeti műremekeken, tetőablak nyitva, résnyire, mert ugye csak annyira lehet, oldalablakokat is csak bukóra lehet nyitni. Sose értettem hogy kapnak ilyenre építési engedélyt. Odahaza legalább kinyitom keresztbe az ajtót, ablakot kitárom és mozog a levegő legalább.
-
kételkedem
addikt
A dvd meghajtó mellett az a kis lekerekített sarkú téglalap az akksi eleje.
-
Mawyx
őstag
Nálunk is ez van+ én honlapozok, de ha ki kell nyomtatni valamit vagy egy képet elmenteni vagy körlevelet összehozni, azért is engem hívnak a kollégák, mert olyankor már megáll az élet, az én melóm meg áll egy nagy rakásban
Főnök mondta kollégákkal ne foglalkozzak, mert nem azért vettek fel, hogy az ő problémáikat megoldjam, megvan a magam dolga, dehát ugye mégis muszáj segíteni.
-
Mawyx
őstag
Van itt egy néni, mint egy nagymami, birnám ha csinálna nekem mindig melegszendvicset
egy kis törődés jólesne, de csak a tulaj fiait eteti
Rendszergazda vagy vagy mással foglalkozol?
Ebéd utáni tejeskávé, 3in1 kávéval, fél adag, a tej meg dupla, így nem erős.
A hőmérséklet kezdi az elviselhetetlen szintet indítani, dél elmúlt, ilyenkor már ez van, melegünk van rendesen. -
-
Mawyx
őstag
-
kételkedem
addikt
Tényleg így működik. Kölcsönösen teszünk egymásnak kisebb szívességeket. Természetesen az egész napi munkáját ki akartam fizetni, hiszen ez már túlmutat a kis szívesség kategórián, de határozottan elutasította!
ne_nezze; Pisztillus köszönöm, most már letehetitek a kezeiteket!
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Épp ma jutott eszembe, hogy mi lett az ágyaddal. Melyiket vetted meg végül?
Nekem saját lámpáim vannak, ledekből forrasztottamEgyik kis éjjelilámpa, másikat éjjelre fel szoktam kapcsolni amikor rossz a kedvem, mert az színes ledekből van, mint egy karácsonyfa világítás. Kábelvezető villanyszerelő csőbe
furkáltam bele a ledeket, piros, sárga, zöld és kék, a szekrényem élére rögzítettem, nagyon tuti lett
A kis lámpa meg Ferrero Roches műanyag dobozból készült körömlakkal dekorálva
-
-
Mawyx
őstag
Nem, csak segítettem egyik kolléganőmnek, nem lett volna feladatom, de nem voltam genya, aztán megkérdeztem tőle kik kapnak ilyen feliratos plüssdögöt, ott volt nála a szekrényben. Mert ha van aki nem kéri és megmarad, akkor... erre benyúlt a szekrénybe és azt mondta fussak
na nem, csak hogy rakjam el gyorsan
-
Mawyx
őstag
Egyedüli szteches vagyok a cégnél, ha nem tudok netezni, akkor röviden-tömören, b@x6juk, nem tudok minden felmerülő dolgot megoldani fejből. Kutakodnom kell fórumokon, kérdést beírni...
2005ös, 2007es dátumot ír a vnc-hez, a log fájlhoz meg 2010 októbert.Feladatkezelőben a folyamatoknál kell látnom, ha valaki belép, nem? Nem tudom kilőni?
-
Uh, a fenébe. Drága mulatság lesz ez nekem.
#12703 venember83: Már hogy őszinte legyek, az elektromos hálózat volt, ez tuti, mivel elég sok áramszünet volt asz utóbbi időben, volt olyan hogy 1 perc alatt 4-5* lekapcsolt, én meg hülye nem áramtalanítottam. A tápra nagyon kevés a gyanú, azért egy Corsair mégiscsak Corsair, és ez Seasonic belsős, még 4,5 év garancia van rá. Szerencsére nem látszik hogy megégett, sőt semmi sem látszik rajta, csak a szaga volt olyan égett jellegű. Esetleg ezt be lehet jelenteni a biztosítóhoz, mert mint ha már halottam volna hogy hasonló esetben történt ilyen dolog. Azt hogy lehet megoldani?
-
Mawyx
őstag
-
kételkedem
addikt
Kételkedem!
[4.a.] A tagság megszűnése és megszüntetése nem lehetséges, az még az illető személy fizikai halálával sem szűnik meg.
[4.b.] A kizárás fogalmát a TEKI nem ismeri, azt saját közösségéhez méltatlannak tartja. Ha valamely tag súlyosabb hibát vagy bűnt követne el, avagy világi szempontból a közösség ellen cselekszik vagy nagyon eszement, úgy őt a közösség szent őrültnek tekinti, és így az illető automatikusan az isteni szférába kerül. [link]
A hőség miatt Nyíregyháza környékén csak csökkentett sebességgel közlekedhetnek a vonatok!
-
fokukac
nagyúr
azért volt drága a forint-hitel, mert magas volt az infláció,
meg mert az állam tizeniksz éven át többet költött, mint megtehette volna, és ezt a piac csak magas kamatért finanszírozta (a magas országkockázat miatt).közgáz, IS-LM-görbe.
laza fiskális politikához szigorú monetáris politika társult.
ez volt a legkárosabb kombináció.ezért volt 13%-os thm-mel forinthitel.
-
kételkedem
addikt
A pénzpiac és benne a bankok profit orientált cégek, a minél magasabb profit elérése a céljuk. A profit mértéke nem mindegy. Nehéz meghúzni azt a vonalat, ami felett már tisztességtelen haszonszerzésről beszélhetünk.
Én most leginkább a hitelminősítő intézetekre haragszom! Játszanak a minősítésekkel, országok gazdaságát döntik kis híján romba, persze csakis a magasabb profit miatt. Olaszország most többek között amiatt van egyre nagyobb bajban, mert a hitelminősítők olasz papírokból szeretnének extra profitot kivenni.
-
A bankoknak is meg kell élnie valamiből, aki meg mondjuk 10-20 évre vesz fel hitelt autóra az vessen magára. Én azt sem tudom mi lesz holnap, nem hogy előrelátok 10-20 évre és tudom hogy biztos munkám lesz, és jó anyagi ehetőségeim és felveszek egy olyan hitelt ami eléggé labilis. Ez a játék erre ment ki, akinek volt esze láthatta előre hogy a kenyeret nem osztogatják ingyen, de a nép 90%-a bedőlt neki, mindent hitelre vettek, most meg nincs pénz semmire, nagy részben, aki meg vásárol az is a legszarabbat, legolcsóbbat veszi, vagy pofátlanul alkudozik.
-
-
Mawyx
őstag
Én nem rendelkezek olyan paraméterekkel.
És ha valaki megint azzal jön, hogy csak a nagy a jó, akkor én is közlöm, hogy akinek nincs 25cm, az szégyellje össze magát és ugorjon a Dunába nyugodtan
Még egy rohadt légy is bejött és zümmögmás:
"Tisztelt Mawyx!
Jelentkezését köszönjük, de az állás már nem aktuális.
Üdvözlettel: XY (igazgató)""A pályázat benyújtásának határideje: 2011. augusztus 17. "
Szerintem ez kicsit szabálytalan így.
Ez egy olyan volt, amire megvolt az emberük, gondolom határozott idő, amit hosszabbítgatnak és kötelező meghirdetni. -
neduddki
nagyúr
-
Mawyx
őstag
Én se szoktam összeágyazni, csak letakarom, de a tömörebb szerintem szebb, amaz alá akármit beteszel, kilátszik és ronda, de hiába ha neked az tetszik, akkor azt inkább, elvégre te alszol rajta, te nézed.
Odahaza franciaágyam van, itt meg egy szóló síma fa ágykeret matraccal, a fal mellé egy másik matrac oldalára fordítva, hogy ne hűtsön a hideg fal. Az ágy alja üreges és tele van pakolva, nem győzök kipakolni onnan mindig és kisöprögetni, majd visszpakolni mindent, kilátszanak az alátett ládák, teregetőkosár, mérleg... -
Mawyx
őstag
én is 35-40-ben gondolkozok már jó előre, nézelődni végülis szabad
ez egy másik féle, ami tetszik nekem nagyon [link]
de olyan kell, amin lehet aludni, ne legyen a 2oldalának dőlésszöge, mint ennek a képen, vagyis legyen, mert így szebb, csak alváshoz vízszintbe lehessen hozni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest