- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #16808 üzenetére
nem kéne annyit rejszolni, még ínhüvelygyulladáést kapsz...
Ui. Vagy lewgalább csináld másik kézzel...
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #16834 üzenetére
160 GB-os HDD-n.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16816 üzenetére
-
aphra2
senior tag
válasz
venember83 #16814 üzenetére
Ért hozzá ,.. régebben navigált
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #16814 üzenetére
Répa Kata
-
vikvuk
senior tag
válasz
hokizz bele a hajamba
ÉKE
-
Algieba
őstag
válasz
Nekem a bal csuklóm fáj. A favágáskor nem bírja a terhelést, ahogy visszacsapódik a kezembe az ütéseim ereje... francba, mennyire pipogya rinyagép lettem...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16798 üzenetére
Firefox, Opera, IE
Ezeket próbáltam az elmúlt hónapban. A hátamon feláll a szőr, mikor egy internetezéshez túl erős géppel, 15 megás internettel nem tölt be az index.hu, vagy a képek helyén csak a keret jelenik meg, vagy egy videóra kattintva csak valami hibaüzenet fogad, ahelyett hogy elindulna. Mindezt úgy, hogy mikor telepítem a böngészőt, még működik minden. Vírus, trójai vagy egyéb kártevő jelenléte gyakorlatilag kizárható! Router, tűzfal, vírusirtó és elővigyázatos internetezési szokások mellett legalábbis kicsi a valószínűsége...A bundáskenyér finom, én is szeretem, csak ő nem szeret engem!
Pár éve azt vacsoráztam, aztán éjszaka kijött belőlem az összes!
-
Algieba
őstag
válasz
venember83 #16782 üzenetére
Valószínűleg jegelem a blogírást, és másra fordítom a felszabaduló időmet. Remélem, az eddig írt kb. 100 darab, valóban hasznos írásom még egy ideig megmarad a freeblogon! Van jó néhány "fecsegős" bejegyzés is a Gombamánián, azokért nem is főne a fejem, de pl. a gombacsaládok bemutatóiért már igen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #16690 üzenetére
Nálunk is szóbakerült, de valami miatt (ár?/minőség?) nem volt versenyképes. Pedig mi is beszállítunk a Suzukinak, illetve hát mi vagyunk azok a bizonyos.. "A fejlesztéseket a Suzuki is értékeli: négyszer minőségdíjat, ötször "az év beszállítója" díjat kaptak - Pata József szerint egy japán cégen kívül ezzel egy Suzuki-beszállító se büszkélkedhet.."
update: az ár nem volt elég jó
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #16677 üzenetére
sokan vannak így vele szvsz
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16677 üzenetére
Nekem sincs kedvem este mosogatni, de mivel reggel erre nincs idő, muszáj megcsinálni...
---
Szép estét!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #16628 üzenetére
ja, már nem is emlékszem, mikor szóltál be utoljára...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #16511 üzenetére
Ami benne van:
- Közös képviselő bére. (A mostani nő teljesen korrekt, a régi egy hárpia volt.)
- Közös részek villanya.
- Közös részek takarítása. (Heti 2x az emeletek, lépcsőház 1x - beszóltunk, mert a dolgos takarítónő nem csinálta meg szinte soha a lépcsőt, azóta rend van.)
- Szemét.
- Meleg víz melegen tartás. (Ez is horribilis összeg, a közgyűlésen le lettem szavazva, amikor értelmes megoldást javasoltam.)
- Évi 2x garázs felpuceválás, aminél még én is jobban feltakarítottam egy vizes ronggyal a múltkor. (Az eset megfelelő módon dokumentálva képekkel, közös képviselőhöz eljuttatva, hatásra még várunk.)
- Garázs ellenőrzés törvény szerinti frekvenciával. (CO mérő, szellőzés, satöbbi.)nike_: Lábat mostál-e azóta?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16356 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16359 üzenetére
Első olvasatra lecsópürének tűnt, igaz abban nincs padlizsán
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16352 üzenetére
Mi az a zakuszka?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16336 üzenetére
Igazad van, ha már Mawyx főnökének a pénzét költjük, legyünk alaposak!
-
gergo0328
senior tag
válasz
venember83 #16253 üzenetére
imdb-n is az 1. helyen van nem véletlenül.
-
válasz
venember83 #16251 üzenetére
A remény rabjai ? jó kis film
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #16237 üzenetére
Tudom, sajnálatos eset, de a veszélyek miatt is szeretik annyian.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #16168 üzenetére
Most vettem 2hónapja visszaviszem gariba szerintem.Mondjuk az Aldiba vettem kemény 8000 magyar forintért.
Sokat nem vártam tőle kép minőség terén (6éves 4MP-es gépem szebb képet csinál),de hogy 2hónap után beadja a kulcsot arra nem gondoltam...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16168 üzenetére
Ez már csak amiatt is jó megoldás lehet, mert a fényképezőnél a kártyaolvasó sokkal gyorsabb lehet.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16155 üzenetére
Első blikkre csak izzócsere, a helyzetjelző és a távolsági is működik. Ja, és halak sem úszkálnak a lecsapódott párában.
aphra2: ha megúszom izzócserével, akkor semmi. Az utóbbi egy hetet figyelembe véve, semmi sem úgy ment, ahogy kellett volna... Le a pesszimista gondolatokkal!
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16152 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "ezek ilyenek, hallod!"
---
Holnap állhatok neki életet lehelni az egyik tompított fényszórómba, mókás lesz.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16129 üzenetére
Mert nem mindig olvasom végig amit leírok. A kézzel írt helyesírásom sem tökéletes, de jobb mint a géppel pötyögött. Sajnos a billentyűzetet nézem, nem a képernyőt, aztán előfordul, hogy szarvashibák maradnak a szövegben.
Tényleg gáz, majd igyekszem jobban odafigyelni! -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16062 üzenetére
A talpfa biznisz nem jött össze! Itt is megfogalmaztam aggályaimat, az árán kívül csak hátránya van. Közben kiderült, hogy már rég nem adhatja el a MÁV a régi talpfákat, veszélyes hulladékként kell kezelniük és így megsemmisíttetniük. Az a talpfa, ami hozzánk került volna, az papíron elutazott volna mondjuk a fűzfői hulladékégetőbe, a valóságban pedig a kamion a házunk előtt állt volna meg. Aztán ebből (talán szerencsére) nem lett semmi. Így most kizárólag tűzifával tüzelünk. Alma, akác, tölgy és bükk.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #16036 üzenetére
Inkább az intelligens tervezés, az ma amúgy is divatos.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #15881 üzenetére
hI!
optimalizad a sqlkonnyut:- )
udv
neduddki
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15877 üzenetére
Még csak hibaüzenetet sem fog kiírni. (T60 / Win 7 legalábbis nem csinálta.)
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15872 üzenetére
Nem, max 2*4 GB-ot, csak a 4 GB-os modulok ritkák és aranyárban mérik őket.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15862 üzenetére
Ja, meg a T7100-ban feleannyi a L2 cache.
Én RAM-ot is pakolnék még bele legalább +1 GB-ot.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15824 üzenetére
Nem tudom, a T60-am T7400 CPU-val, 3 GB RAM-mal és Intel X25-M 80GB SSD-vel pl. egyáltalán nem bizonyul lassúnak, az R61-edben pedig kb. ilyen CPU van, nem?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #15854 üzenetére
nem testileg vagyok fáradt, hanem mentálisan
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #15848 üzenetére
olyan vagy.
én egy konkrét szervemre gondoltam, stresszoldónak...nagyon fárasztó mostanában a munkám
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Á, az drága, elég lesz urnában is...
Amúgy meg: Minden törvény annyit ér, amennyit be tudnak tartatni belőle...
-
kételkedem
addikt
válasz
morbid
ez meg olyan izé, olyan ciki vagy mittudomén
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15845 üzenetére
Ja, hogy a ragoknak és toldalékoknak is egyezniük kell? Csillagok száma számít?
Autóról, hajóról, fagyról, ajtóról, hamuról vagy másról? -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15843 üzenetére
Értem. Nem temetkezés, hanem pin@.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15841 üzenetére
Két mondatból beleviszem a politikát!
Most olvasom:
A javaslat szerint a temetkezési szolgáltatók jövőben csak egy másik temetkezési hely vagy emlékhely befogadó nyilatkozatának megléte esetén adnák ki a maradványokat (hamvakat) a hozzátartozóknak. Ennek oka, hogy gyakorivá vált, a hozzátartozók a hamvakat tartalmazó urnákat – elsősorban anyagi okokból – nem temetik el, de még csak nem is viszik haza, hanem eldobják, parkokban, folyópartokon rakják le, esetleg már megváltott sírokban hivatalos regisztráció nélkül illegálisan helyezik el.
[link]A temetkezés elképzelhetetlenül nagy pénzeket mozgat meg, de úgy látszik semennyi sem elég. Van néhány renitens, aki nem fizet a sírhelyért, koporsóért, szemfedélért és még számtalan egyébért, hanem elhamvasztatja a hozzátartozóját és a hamvakat egyszerűen a Dunába szórja.
Mindenkinek szíve joga szerintem, hogy miképpen adja meg a hozzátartozójának a végtisztességet. Egy mostanában elhunyt ismerősünknek konkrétan az volt a végakarat, hogy a hamvait a hétvégi telkén szórják szét!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15824 üzenetére
Nekem is kellene újítani ezt-azt de most jövő április környékére toltam, ugyanis mindig elviszi valami a pénzem.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15819 üzenetére
Az Opera is zabál 5-600 megát, 15-18 megnyitott fül mellett. A kis X41 tabletet néha túl is terheli (az 1,5 GHz-es Pentium M a szűk keresztmetszet).
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #15816 üzenetére
jól sikerült ez a kevesebbet eszik memóriából project-jük
lassan áttérek krómra
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #15798 üzenetére
és b+, most eldobta a jelet a modem, visszajött, és mindjá' mérek egyet...
Ekkicsit mintha jobban vónék
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #15784 üzenetére
errefele is 15-én kapcsolják be a fűtést. a feltöltés már megtörtént, a hideg már itt is van. reggel elég masszívan be kellett öltözni, hogy ne fázzak a bicajon. lassan jön a térdmelegítős időszak.
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #15784 üzenetére
erről az jut szembe h nálunk mindig aláírásgyűjtéssel beindították okt. 15. előtt
tehát nem bolondult meg az időjárás... -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15780 üzenetére
Elvileg ha két egymást követő éjszaka 10 fok alá esik a hőmérséklet, be kell kapcsolniuk.
-
pohár
félisten
válasz
mi is befűtöttünk, kezd tényleg hideg lenni
-
vikvuk
senior tag
válasz
ha kérik bekapcsolják bárhol
-
JetiRulez
őstag
válasz
venember83 #15769 üzenetére
Ez körülbelül olyan, mint amikor legutóbb vásároltam az Auchanban. 1l-es hypo 60 Ft, 5l-es 500 Ft. WTF?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #15769 üzenetére
Ehh. Aranyból van?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15654 üzenetére
Ilyen azt hiszem nem fordult még velem elő, de feltalálnám magam, megfognám az ő gombját!
15660) Mawyx mi is így voltunk!
Ha valaki gumival, műanyag palackkal, vagy valami nagyon gyenge szénnel fűtött és füsttel árasztotta el a környéket, mi is morogtunk. Most meg arra készülök, hogy kátrányos vasúti talpfával tüzeljek.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #15403 üzenetére
csak nehogy előbb a wc fele menj
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #15403 üzenetére
Vagy paprikás kézzel nem kell a szemed piszkálni!
-
Cicero
őstag
válasz
venember83 #15397 üzenetére
Pinarello. Ennél csak a Puncinella jobb
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #15313 üzenetére
wmrecorder-rel
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #15289 üzenetére
akkor...
... akkor az az 1 misi nem okozhat problémát -
pohár
félisten
válasz
venember83 #15282 üzenetére
hahaha
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #15114 üzenetére
Csak találgattak, a legutolsó információk szerint mégis a Csendes-óceánban kötött ki, bár még nem találják a darabokat. Az olaszok meg - biztos, ami biztos alapon - csak felkészültek, hátha mégis ők kapják...
-
Cicero
őstag
válasz
venember83 #15129 üzenetére
tényleg mentem, pápá
-
válasz
venember83 #15118 üzenetére
Külföldön 2300-2500 eurót keresnék ugyanezért és ott nem néznek hülyének, illetve nem 12 órázom, illetve itthon még tovább, mert míg a műszakot át nem adod addig húzod az igát. Ha épp intenzív jön akkor ott vagy, hiába nem fizetik meg, ott kell lenned, és mindezt egy olyan fizetésért amiért csinálhatnák olyat is amint nem emberéletek múlnak, csak verem a f@#€đĐ]X[Đ]*] és tojok magasról a világra. Mindegy, már nem sok, úgy is ott hagyom egy időre és tanulok még valamit hozzá hogy később könnyebb legyen.
#15117 fokukac: Korzó Trémobilnál volt, azután Tesco, Metro, MediaMarkt, Digitalplaza, Park üzlet földszínjénél, illetve a RutinSoft-nál (Szarvas út 25/A). Ennyit tudok így hirtelen ahol láttam, viszont Tré-nél azt hiszem WD van, a többit nem néztem annyira.
ui.: Hopp, a legfontosabb, Edigital, az egy isteni hely, de csak rendelésre hoznak, átvevőhelyként lehet Nyh.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #15087 üzenetére
igen, pontosan ahogy írod
whisky a hűtőben várja az esti sorsát, csocsó a cimbikkel (snapsz, csak h többeknek fájjon a szíve), több nem is kell tán
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #15058 üzenetére
Szerintem még időben voltam, vagy nem?
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #14927 üzenetére
de a holland tulipánokat alaposan megvizsgálják a határon..mert vírus hordozók lehetnek
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #14925 üzenetére
ott nem esik az eső ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #14900 üzenetére
Az összes hsz száma.
Túl sok a cirkusz régi topicokban és a megoldás, hogy törlik az egészet. Ugyanez a logout cikkeknél. Mi a francnak írok egyáltalán? -
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #14894 üzenetére
De megfelel. Mondom, blablabla.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #14837 üzenetére
kivéve ha egész nap vmi aktívságot csináltál napon.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #14835 üzenetére
nem ittam, nem is fogok, nem volt töltés csak 1x a héten és ez lett az eredménye
... túlklímázott hely
egyedüllét, lesz, nem is olyan távoli jövőben... -
pohár
félisten
válasz
venember83 #14813 üzenetére
munkahely mellett is lehet járni interjúkra és keresgélni
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #14784 üzenetére
csöppet sem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #14747 üzenetére
A protézis előnyei.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #14545 üzenetére
Biztosan sok mindent újrahasznosítottak, pl autó roncs, hajók stb. De azt a sok szemetet meg mocskot is tenniük kell valahova! Lehet, hogy felrakták egy bazi nagy uszályra és kivitték a tengerre?
-
válasz
venember83 #14337 üzenetére
Ehhez semmi köze nincs.
#14338 ClayMore: Jah, az egész topic delete.
ui.: Nem működk a DVD íróm. Valami javaslat? Beveszi, olvassa, de kiírja hogy nincs benne lemez, pedig egy éveske sincs.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #14337 üzenetére
as you say
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #14318 üzenetére
a 2. kikúrt nagy
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #14305 üzenetére
a megbízhatóság hosszabb egy karakterrel
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #14243 üzenetére
Otthon igen, melóhelyen jobb ha kidobál, hátha nem birok kilépni épp amikor kéne és ne ragadjak bent. Ha tiszta a levegő, majd belépek
Hejj de jó napom van, megjött az ebéd 2órája, gyros és light cola sok szeretettel
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13988 üzenetére
Vagy nordic walkingnak, persze csak ha volt pálca a kezükben!
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #13936 üzenetére
anno a kis notimat 114k ért vettem olyan felszereltséggel amit a legközelebbi (árban) notik: acer és asus tudtak akkor amikor vettem 150 ért. és ezek voltak a következő legolcsóbb ugyan ilyen felszereltségűek. volt ugyan ilyen összeállítás 180-200 ért is.
vacak? őőőőő miért is?
tesómnak minőségi notija is ugyan ilyen meleg. meg van az ára a rendes gpunak.melegszik.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13907 üzenetére
Nem is érkezett rá interakció!
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
venember83 #13409 üzenetére
ha csak egyedül áll, az jó?
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #13390 üzenetére
Változatosság? Minek az, munkával van bőven.
Akinek.. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13322 üzenetére
olyat még nem, de atom részeg embert már igen!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13318 üzenetére
tildy élménybeszámolójára várok.
A neten a híradások arról számolnak be, hogy tényleg azok kezdték a balhét, akik munka, pénz, és különösebb életcél nélkül eddig valahogy elvoltak, de mióta csökkentették a segélyeiket, azóta elégedetlenek. A videókat elnézve mostanra viszont ott tartanak, hogy lúzer aki nem fosztogat! Állnak a kiszemelt üzlet előtt és csak arra várnak, hogy valaki betörje a kirakatot, aztán mennek tévéért, ruháért vagy éppen gyógyszerért.
Innen nézve kezd anarchia kinézete lenni a dolgoknak. A neten fellelhető videókban fényes nappal vígan hordják ki a cuccot a boltokból. Sehol egy rendőr, vagy katona, vagy egyéb rendfenntartó...(#13319) Tothgera30
Többször találkoztam mostanában a 16:48-ason egy 30+ éves sráccal, aki olyan részeg szokott lenni, hogy a kalauzokkal keresteti meg az utazótáskáját! Jegye vagy bérlete lehet, mert nem szállítják le, csak részeg szegény mint az atom! -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #13310 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13310 üzenetére
Szigorúan 20+ éveseknek néztek ki a lányok akikkel eddig láttam. Persze szigorúan 25 év alattiaknak is!
Ja és igen, a nyelv az bizony fontos! -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #13300 üzenetére
-
7
addikt
válasz
venember83 #13300 üzenetére
De vajon mit kíván vele?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13140 üzenetére
A fenébe, tudtam, hogy valamit elrontok!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13013 üzenetére
Túlzásba vittem a bubis ásványvíz fogyasztását!
Ma reggel a 8 fős kupéban 7, 50+ éves nő társaságában utaztam. Vesztemre nem az volt a téma, hogy ki mit termel a kiskertben vagy, hogy ki milyen pajzánságot követett el harmatos leányzó korában! Körömgombától a hasnyálmirigy gyulladásig az összes egészségügyi problémájukat kitárgyalták!
-
7
addikt
válasz
venember83 #13017 üzenetére
Csak akkor tegyél fel kérdést, ha úgy előzetes sejtésed szerint a választ is tudni akarod. Biztos alaposan meggondoltad a második mondatodat?
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #13017 üzenetére
felejthetetlen 20 évet hagyott maga után a k.ts.g
-
válasz
venember83 #12779 üzenetére
így igen
hogy az első gól kivételével végig vezettük a meccset. megjegyeztem a tv-ben mutatott két statisztika között a különbséget (kapuralövés/gól): 24/12, 32/13. azaz 8 lövésből 1 gól tudtunk szerezni.. az utolsó negyedben nem is lőttünk... na mindegy, az olimpiát úgyis behúzzuk
-
válasz
venember83 #12779 üzenetére
Úgy ha 4-el vezetsz, akkor igen
Szép napot mindekinek
-
ClayMore
aktív tag
válasz
venember83 #12703 üzenetére
mint úgy általában.
és mentem és vettem jó áron dinnyét! 50 alatt.
megy is a nagy fehér hidegbe!
-
7
addikt
válasz
venember83 #12666 üzenetére
Ott is jártam, de pénzbedobós mosodában Magyarországon belül is voltam.
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #12666 üzenetére
mé' kik élnek ott?! mesterek?
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #12340 üzenetére
hát ebbe az összegbe nagyon remélem hogy benne volt...
nekünk cakkumpakk, anyagárral, mindennel kb 100k volt egy 110nm-es ház áthúzása, vésés, faragás, vágás, 6db kismegszakító... -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #12328 üzenetére
#12329) Winner_hun is
majd legközelebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Proxmox VE
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest