- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
BlacKSouL #8302 üzenetére
Ehhez minek iwiw link ha itt a PH-n is fent van?
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #8135 üzenetére
Hahó, ember! Én is szeretnék úgy élni, hogy a gyerek nyugodtan tudjon elmenni biciklizni az osztálytársaival és ne kelljen félnem, hogy kivasalja-e valami paraszt, vagy megveri valami rézbőrű a bicajáért. Azt mondtam, hogy ha mind pacifisták lennénk akkor nem lettek volna háborúk, fejlesztések és mai modern világunk.
Nézd inkább a Nat. Geo-t bek@kálsz, olyan jót látsz!Bugatti Veyron, ahogy készítették. Nézz bele! Annyira jó lenne egy ilyen járgány nekem dolgozni járni.
-
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7924 üzenetére
én is harcban állok a szebbik felemmel, mindenáron meg akar szabadítani az arcszőrzetemtől
eddig én állok nyerésre. megjegyzem, nem a szakáll áll jól nekem, hanem nélküle vagyok még rondább.
amúgy jó reggelt mindenkinek, el bírtam volna viselni még pár óra lustálkodást az 5 órai ébresztés helyett. nem a mami keltett, csak ő nem hagyott éjfél előtt elaludni
-
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #7696 üzenetére
Nettó 120 millió forintra becsüli Salgótarján önkormányzata a beszerzendő, hatvan darab, napelemes parkoló-automata árát(...)
[link]Napelemes parkolóórát abba a városba, ahol a napfényes órák száma éves szinten legfeljebb 50? Há nóómális?
Ez tuti valami április elsejei tréfa, csak elkéstek a kiszivárogtatással!
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #7503 üzenetére
Ez mindig mindennel így van! Természetes, hogy ha valami irreálisan drága, akkor behozzák a környező országokból, aztán az árak elkezdenek kiegyenlítődni. Mire az utca egyszerű embere felismeri a lehetőséget, hogy valamit külföldről érdemes behozni, addigra az a biznisz már rég nem biznisz!
Más!
Tegnap beköszöntött nálunk a digitális XXI. század! A kábeltévé szolgáltató az analóg jel mellé felpakolt 90 digitális csatornát. Természetesen a két halmaznak vannak közös elemei, hiszen pl a TV2, RTL stb csatornák analóg és digitális formában is jelen vannak. A digitális adókat egyelőre ingyen kapjuk. Ebbe benne van pl az HBO, HBO2, movebox stb is. Ez a jövőben 100%, hogy változni fog, biztosan lekódolják és fizetőssé teszik a filmcsatornákat.
A digitális kábel adást a dvb-c vevővel rendelkező tévével lehet nézni. Az én 2010-es évjáratú Panasonic 42X20 plazmám természetesen ilyen, mégis hiába indítottam el a csatorna keresést! Valami rémlett a plazma topikból, hogy a régiónál Magyarország helyett valamelyik skandináv országot kell beállítani. Finnország majd Svédország után Norvégiával próbálkoztam, és láss csodát, gyönyörűen megtalálta a digitális adásokat! Ha Magyarország van beállítva, akkor eleve fel sem hozza a dvb-c-t mint lehetőséget!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7240 üzenetére
Nnno.. Átjöttem madzagos nethez, hát dettó pocsék volt. Már majdnem kezdtem rosszul érezni magam, ám akkor eszembejutott a win kalapácsos megoldása, úgyhogy modem restart lett. erre eltűnt a maradék kis net is. valahogy visszajött, most mintha jó lenne, de meg ne hallja.. [link] Mondjuk hogy a 30/3-hoz mérten egész jó.
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #7237 üzenetére
Aki a jót megszokja, az bizony elkényelmesedik, így ha kicsit várni kell, máris kész a baj ;-]
Az agyad meg lehetne kevésbé görcsölős is szerintem, bár, mostanság nem követem nyomon a perverz nőügyeidet ...
A végére tett megjegyzésed pedig most inkább komment nélkül marad ,-] mivel már voltam kitiltva.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7234 üzenetére
Aha... tehát hiába mutat 2-est, az valójában lehet 0 is. Mert ha a laptop kijelzőt nekidöntöm a router Wifiantennájának, akkor megy mint a vazelines szappan.
Mondjuk 5 falon és 8 méteren át lehet hogy nem csoda? Át kell szerveznem valamit mert ez így ...És mégsem...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest