- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
(#1870) kételkedem is leírta világosan és a helyzet amúgy is az, hogy ha zűrzavaros, nehezen kiszámítható a gazdasági légkör, akkor a befektetők kockázatkerülővé válnak. Ezért olyan rohadtul drága az arany, paltina, ezüst, mint tartós fizikai befektetés a tőzsdemanupuláció helyett. Ki fog befektetni az OTP-be, vagy a Richterbe? Senki. A svájci pénz meg stabil és magas az árfolyama. Mi a hátránya a magas árfolyamnak? Hogy a magas árfolyamú devizaexport visszaveti a gazdaságot. Nem tudod a forintot felhúzni, mert így sem veszik a Tokajit külföldön. De a svájci zsebkést simán megveszi a polgártárs, kerül amibe kerül, a gyógyszerről nem is beszélve. Náluk nem szenved a gazdaság az erős CHF-től. Na! Ezért mondtam, hogy ha a befektetőket nem lehet befolyásolni, akkor a másik oldalról kell a CHF-et tönkretenni. Egy hadban álló nemzet devizája, valutája lóf...t sem ér. Lásd: USA öbölháború.
-
kételkedem
addikt
Én sem láttam, hogy ki ért oda előbb, de ahogyan zolynet is írta, a Toyota úgy parkol, hogy a felfestés a kormánnyal van kb egy vonalban. Szerintem a BMW jött később és büntetett! Kiállni egyiknek sem lehetett egyszerű, a Toyotába már a beszállás is csak trükközve sikerülhetett!
-
-
-
-
Pisztillus
senior tag
Emlékszem az esetre, akkor kívántam is a főnökeidnek minden jót (fogaskerék, vacogós cápa, stb.). Ezt most is tartom.
Nálunk - a többi évhez hasonlóan - most is volt jutalom, noha tavaly év végén kaptunk konkurenciát, és az egy kicsit azért éreztette a hatását. De az elv a fontos, és az szerencsére maradt a jól megszokott. -
Mert az az egy dl kell estére
. Áh, bele volt már abba kóstolva, nem egy bontatlant pattintottam meg
.
ui.: Esetleg Police zseblámpa valakinek?
-
bolondember
MODERÁTOR
én pediglen odavonulok a könyvespolchoz, leveszem (kibányászom a macskavár mögül) a Dűne Káptalanházat, bevonulok a hálóba, elolvasom a Dűne eretnekei utolsó pár oldalát, belekezdek az először említett könyvbe, majd elalszom.
ezennel kívánok nektek szép álmokat, ilyeneket.
ui.: akkor se vágom hogy sikerült 1,5 gigát összehoznia annak a vörös pandának/kis macska medvének...
-
Tim82
félisten
Oké. Rövid távon egy problémát megoldasz, egy komolyabbat pedig rázúdítasz. Nincs mit hozzátennem, kérem, kapcsolja ki.
bolondember: az Opera meg időnként 100%-ra akarja terhelni a CPU-t, mégsem tudok jobb böngészőt mondani. (Safari-t nem csípem, IE nem rossz, de nem áll kézre, FF-től másfél éve legalább távol tartom magam, Chrome-t pedig az említett okokból még a gépemre sem engedek telepíteni.)
-
Tim82
félisten
Az ajánlásával jelen pillanatban egyik probléma helyébe másikat adsz a júzernek, ugye érted? Legalábbis remélem, hogy érted.
venember83: vállalati ügyfélnél, aki netbankot próbál használni és valami baja van (nem tud elindítani megbízást stb.), az ügyfélszolgálatosnak általában az első vagy a második kérdése szokott lenni, hogy "ugye nem Chrome-ot használ?".
-
-
BlacKSouL
addikt
-
Bubee82
őstag
Nekem életre szóló élmény volt amikor kétszer kellett ügyeletre "mennem" (zombiként vánszorognom, majd végül kénytelen voltam taxit hívni), mivel képtelenek voltak komolyan venni az ügyemet. Amikor már képtelen voltam ülni is a láztól, akkor nagy nehezen adtak egy injekciót és elküldtek. Ja és képesek lettek volna hazaküldeni (leutazva busz + vonat kombináción 100 km-t) h menjek el otthon ügyeletre (40 fokos lázzal és az említett kondícióban, egyetemi városban, messze az otthontól). Már a barátnőmmel ketten kellett majdnem harcolni h legalább valamit foglalkozzanak velem.
Mint utólag kiderült félrediagnosztizáltak (félig se vették komolyan az állapotom) és egy kemény vírusos tüdőgyulladásom volt, ami olyan szinten letepert h csak feküdni voltam képes. Ha komolyan vesznek, akkor sokkal simább lábadozásom lett volna. Így az egyik legkeményebb időszakomat köszönhetem nekik
Nemrég itt Dániában a barátnőm munkabalesetben komolyan eltörte a térdét. A várakozáson kívül (amit csak annak köszönhettünk h csak úgy odaestünk), minden más úgy ment mint az álom. Most már a vége felé jár a rehabilitációnak és annak ellenére h honnan valók vagyunk, nem beszéljük a nyelvüket és nem vagyunk itt 100 éve, olyan ellátást nyújtanak amit mondjuk otthon el se lehet képzelni.
Ezek után...
-
tildy
nagyúr
valószínűleg az ügyeleten itt is ellátják az embert, ha tényleg nagyon szarul van....
Egyébként meg odahaza voltam már így ügyeleten, a nő nagy szájhúzogatások mellett közölte, hogy nem is lenne kötelessége ellátnia, menjek (lázasan) Budapestről Jászizére ( szombaton...) .... -
BlacKSouL
addikt
Nekünk anno a műszaki kémia tanárunk mondta, hogy a szilva aromát a legkönnyebb előállítani, valamint a körtét, és ezek a leginkább a valódi gyümölcsre emlékeztető mesterséges ízek. Még a szilvaaroma képletét is felírta a táblára.
Aztán amióta tudom hogy sárga és kék festék keverékéből zöld lesz, azóta a kettő konklúziója számomra, hogy bármit bármiből elő lehet állítani
-
kételkedem
addikt
CSAK!
Amióta az öblítőben valódi mandulatej van, az üdítő meg citrom aromát tartalmaz, én már semmin sem csodálkozom! Az élelmiszeripar sokkal inkább vegyipar lett, hihetetlen technológiával állítanak elő élelmiszernek látszó termékeket. A probléma az, hogy amit magunkhoz veszünk az jóformán csak üres kalória. Ásványi anyag, fehérje, rost nincs a táplálékban, a megtermelt alapanyagok is egyre kevesebb hasznos összetevőt tartalmaznak. Gondolj pl a paradicsomra! Ízetlen, színtelen alig ehető, cserébe remekül szállítható és ellenáll a paradicsomvésznek!
-
kételkedem
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Sorozatok
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest