- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #33968 üzenetére
Mert a sok káeurópai meg indiai/paki bevándorló lenyomja a munkabéreket
Lakniuk meg kell valahol, ezért drága a megélhetés...
Kanadába meg nem mehetnek, csak a cigányok, ők meg nem értenek az informatikához, így ott nincs ilyen veszélyUi. amúgy, szerintem valószínűleg elég komoly differenciálás zajlik, attól függően, hogy lokál / nyugat-európai vagy kelet-európai vagy.... A bevándorló a munkáltatóknak is azért biznisz, mert olcsóbb, mint ami van.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33951 üzenetére
Figy, ki kell jonni, meg kell probalni. En "kihoztam" egyik ismerosom, akivel egyutt dolgoztam anno a Pannonnal, kb 5 ev tapasztalata volt telecomos fejlesztesben, ( tobb teruleten is) , csak annyit mondanek, tudok, amennyit tudok. Itt nulla UK tapasztalattal kb .akkor kezdesz 50 brutto felett, ha odahaza is tobb ev szakmai tapasztalatod(>5-8) , illetve managementi tapasztalatod is van. Kivetelek persze vannak.
De mondom, meg kell probalni.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33937 üzenetére
64E CAD az gondolom brutto, de ugye az ember nettoban kapja a fizetest. Ez itt brutto £43E GBP. Ott nem tudom mennyi az elvonas. Bar azt eszrevettem, hogy mind az USA-ban, mind pl. Nemetorszagban jobban megfizetnek ezen a teruleten is.
Annyit tudok, itt egy kezdo , nulla tapasztalatos fejleszto kb brutto 22-24 ezret kap, az netto 1500 font kb.
En 3 ev fejlesztoi tapasztalattal 22k-val kezdtem, de akkor meg nagyon rossz volt az angolom. Realisan akkor kb brutto 28-30 korul kellett volna kapnom.Amugy ne fogad ketkedve, van ilyen ember, csak ritka mint a feher hollo, vagypedig netan managementi tapasztalata is van. Persze vannak fejlesztok , akik annyit siman hazavisznek, de nagyon ritka az olyan eset, amikor ez 32 eves kor alatti kategoriabol kerul ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #33930 üzenetére
Ahhoz kb 8+ ev kell es meg egyeb dolgok. Raadasul az en teruletemen meg nehezebb erre a szintre menni. Bonusz nelkul a brutto fizetesem nem eri el a 40-t. Ismerosi korben ismerek par fejlesztot, max 1-2-rol sejtem, hogy 50 felett lehet. De ok mar nagyon "oreg-rokak" , nagyon profik.
En sem minber kozeli fizukra gondoltam, csak a kornyezetembol indultam ki.
Azt mar nem is mondom, hogy eleg ritka, hogy ket nagyon profi IT-s egy par legyen, bar van azert ra pelda -
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #33889 üzenetére
Sajátnak mondható panellakás a IX. kerületben, a Pöttyös utcánál. Örökölt, illetve hivatalosan anyám nevén van és szvsz lesz is egy darabig, nincsen a névátíratásra fölös pár százezrünk. A felújításra meg összességében költöttem és fogok költeni majdnem annyit, mintha saját lakást vennék.
-
válasz
EQMontoya #33891 üzenetére
najah, egy fizetésből igen, szerencsénkre mi ketten vagyunk, így máris könnyebb a dolog. plusz van még otthon is egy lakásom, ami ugyan nem sokat ér (4-5 M között valahol), de azt eladva azért megint beljebb vagyunk, plusz egy kis szülői támogatás, plusz egy kis hitel. így gondoljuk most. + ebben az időtartamban azért én beleszámolok egy 2-3 éves külföldi munkavállalást, ahol mégis könnyebben spórol az ember (persze lehet, hogy ott is maradunk).
hp:
igen, a lakásárak elszálltak, nem is kicsit, és biztosan lehet is ennyiért házat venni. viszont amilyen házat szíveen megvennék, az már megint a 40-50 M kategória gyorsan megnézve: [link], [link].
szóval ezt talán majd kicsit később. persze nyilván egyszerűbb lenne engedni az igényekből, de amíg egyelőre úgy gondolom, hogy reálisan elérhető ez számunkra, addig nem szeretnék
-
bobsys
veterán
-
válasz
EQMontoya #33889 üzenetére
mi jelenleg albiban, elég jó környéken, szép lakásban. minden király, kivéve, hogy végre rájöttünk, hogy az alsó szomszéd elmebeteg nő az aki rohadt hangosan hallgatja a zenéjét, de asszem lassan elkapom akkor. a vicc az, hogy első, és eddig egyetlen találkozásunkkor ő kapott el engem, hogy késő este legyünk már szívesek nem mosni, mert hangos a mosógép. persze mindez akkor történt, amikor még egyetlen egyszer sem mostunk itt, nemhogy este
mi is pont mostanában beszélgettük, meg döntöttük el ezt, hogy akkor célirányosan be van tervezve egy saját ingatlan. de az bizony valóban 5-8 év, mire megengedhetjük magunknak ezt. valami ilyesmit szeretnénk: [link],
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #33858 üzenetére
Haveromékat az alattuk lakó Csaba (Ő szólította meg őket: "Kedves felettünk lakó fiúk", mireők: "Kedves alattunk lakó Csaba") zaklatta folyton levelekkel, mert szerinte egyik szobából átjárkálnak a másikba. Ők meg persze visszaírtak neki. Ment a levélváltás, aztán végül ellopta a lábtörlőjüket. Ők meg visszalopták maguknak az övét. Másnapra visszakerült minden a saját helyére
Végül kihívta a rendőrséget, akik kijöttek, elbeszélgettek haverommal, aki megmutatta a Karateszövetség rendőroktatói igazolványát, elbeszélgettek egy kicsit, aztán mondták, hogy ha balhéznak alattuk, szóljanak nekik nyugodtan...
Végül a leveleket, meg efféléket odaadták a tulajnak, aki történetesen ügyvéd volt... A történet vége kitalálható: Távoltartási vagy milyen végzést kaptak odalent, vagyis nem is szólhattak hozzájuk, mert akkor automatikus bünti. Asszem végül el is költöztek.
Én egyedül laktam egy albiban a két sztori között. Nekem ott is volt alattam egy öreg házaspár, akiknek meggyőződésük volt, hogy állandó ricsaj, zörgés, nyikorgatás, futkosás jön tőlem (egyedül laktam, napközben suli, este valahol voltam, vagy max tévéztem az ágyon fekve) Padlószőnyeg volt, és a folyosón papucsban jártam. Mikor huszadszor szóltak a lépcsőházban, az öreget magam előtt szabályosan felkergettem magamhoz, kicsit erélyesebben, és körbezavartam a lakásban, hogy akkor essen neki és mutassa meg mi a zaj forrása. Miután meggyőződött róla, hogy egyedül vagyok, és a lepecsételt kriptából is több zaj jön, és ha a szoba közepén dobogva ugrálok se hallani le, többet nem zaklattak.
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #33766 üzenetére
no one.
meg amúgy is, a név kötelez .. :-)ui. de ha nincs két tonna a vas, akkor labdába se rúghatsz amcsi mércével :-)
uui. nekünk anno egy p.t. cruisert adott az autókölcsönző, ani belül kb akkora volt, mint egy eu. kisautó, de megette a 12 litert a drága...
igaz, 35 dollárból teletankoltam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest