- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Az sem volt éppen minden varázs nélküli, amikor katona voltam (hehe, jönnek a bakatörténetek
), és egy borult, koromsötét téli éjjelen, miközben az őrséget vittem ki a tornyokhoz, megálltam mélyen az erdőben egy fa mellett. (Úgy kellet kitapogatnom, mert látni semmit nem láttam szinte.) Nagy, legalább félméteres hó volt és nagyon hideg, a hőmérséklet jóval fagypont alatt volt, lehetett talán -20°C is. Az őrök ahogy kell, a tonyokba el, én maradtam egyedül. Talán 10-15 perc telhetett el, amikor mozgást hallottam tőlem balra, már azt hittem az őrök érkeztek vissza. Éppen ideje is volt, mert teljesen átfagytam. A mozgás egyre közelebbről hallatszott, majd hirtelen futó kis lábak zaja a kemény, fagyott havon és egyszer csak valami felöklelt, hogy majdnem hanyatt estem.
Egy őz volt az és a mai napig nem tudom, hogy meg akart támadni, vagy csak ő sem látott a sötétben és nekem futott. Majdnem ott maradtam, mert a szívem biztosan megállt egy-két percre. -
poffsoft
veterán
itt esett is... Csendes, kellemes, kalászérlelő májusi eső , igaz este tíz óta
Amúgy brutális vagy!NG:
De ezt nem hitte el nekem a kolléga, hogy OLYAN kicsi.....
[OFF] Végeztem a halacskával. De sajna nem úgy, ahogy szerettem volna.... [/OFF]
#5650: igen, a süni disznó munkát tud végezni az éjszakában...
#5649: NG! Aztán vadnyul bakot ugrasztottál-e meg éjjeli bóklászás közben??? Az ám a komoly téma....
#5653: -
-
poffsoft
veterán
izé, hogyanmondjam ???
Szóval a kolléga szakmai önérzetemben sértett meg akkor, azóta mindig ez jut eszembe ha meghallom/látom....
Nem leírható a lekezelő hangsúly, ahogyan ezt előadta nekem...Mondjuk nálunk a reid-től a Hardgrove indexig sokminden van. a kedvencem a mg/m3 ill. a cm3/m3.... ASTM
jé, gugli mit dob erre
-
rarri
senior tag
Láttam, milyen finomat ettél. Egészségedre !
Én ilyenkor még nem eszem, csak egy evőkanál zabkorpát kávé előtt, ami valljuk be, testvérek között is elenyésző tápértékű, viszont nagyon egészséges.
/ tudod, aki 100 éves, annak figyelnie kell arra is, hogy mit eszik.
/
Robotka : Köszönöm.
-
Tévedsz nem utálom a márkát, és nem általánosítok, de közbeszéd se véltetlen keletkezik
A suzukis versenyzők, azok életveszélyesek..de nem csak ők...
De több szalomkirály is, mint az a porchés is ki fejre állt előttem a pályán...leállósávban 160-nal előzte a sort...
Itt a sofőrrel van a baj nem márkával, pl. a környékünkön lakik egy 50 körüli ember, Celicája van, mégse nyom le senkit, szépen 90-100-zal el autókázik a középső sávban a pályán... -
nem is tudtam hogy ezzel a kis suzival még racingelni is lehet, akkor én egyike vagyok azoknak.
hogyáll a meccs mondjatok má valamit
Tim82: Tényleg hülyék a bölcsészek, legalábbis az egyik bölcsész cimborám tényleg az, órákig tud beszélni a semmirőlDe hát őt ezért szeretjük
-
RoyalFlush
őstag
Én is megnéztem volna a hölgy sztriptíz showját, dehát a játékvezetés gyengesége és az olasz válogatott impotens játéka miatt ez a műsor most elmarad sajnos
-
ngabor2
nagyúr
egen... ti kevés tányérral ppm-ekben méritek a tisztaságot, mi meg 10k tányérral bőven %-ban... apróbb elválásbeli különbségek is vannak
ez nem meló, hanem érdekesség.
meglátom, hogy holnap én melózok-e, vagy vasárnap teszem tiszteletem a gyárban. igen hosszadalmas, monoton és idegileg (és szemileg) fárasztó meló vár rám...
-
ngabor2
nagyúr
én 10-15k-s elméleti tányérszámú oszlopokhoz vagyok szokva (oké, néha egy gyengébb, 3-6k-s is beesik), nem ilyen kis pici izékhez
hány tányér? 6-10?
monnyuk az én oszlopaim kicsit kevésbé hidegek.
Főnök Úr: ki bántott? rúgjam meg?
megj.: azt az emoticont kerestem ,amit a kuka betett... de ő volt a gyorsabb. direkt kapcsolattal könnyű...
-
Ugye említettem tegnap hogy vasárnap leszünk 2 évesek az Asszonnyal, na mondom megyek oszt veszek neki valamit. Én barom pont a tecsóba mentem, nem is lett volna baj, találtam neki ezt azt, megvettem. bár elég nehéz volt mert ajándékozni azt nem tudok
, de szeretek, és jól is áll, mindegy...Lényeg, megyek a kasszához, ment összesen 4 a kb 20-ból, olyan jósok ember amit meg sem bírtam számolni nagyhirtelen a kígyózó sorokban. 1. fejtötő az volt hogy melyik is lehet sor vége, nagynehezen megtaláltam, és úgy kb fél óra várakozás után fizethettem is a kasszánál elégedett mosollyal az arcomon
. majdnem fél órát késtem a melóból
Úgyhogy a gazdaságos jóqrva @nyjukat .....................................azok a szemetek -
NoLF
veterán
akkor bejelentkezek én is, mint foci, vagy akármilyen meccsnézés-ellenző egyén. smemi szórakoztatót nem találok benne, és nem értem hogy lehet ennyire odalenni érte. én versenyszerűen kosaraztam nagyon sokáig, szép eredményekkel, tudom hogy milyen a csapatjáték, összetartás, az eredményes versenyzés és az öröm, meg minden ami ezzel jár, de egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért jó valakinek ha azt nézi hogy mit csinál a pályán a másik. régen fociztam is, annyira nem kedveltem, mert nagy volt a lábsérülés esélye, és féltettem a csülkeimet
ha jól emlékszem soha semmilyen típusú sportág semmilyen mérkőzését nem láttam sem élőben, sem tvn. annál inkább szeretek lemenni a grundra így, hogy kb 7 éve nem fogtam ladbát, és a versenysúlyomnál kb 20 kilóval vagyok több
-
frame>24
addikt
Írok má' neked, nehogy unjad magad itten. (cinikus shenky vagyok, tudom)
Sőt, term. nemcsak neked, csak úgy bele a világba.
Mai napon a fociról fogok írni.
Nem szeretem a focit.
Valószínűleg ezzel az egyszerű kijelentéssel azonnal diszkvalifikáltam magam a férfiak sorából, talán az ember-létből is, sőt, valszeg földi teremténynek, még UFO-nak sem vagyok tartható, tán csak egy párhuzamos univerzumból idekerült amorf slöttyedéknek.
Persze, mint minden valamire való embert, apám engem is kezelt focival, még olyan ~7-8 éves korom körül láttam egy GER-HUN meccset, ahol sok-0 ra kikaptunk (3-0 v. 5-0 vót, má' nem emlékszem). Tehát már akkor sem voltunk fénykorunk nyomában sem. Már akkor sem tudott a dolog igazán lekötni, az egész dologból annyi maradt meg, hogy egy nagy zöld képernyőt bámultam. Na, azért tesi órára én is jártam, és nem volt annyira falábam, hogy ne tudjam élvezni magát a labdajáték örömét, igen, gólt is tudtam rúgni általában, stb.
De a dolog nem tud a képernyő elé szegezni. Sőt! Az utóbbi 3 napban röhögnöm kellett: pl. vmely gamer topikban egy újoncot kvázi lecsesztek, hogy képzeli, hogy ilyenkor az EB idején bárki is rendelkezésre áll. (kicsit túlzás, de a lényeg ez volt)
Aztán, nyomulok valakivel online, mire beír, hogy 18:00, ugye tudom, mi jön ilyenkor? (hát, nem tuttam)
De, amit végképp, és drámaian unok, hogy nincs egy kocsma sem ebben az időszakban, ahová be lehet ülni. Mert mindenhol ott a projektor, meg a sok, hirtelen az otthoni fotelekből előteleportált ember, aki 2 percenként üvöltözik, hogy: "micsinááátááá'; őööőőőő, vazzzegg, kihagyta, bazzeg, önzőőőzik a faszorrú; GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, stb., stb..."
Mikor próbáltam mindig újra és újra nézni a focit, mindig leragadtam a fejfájdalommal már ott, hogy feldobják magukat, fél percig sántítanak, anyázás a bíróra, az ellenfélre, a világra, majd ismét full sprint tova, de előbb egy kecses ragadós kula a szép gyepre. (néha mellkason fejelünk másokat, mert az olyan férfias)
Az egyetlen sport, ami képes a TV elé ültetni, a Forma-1.
(Egyébként ilyen kosaras srác vótam, manapság is azt űzöm inkább, ha összejön a csapat)
Hát illen csúnya "ember" vagyok én. -
rarri
senior tag
Kicsim, de hát Te nem azokra a lányokra vársz ugye? Akkor igenis meg kell keresni azokat a lányokat, akiknek ez az érték, és az ilyen fickókat keresik mint Te. A módszer egyéni hogy hogyan.
Verus: én a lányomból indultam ki, és a barátnőiből. Szerencsére mindent meg szoktunk beszélni, és szeretnek is beszélgetni ezekről a dolgokról. Nekem az jött le, hogy nagyon keménynek néznek ki, nagyon keményen adják elő magukat, nem hagyva támadási felületet. Belül pedig várják a romantikus, udvarias Férfit.
/ 17 évesekről beszélek /
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest