- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
poffsoft #32547 üzenetére
, ez törpe pincser...
Olyan mint egy őzike, csak kisebb.
RoyalFlush: gondolom akkor nagy volt "a öröm e bódottág".
yetike: ezt? lol. Egy jobban megtermett macska nehezebb.
Tipikus olyan kutya, h:
1: agyhalott, semmit nem lehet vele kezdeni
2: pofája akkora, mint a bécsi kapu, de ha tényleg szitu van, akkor vonyítva húz el
3: semmirekellőde persze ő a család szeme fénye, csak amikor le kell vinni akkor hirtelen egy jelentkező sincs rá. Tipikus.
Tudnám még mondani estig is, de csak magamat húznám fel rajta mégjobban... -
Winner_hun
félisten
válasz
poffsoft #23308 üzenetére
Mentünk dolgozni, kiállás. Gépezet elindít, tolatásba tesz, kuplungot enged fel, kocsi nem mozdul. Azt hittem négyesbe tettem, egyszer már előfordult, furcsa is volt hogy előre megy hátra helyett. Najó, sebességből ki, tolatásba betesz megint. Csak nem megy kuplunggal. Najó, biztos hideg a motor (szivató maxon, szokott menni csak kuplunggal, mindegy), adjunk neki egy kis üzemagyagot a gázpedállal. Nagy nehezen elindul hátra. Aztán egyes, gáz, megy. Kapunál kormány teker, látom világít valami piros a műszerfalon. Hopp, kézifék be van húzva
Otthon sose húzom be, fater volt a kocsival utoljára...
Ahova mentünk, kb negyed óra múlva haza kellett menni egy rakás dologért. Jóhogy kézifékkel indultam ott is...bár annyira nem veszem észre ha be van húzva és kis gázzal indulok, elvonszol ez a járgány mindent
Nem tudom mi van (volt) ma velem, de lassan vége a napnak szóval már nem is érdekel
Amúgy nincs semmi baj a kispolákkal, kicsit fapados, de engem az hidegen hagy. Amúgy lehet nemsoká lesz helyette (mellé) más
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft #11476 üzenetére
Érdekes megfejtésre jutott az illető, aki bepötyögte a South Park főcímdalának szövegét - Kenny bizony erősen foglalkozik egy témával, amit Rarri is emlegetett az imént, amikor a visszaolvasást feszegette
Ma már nem vagyok hajlandó egyelen molekulányi nitrogént sem tartályba tuszkolni, majd holnap reggel
Meg vagytok Ti huzatva, hogy ennyire melózotok?
Szia Mikulás
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft #9385 üzenetére
HI!
me oda akarod belefojtani a kollegat???:- ))) vagy ott megjobban agrarfiatlanak erezned Magad???:- )))
udv
neduddki
p.s. bafki ha latnad a malnainkat, GYONYORUEK!!! vna ey kicsi almalna /mod: me a farka nem csikos/ is az meg ugyno mintha huznak!!! meg volt 2 otocintus is /egy csikos egy fekte/ deabbol tobbnuyire csak az egyik laccik remelm emg megvna mid, amugy a malnaknak kajelvonas van mert csesztek enni a falrol a algat:- (((
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft #9363 üzenetére
HI!
jo meg szep de ez magmegint a szokasos lo tulso odala, feleljuk meg mindenek szruk bele holgy se nem logikus se nem leletszeru na mindegy ez a Te bajodon snem segit:- (
udv
neduddki
p.s. amugy meg ha vki nem vette volna le hogy kinke adok igazat azzank az ma orok titok marad:- ))) / de sajnalom ezeket a dolgokat, es temeszetesen Teged is/
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft #9350 üzenetére
HI!
m,it kovettem mar megint el hogy kulon megvagyok szolitva???:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy meg falusi paraszt vagy gyere hannyuk egyutt a szart a vajukna:- )))
mod: "[...]Budapest közigazgatási területéhez kapcsolt, az kizárólag szarvasmarha-tenyésztő szakmunkásként[...]" ezen mondatereszed igye kiemlve a szovegkornyezetbol es osszefuggesekbol kulonosen lelkem kozelinek erzem:- ))) /isamersz tan???:- )))/
na szoval esztet buktad, /es mivel nem alkarom itt eszt most elviccelni igy magamba fojjtom a kitorni vagyokat/ ezt az embert meg egyszerun le kell irni oszt kesz:- ( /a beka lenyelese a Tied hacsak a nepharad ki nem kenyszeriti belole amugy meg az osszes adataval irasd fel I_am totyiknyitojaba/
ebbol: bof "privát üzeneteinket a szabályok szerint nem írhatom le" ez most komojj??? /persze hogy nem olvastam az alszabajjokat meg reglesem idejen sem, de a provatos reszre kulonosen nem emlexem:- (/
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
poffsoft #8506 üzenetére
itt egy kisfilm arról, hogy mihez kezd majd szegény Billyboy, ha visszavonul
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft #6721 üzenetére
Háddevau
Semmivan.
Véncsont rámutatott egy figurára, hogy új hírszerkesztő. Én meg nekiálltam nyomozni, hogy mégis hol látta - de az impresszumnál nem találtam.
Aztán kicsit böngészgettem a címlapon a hírek között és mit tesz Isten? Mindjárt az elsőnél a szerző nevénél az említett figurát találtam. Ennyi.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft #5622 üzenetére
Az egyszerűség gyönyörködtet - gyönyörködj hát Te is
Bakker - hogy a csirke milyen elszánt egy állat még halálában is - adott egy adag rántanivaló csirkecomb a fagyasztó kosárkájában. Az említett húsnemű frissen való elhelyezése után két comb úgy gondolta, hogy márpediglen akkor is kapaszkodni fognak a kosár drót aljához - imigyen körbefogták a fent nevezett drótot, majd ebben az állapotban meg is fagytak.
Te meg vedd ki a zacskót a hűtőből úgy, hogy kapaszkodik a mocsok
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest