- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
paramm papam pam pam papamm!!!
-
poffsoft
veterán
szépenapote!
-
poffsoft
veterán
válasz
Bub0rek #32201 üzenetére
hááát, az első három hetet különösebb erőfeszítések nélkül el tudnám viselni, főleg ha az 'advanced features list' kimondottan üres a betegségnél
rarri: neked jó a humorod. Csak tudnám miért mindíg 18+ jut eszembe a soraidat olvasgatva
A csirkemell és a marhanyelv nálad már veszélyes kaja -
poffsoft
veterán
hehehe, mikoleus-t leitattátok, hogy szinetségi rohamot kapott
OFF: Én mindig is tuttamám!!! : OFF
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #23313 üzenetére
ahham, mostmár értem. (ha jelent valamit annó én is időnként beszívtam a kéziféket, persze kis rutinnal már kiszúrod mi a gáz....)
Kispolák: jó volt, amikor az volt. Mostmár nincsen -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #21274 üzenetére
Valami volt az éterben.....
-
poffsoft
veterán
piha.
-
poffsoft
veterán
a nap topikja? Vagy a nap vevője???
megyek is aludni, mert erre nagyon rá kell pihenni....
-
-
poffsoft
veterán
szasztok!
holnap megnézem Niagara Falls-t.
Csináljak fényképeket? -
poffsoft
veterán
akkó mentem!
szép ál(la)mokat! -
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #11528 üzenetére
megtom nézni, a bqmvv-t mégsem értem...
tiv61us: aligsex
/kicsithalott/rarri/\: rendes vagy, a nőjét meghagytad neki ...
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia #11471 üzenetére
Nem tehetem, permanent jútyúbkiller-em van ......
-
poffsoft
veterán
Szép napot!
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #11201 üzenetére
ez sem az...
nem htpc-k-ről votl szó, hanem csak a programokról .... És nem topik volt, hanem cikk...
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #11199 üzenetére
nem tudom mi lehetett a kulcsszó, egy csomó programot felsorol, néhány szóban leírja amit tud róla plusz egy link... -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #11196 üzenetére
mánmivan???
ON: mellik az a logoutos (asszem) írás, ahol valamelyik jótét kolléga a fellelhető népszerűbb htpc mediacenter-eket (frontend vagy program) gyűjtötte össze? mútkor olvastam, most meg nem lelem
-
poffsoft
veterán
őőőőőő,
.
-
poffsoft
veterán
*Federal Law Warning: Youtube infected content!!!
-
poffsoft
veterán
válasz
neduddki #9359 üzenetére
[link]
...
ha hozzászólsz:
* a helyesírásra és az érthető fogalmazásra figyelj oda. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy betűhalmazra.
* ha 4 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a MOD gombot.
* ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy visszakereshető legyen a thread. Ha 1-2 szavas választ akarsz adni több hozzászólásra, akkor azt az átláthatóság érdekében lehetőleg 1 hozzászólásba hozd össze.
* a privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Se a moderátorok, se a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül ne közöld részletekben se.
....rarri: Persze, nem forgolódom álmatlanul miatta éjjel
-
poffsoft
veterán
szürkéket nem, de azért a holstein-fríz hegyekben áll mindenfelé a környéken, itt-ott magyar tarka is. Végülis a hagyomány kötelez, júrópa éléskamrája voltunk valhalla!
neduddki: csak itt-ott, hézagosan, de előbb-utóbb táncsak sikerül facetoface (
ugyehogy szívom magamba a cooltúrát, mint a szivacs!!!) !
Trágyázni csak akkor megyek, ha a vályuban hűsűni is lehet!!!!
A hányást meg elhalaszthatjuk estvéjig is!Race: poff (bunkó)paraszt-é, pusztán a bejegyzett lakhelye földrajzi koordinátái okán!!! @least!
-
poffsoft
veterán
válasz
Racecam #9355 üzenetére
És tudnád hányszor vágytam már az édes trágyaszagra, mikor tökig a gudronban szipákoltam gályázás közben a diszulfidolaj kellemes szagát, a szennyezett meroxlúggal elegyítve/megint vicc: -Hé, paraszt, melyik út megyen Budára? -Megyen??? És még én vagyok paraszt?
/
rarri: ne vedd túl komolyan!!!! Természetesen az alaptézis a 'paraszt' pejoratív és szószerinti értelmezésének összemosásának/összemosódásának konfliktusa. Konkrétan a sirámom, hogy miért parasztoz le valaki(pejorative), aki nem is ismer
/no,jó, az oviban féltábla szalonna volt a jelem,a váltócipőm meg zöld gumikalucsni a fekete tszcs csizma helyett, de akkor is!/ -
poffsoft
veterán
Ha pirulós szmájlit látok, akkor elmondom részletesebben
/mert így csak egy nagyon dúúúúúva vicc jut eszembe a rasszizmus témájában
/
Tel Elek: egy másik vicc is beugrik: "-Pösti vagy? -A,há'! - Oszt hun lakó'?- Há munkásszállón!!!".
mod: Akkor én már nem írom le mégegyszer, l a s s a b ban.....tisza_: Segíts egy picit, mert értem, hogy értenem kellene, de nem értem ?
-
poffsoft
veterán
Szép napot!
Apró közvéleménykutatást végzek, ami talán a chatszobában ON-ként is elfér:
[link]A helyes megfejtéseket várom e topikba!
/neduddki véleményére pedig kiemelten számítok
/
-
poffsoft
veterán
nem sírnám el a bánatomat, mostaniban 'hézagosan' vagyok neten... sorry!!!
de megkereslek, exsüszöm!
papamm
jóvan,jóvan. átgondoltam, de semmi frappáns nem jutott eszembe, sajna. Amúgy mostanában nem nitrogénezünk, sokkal szarabb dolgunk van. Benne leszünk a Tűzlovagok júliusi számában.....Csyppa:[link]
Tel Elek: tanya??? amúgy meg annyiban más, hogy ez ON....
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
szasztok!
jóéjt!
-
poffsoft
veterán
ittenis!
most találtam, besírtam!
Azért télapu tud valamit
Csak egy maradhat -
poffsoft
veterán
énis-énis..
itt is tulunk rajt, annyira nem volt vészes.
ne csüggedj, lassan félhat!!!
frameoveroverhigherthan1000fps: jaja, a tekknika! azért érdekes volt látni a villanytérképen, hogy nemsoká ideér az igazi égiháború.....
Gondolom akik kint voltak, annyira nem élvezték#8517: persze az egészségügyi körséta után, gondolom
-
-
-
poffsoft
veterán
meleg van.
leülnék...#8110: zongora
bubu: a körszakállast vágod???
bubuka: #8129: moindenki hozzon magával másik kettőt ???
-
poffsoft
veterán
az jó.
-
poffsoft
veterán
esik.
nem, szakad.
tombol a szél.
villámlik.
Nincs meleg!!!tuti nyakunkon az áramletörés....
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember #7556 üzenetére
mivaaaa???
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest