- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
fero02
nagyúr
Az zsir, kedves kolléga.
Milyen hatalmas feladatot kaptál mára?
Amúgy meg szégyelld el magad, mert a Cuccok-nál elirtad a konfigod: AMD 2500+ @ 20900Mhz...szóval azért tudjuk mi is, h milyen jól lehetett húzni a 2.5-ös bartonokat, nade azért ez már sok...
Verus: nagyon szomorúvá tettél. Nem ez volt megbeszélve tnap délben...
Bubu: ülhetsz a kocsidban, a Grill előtt találkozunk.
Ha jó leszel meghivlak ebédre.
-
Bubu79
addikt
Nem hinném, bár az egy másik topik
Ez egy rettenetesen gyatra vicc csattanója, amit egy volt osztálytársam használt sokáig arra, hogy az akkor még nem ismert emo életszemléletet megosztva velünk érvágásra késztessen bennünket - inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A kérdés, amire a bárgyú válasz elhangzott mindössze annyi volt, hogy mi a különbség a krokodil és a között...
Kérdés és válasz tökéletes összhangban, egyaránt értelmetlenek... -
-
Bubu79
addikt
Az élet apró örömei...
Tim: Januárban nyergelt át az egész cég a Pannontól a T-mobilhoz, előtte náluk volt az előfizetésem, nem vontak le egy petákot sem az egyenleg lekérdezésért
Ellentétben a T-mobillal, ahol ha jól rémlik egy 50-es alkalmanként - bár sokat nem használom ezt a lehetőséget...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nike:
Mikor a kisnyuszi hátrafordul, a rókát látja maga mögött, a saját hátából meg egy kés nyele áll ki.
-Te róka, ez vicc vagy komoly?
-Komoly, komoly
-Na azért, mert viccnek nagyon hülye lett volna.....Na ez is kb. olyan vicces...
-
Bubu79
addikt
Szóval Te voltál az a brutális állat az 54-es ütőkulccsal
ngabor2: Az érces hangom, ma már csak teremürítő
Egyébként meg a holló mondja a szemetekre, hogy csecsebogyó - amikor azt írom, hogy éhes vagyok, csak a kedves Saslány méltat válaszra, ilyenkor bezzeg...
Inkább táncolok Nektek, csak a kezemet figyeljétek, mert csalok:
-
ngabor2
nagyúr
ahogy a napirajz.hu-n tanultam: "gecinek tetszik lenni a doktorúrnak..."
nem rajong a töményért... az agancsoskóla nem tömény, majdnem 2/3-a víz...
koccintásban pillanatnyilag nem vagyok társ, mert elfogyott a sör, különben se koccint a magyar sörrel. a 40%-nál magasabb alkoholtartalmú dolgokat meg én se igazán kultiválom, kivéve, ha valami különleges.
eközben mint egy rendes alkesznak, tele van a hűtőm cc. szesszel. a többi kikopik, ez mindig marad.
hopp, a csülköt kiveszem a fagyóból, holnap azt sütök
-
RoyalFlush
őstag
Amazon.com? - egyébként nem tudom
-
áh, most hogy látlak eszembejutott
vodafone rajzfilmes logout írásához írtad, hogy nincs meg teljesen az elsüllyedt világok. én válaszoltam neked h privi, ha érdekel, de gondolom nem néztél oda vissza
szóval ha kellenek a maradék részek, akkor tudok segíteni, a koliban fennvannak a belső hálón -
ngabor2
nagyúr
rarri: kopaszodik és béllyemvélye van
-
Olcsi
senior tag
Na várj csak! Jövök én még ide! Na télleg megyek, pá!
Fehérholló! Ha veszel kütyit hozzá, akkor szerintem érdemesebb pda-t venni...pna-ra, igo-val kicsit sokszor nehézkes, de meg lehet oldani, mi is úgy csináljuk...
Auchanban egy alpha navigo pna 25, asszem...nekem is olyan van! ;)
Ja...örülök, h megjött hozzá a kedv!
Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest