- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #29941 üzenetére
Csak keményen, mint a Rolling Stones
Erőlködött egy időben az alsó szomszéd is holmi digitális zajjal úgy, hogy kitette a mini hifi hanszólóit az ablakba, de sikerült elnyomni, mint a sörszagot az orbit...
Beizzítottam a lassan 25 éves Vidi erősítőmet, bevágtam a Carmen-től a Három Kismalacot és úgy negyedéig tekertem fel a hangerőt.
A terápia sikeres volt, azóta sem akart térzenét adni
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #29930 üzenetére
Heh, anno iskolába járásom ideje alatt nem volt ritka a román himnusz kényszerű meghallgatása reggel a felső szomszéd jóvoltából, mindezt a rádió műsorának megkezdésekor, tehát 6 órakor. Este (10-11 óra környékén) meg ugye ment a jó öreg Singer varrógép. Szóval szerencsés vagy, sokkal szívesebben hallgattam volna reggel magyar himnuszt és tankcsapdát. Persze azóta sok idő eltelt. A költözés viszont rendkívül jó ötlet.
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #29930 üzenetére
A reggeli nap sugarai besütöttek a hálószoba ablakán, énekesmadarak csiviteltek mikor felébredtem.
Kora reggel feldaraboltam azt a fél őzet, amiből holnap pörköltöt fogok főzni a fiam ballagására. Megetettem a kutyákat, macskákat csirkéket. Nem kellett veszekedni egy szomszéddal sem.Tehát lényegesen jobban ébredtem mint te.
A szomszédom viszont reggel óta öklendezik a fürdőszobájában, szerintem neki nagyon rossz reggele van
-
kételkedem
addikt
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #28738 üzenetére
Én határozott vagyok : Fontos döntéseket a párom hozza (Én meg vagy rábólintok , vagy nem
)
Ő viszont jobban ki tudja kalkulálni , mennyit ér meg nekünk az, hogy szerzek valahonnét szaxofont, és nyomok Bolondnak egy szólót
-----------------------------------------------------------------------------------------
Na és akkor most wow. -
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #28644 üzenetére
mondtam h nem fogod tudni megérteni, én meg megmagyarázni neked
Tényleg nem .
Vegetálni meg... Nem érdemes.
Ennek örömére bele is fogok a mai munkába, van bőven, én meg amúgyis imádoma kihívásokat.
--------------------------------------------------------------------
Jún 24 államvizsga. Előtte lévő hisztijeimet megpróbálom viszsafogni, de ha kibukna belőlem, akkor is tudjátok, nem rátok haragszom, hanem a világraÉs a stressz miatt van.
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #28663 üzenetére
hehe, jó vicc. azonnal repülnék ha nem mennék pakolni, ez fix.
a legjobban azt sajnálom, hogy nem mehetek haza a tütükémhez, már így is haragszik rám mert koszosan tettem el vasárnap, amire még nem volt példa... (de ugye zuhogott az eső, hát akkor nem tudom lemosni), most meg elő sem veszem hétvégén, hát remélem nem fog sztrájkolni.
-
dulifiO
aktív tag
válasz
zolynet #28143 üzenetére
Tudom, hogy 1 óra alatt kb 5-10 percet nyerek, de az érzés felbecsülhetetlen. Aki nem próbálta még, nem tudja mit hagy ki. Persze embere válogatja, hogy kinek mi az élvezet. Én ebben lelem örömömet. Egyébként az is érdekes, hogy Németországban korlátlanul lehet száguldozni az autópályákon, a magyar autópályákat pedig német szabvány szerint csinálják. Akkor itt miért kell korlátozni? Aki gyorsan akar, gyorsan fog menni, aki nem, az pedig ha lehet se fog. Csak a pénzbeszedés miatt megy az egész (de ez már politika). Nem a gyorshajtással van a gond. Azt büntessék, aki kanyarban előz, veszélyezteti a másikat a kiszámíthatatlan vezetésével, stb... Nem mindegy, hogy 131-el vagy 231-el előzök meg valaki egy 3 sávos nyíl egyenes autópályán?
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #28064 üzenetére
Rémálom volt, zászló nélkül. A munkahelyemről mentem el úgy, hogy nem szóltam hova megyek és mikor jövök. A szokásos számtech bolt egy saroknyira van a munkahelyemtől, gyakran átszaladok. A boltban megláttam egy csomag kábelt, aminek egyik vége SATA a másik IDE volt. Azt nézegettem, elment az idő. Késve értem vissza a melóhelyre és a főnököm a papagájt bekapni készülő macska mosolyával kérdezte, hogy hol voltam. Ekkor felriadtam
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #27461 üzenetére
Egy kéregetőre csak nem foghatok ilyesmit.
De olyan durván tolta, látta hogy épp telefonálok.
Anyuék meg realtimeban hallgattak mindent. Hivatkozott arra, hogy gyereket vár, de msot már istenbizony beszólok az ilyeneknek, bammeg, magadat se tudod fenntartani, kéregetsz, minek neked gyerek, minek csináltatod fel magad?
Vagy:
-talán ha dolgoznál, nem kelenne ilyen bunkó , szemét módon kéregetned. -
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #27106 üzenetére
Egyészségedre - én most készülök némi bolognai spagettit magamhoz venni
És hogy kicsit gonosz is legyek:
- ugye a továbbiakat nem osztod meg majd velünk?
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #23017 üzenetére
Hopp hát itt meg meg lettem szólítva?
Azt hiszem, megszámolom:
-kis kappa hátizsák, bőr
-targus notitatyó
-kis fekete kézi
Ezek az általánosan használtak.
Van egy 70 literes fémvázas.Ja hogy fehérneműt kérdeztél? Nem tudom, azok mindig úgy elkallódnak.
Mint a zoknik. Szerintem gonosz manók ellopják....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #26009 üzenetére
Én meg holnap jövök be saját kocsival mert indulunk 7-kor Pestre céget látogatni céges kocsival, aztán jövünk vissza 2-re, mert 3-ra megyek vizsgázni, aztán délután 4 körül megyek megint Pestre privát ügyben, mondjuk hogy bulizni.
De legalább nem idebent rohadok a 28 fokban.
-
rarri
senior tag
válasz
zolynet #25841 üzenetére
Nálam sem a hányás, sem az elalvás nem működik a szervezetem védekező mechanizmusában alkoholmérgezés ellen. / mert ez védekező mechanizmus , és a vegetatív idegrendszer működteti a test életben maradása érdekében/
A fejfájás viszont "jó" vörösboroknál régebben alap volt. Ma már csak vodkát iszom.
Gábor : Itt Veszprémben tuti nem volt már vagy 15 éve. Kiszúrtam volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest