- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
dulifiO #28277 üzenetére
Ha már előrébb voltál, akkor természetesen nem kell fékezni.
Arra gondoltam, hogy épp mennél el mellette, amikor látod, hogy
rádhúzza a kormányt: na olyankor célszerűbb fékezni...Meggyőzni biza nem tudsz
Nem is akartalak: pár év, és te is másképp gondolod majd.
Csak gondoltam "meggyorsítom" egy kicsit a folyamatot, amivel
(esetleg) megkíméllek attól, hogy a szüleid autóját sz*rrátörd.elég nehezen tudjátok megítélni, mit hogyan csinálok
Én csak autóversenyes játékban találkoztam veled.Btw.
még jössz egy LFS körrel, ahol (szvsz kicsit álszerényen)
azt mondtad, hogy 1:35 az "átlagos" idő: szerintem ha a
világrekord 1:33, akkor nem valószínű, hogy az az átlag.
Az akkor volt átlagos, amikor a WR 1:31 volt*, és akkor
mentek a jók 1:33-at... Szóval ha 1:35-öket mész, akkor
jó vagy: nem akarsz esetleg Norbi** nyomdokaiba lépni?
Kiélhetnéd a sebességvágyad is, és akár még büszkék is
lennénk rád, ha versenyeket nyersz.De rendszámtáblát
rejtegetni, hogy gyorshajthass, "csúnya dolog", ez van.*Azóta átépítették a pályát, meg kicsit "molyoltak" a fizikán:
előbbi az életben is megtörténik, utóbbi azért elég ritkán.
(Vedd figyelembe, ha közúton szállsz el, nincs bukótér.)
**: nem, most nem a Schorbert Norbira gondolok, hanem az
LFS -> Opel kupásra: ott is jól megy, szóval van értelme. -
Sipi16
őstag
válasz
dulifiO #28277 üzenetére
Szeretem amikor a "friss" jogsisok azt hiszik, hogy már F1-et is tudnának nyerni. Életünk végéig lelkes amatőrök maradunk. Kivéve akkor nem ha elkezdesz versenyezni és nyersz egymás után 4 legalább európa mértű bajnokságot. Na ha ez megvan akkor elhiszem, hogy tudsz vezetni...
-
DigitXT
félisten
válasz
dulifiO #28258 üzenetére
A fehér villogó nem azt jelenti, hogy szabad az út:
arra figyelmeztet, hogy itt egy vasúti átjáró van.
Pont ezért*: ha jön a vonat, megállsz. Nem, nem
90-ről kell megállni, hanem 40-ről, és van rá egy
csomó időd, mivel az előjelző tábláktól már 40...
Amúgy a 60 az már majdnem negyven, és bőven
nem 90, szóval a túlzásokat jól nyomod.
Viszont ha bekopog egy ~300K-s csekk, akkor
azért gondban leszel emiatt. Bár Te tudod.*: mert ugyebár mi van, ha elromlott? (Mert ha
olyankor jön a vonat, amikor fehéren villog, az
bizonyosan "üzemzavar". De ekkor sem az a
megoldás, hogy gyorsan elhúzni a vonat előtt.) -
DigitXT
félisten
válasz
dulifiO #28245 üzenetére
Véleményem (és a statisztikák) szerint most kellene a legjobban vigyáznod, mivel ~2 éves jogsival történik az emberekkel a legtöbb baleset, mert már elég régóta vezetnek ahhoz, hogy ne legyenek már túl óvatosak, de még nem elég régóta ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő rutinjuk.
A megkomolyodást arra értettem, hogy nem az lesz a fő cél, hogy 160-200-zal haladj a magyar autópályákon, hanem az, hogy minden esetben épségben eljuss az úticélodig (tartson akár 5-10 perccel tovább, de mondjuk fogyasszon az autó 1-2 literrel kevesebbet). Amúgy sem értem, hogy mit lehet élvezni, az autópályán: tök egyenes az egész, ahol meg kanyarodik, régen rossz. Akkor már inkább egy szép erdei út, ahol lehet terelgetni az autót szépen (persze ott meg a szembejövőkre fokozottan vigyázva, szóval az ideális íven azért nem mindig).
(Valaki írta, hogy ha "magaddal" jössz szembe, és mindketten kicsit kiegyenesítitek a kanyart a nagy sebesség miatt, már vége is a mókának...)
A vonattal meg soha ne játssz, mert életveszélyes: neki nem lesz túl sok baja, ha keresztülrongyol rajtad, de neked, és az autódnak, utasaidnak, stb. biztosan annyi. Amúgy ha rossz a jelzőlámpa, akkor a szabály az, hogy meg kell állni!
Persze ezt kevesen tartják be, de ami biztos, hogy mindenképpen alaposan körül kell nézni, hogy nem jön-e a vonat. Ha jön, akkor nincs olyan, hogy még előtte átmegyek! Nagyon könnyen meg lehet így halni: kár lenne érted!
Amúgy az, hogy más fiatalok, hogyan isznak, és drogoznak, ebben az esetben, és témában irreleváns: nem lepődök meg, hogy Te a normálisak közé tartozol (
), viszont kifejezetten örülni fogok annak, ha majd nem a rendszámtáblád elrejtését fogod megoldásnak gondolni arra a problémára, hogy lefotózhatnak.
A mostani büntit szvsz saját zsebből fizesd be: jó lesz tanulópénznek...
(Ill. ha tényleg saját lesz az autó, meglátjuk, hogy mennyire fogod megbecsülni, és hajtani.
Tankolni amúgy szoktál?
)
A konkrét sztorihoz egy megjegyzés: fék is van az autón, lehet, hogy hamarabb eltűnsz mellőle, ha abba állsz bele, és nem a gázba.
Attól viszont tartok, hogy valaki más hülyesége (kanyarban előzés, mobilozás miatti figyelmetlenség) miatt esetleg bármi történik.
Oké, akkor végszóként: csak ezt az aggodalmadat figyelembe véve gondold végig, hogy mennyi időd van reagálni egy felmerülő veszélyhelyzetre, ha az országúton 90-nel, 100-110-zel (szoktak), vagy neadjisten 150-nel mész. Számold ki a fékutakat is, stb. A közlekedés "társasjáték".Ha meggyőzni nem is tudlak, legalább gondolatébresztőnek jók lehetnek a fentiek. (Ne azt nézd, hogy "faterod hogyan tolja": gondolom nem ma kezdte.)
A félreértések elkerülése végett nem arról van szó, hogy valaki fél a sebességtől, vagy sem, hanem arról, hogy a "társasjáték" szabályait súlyosan megszegni csúnya galibákat okozhat. Az, hogy mások megszegik, nem ment fel téged. Az, hogy más miatt kerülsz bajba, nem mentesít azon feladatod alól, hogy megpróbáld a balesetet elkerülni: amennyiben te is túl mész a határon, akkor nem lehet tiszta a lelkiismereted, ha mégis beüt a mennykő.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dulifiO #28245 üzenetére
Gondolod, ha vannak nálad meggondolatlanabb vezetők az úton, az téged ment?
Autópályán a +20-30 km/h beleférhet, nyilván, de ha valaki nem számít rád, simán kijöhet eléd, akkor sok lehet az is, bár százalékban nem sok. Ellenben a 40 helyett 90 km/h a vasúti átjáróbanne próbáld már magyarázni a hülyeséget, azzal, hogy esetleg átmész előtte.... Azért kell 40-el megközelíteni az átjárót, hogy ha kell meg tudj állni, nem azért mert lassabban kell átmenned a vonat előtt.... Vasúti átjárón a vonat után szabad csak átmenni rövid idővel, előtte sosem...
Sok baleset volt már átjáróban leállt kocsikkal is. Csak a filmekben jön össze az, hogy még épp ki tud a tag ugrani belőle a vonat érkezése előtt. Képzelj el egy olyan szitut, amikor magaddal jössz szembe 160-al 90 helyett és kicsit csalsz a kanyarban, hogy be tudd venni, a szembe jövő is....
-
DigitXT
félisten
válasz
dulifiO #28210 üzenetére
Mert nem akarok belebonyolódni...
Mindenesetre ha ~18 évesen
max. fél éves jogsival olyan autód van (neveden?), ami 200 fölött is
gyorsul, s ezért akarsz most olyan kütyüt, amivel el akarod rejteni
a rendszámtábládat tudatos gyorshajtás esetére a magyar utakon,
akkor nem tudom, mit mondhatnék még: remélem hamarosan egy
kicsit megkomolyodsz.Én is toltam pl. 180-nal anno, "mutatni"
Barátnőmnek, hogy milyen "ügyi" vagyok, erre kiderült, hogy akkor
konkrétan félt... (Pedig semmi extra nem volt, sima autópálya, egy
merci után mentünk egyenesben, de az így is otthagyott.) Az
önmagában oké, hogy a 160 még belefér egy átlagembernek is,
de olyankor nehogymár a rendőr legyen a hibás, ha villant, meg
ne is az a Jeep (pl.), aki ~100-zal elkezdi előzni hirtelen kivágva
a 90-nel menő kamiont, te meg satulhatsz kegyetlenül. Főleg ha
200-ra akarod belőni az utazót. Azt majd inkább Németországban.
Nem azért, mert ott szabad, hanem mert ott számítanak rá.Mindenesetre ha rendőr lennék, egy ilyen rendszámtábla elrejtős
buliért simán bevonnám a jogsid, mégpedig a tudatosság miatt... -
DigitXT
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
dulifiO #28188 üzenetére
Ilyenkor nem működik a táblalopás módszere? Elég egyetlen éjjel kimenni és kifaragni a tényleg indokolatlan táblát, és kész. Napokig nincs probléma. Aztán ha pótolják, kb a 4. után csak rájönnek hogy valami nem okés. Másik megoldás felszedetni a színesfémkereskedő tesvírekkel a sínt az útból, há mégiscsak vas vón' az, és szépen kiönteni betonnal. 8-10 ember összedobja a cementrevalót, aztán egy éjjel alatt szépen megköt.
Felénk is van ilyen, de ráadásul meg még hagyják szétrohadni körülötte az aszfaltot is, és amikor már tengelyek törnek, akkor kikátyúzzák. A sín meg már a levágott végéről rozsdásodik az útpadka két szélétől 10-10 centire. Sőt, legjobb hogy a fénysorompó is megy hozzá.Egyébként meg ne viccelődjünk a teleporttal, emlékezhetünk mi történt Martyval és a Dokival is, egyszercsak megjött a múltból a lokomotívval. Előrelátóak a hatóságok, és meghagyják az időutazáshoz a síneket. Hogy pont az út közepén, hát puff neki. Na és ?
-
frame>24
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dulifiO #28163 üzenetére
... de egy kis sebesség melletti balesetet nagyobb esélyed van túlélni (bekötött biztonsági öv mellett), mintha 200-zal elszállsz a mező felett.
vannak a szabályok, amiket elvileg hozzáértő emberkék hoztak, okkal. jópárszor felül lettek vizsgálva. eddig még mindig kötelező érvényben vannak. innentől kezdve nem hiszem, hogy véletlenül. a szabályok azért vannak, hogy betartsák őket. aki meg nem tartja be... azt megbüntetik.
-
Bubu79
addikt
válasz
dulifiO #28158 üzenetére
Nem kell meggyőzni - a lényeg csak az volt, hogy kicsit filózz el azon, hogy nem feltétlenül van igazad, csak mert azt gondolod
És a félreértések elkerülése végett - nem vagyok rendőr és szent sem, még az is megesik, hogy kicsit többel közlekedek, mint szabadna
Csak én nem sértődöm meg azon, hogy ha ezek után kapok egy sárga csekket, valamint nem készülök tudatosan a gyorshajtásra...
-
Bubu79
addikt
válasz
dulifiO #28151 üzenetére
Az értő olvasással hogy állsz?
Van olyan, hogy közlekedésrendészet és vannak az egyéb osztályok, amik a bűnügyekkel, utcai rendfenntartással, egyebekkel foglalkoznak.
Azért, mert mindegyik rendőr, még nem ugyanaz a feladatkörük.
De vedd nyugodtan egy kalap alá őket és lázongj azon, hogy a mocskos köcsög banda nem hagyja, hogy ajánlásnak nézd a piros gyűrűben fehér alapon tanyázó számokat a táblákon.
Meg különben is, a k. anyjukat, hogy egyáltalán megszülettek
Mod: Látom közben azért leesett a különbség... Ez ügyben esetleg reklamálj itt - vannak páran a szakma képviselői közül...
-
Bubu79
addikt
válasz
dulifiO #28145 üzenetére
"Egyébként az is érdekes, hogy Németországban korlátlanul lehet száguldozni az autópályákon, a magyar autópályákat pedig német szabvány szerint csinálják."
Azért erre ne vegyél mérget - itthon nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a pálya emelkedése/lejtése sehol ne legyen 4%-nál nagyobb, valamint a kanyaroknál sem kifejezetten a nagy sebességű kialakítás a lényeg - elég megnézni az M6 Pest felőli végét...
Ezen kívül odakint erősen másképpen szocializálódtak a népek, mint itthon...
Szabályozzák a sebességet itthon? Igen.
Büntetnek azért, ha gyorsan mész és lebuksz? Igen.
Tudsz bármit tenni legálisan annak érdekében, hogy gyorsabban mehess? ( Persze - beszerzel egy kék fényhidas verdát és használod is, nínózva ) Nem.
Csalni akarsz? Igen.
Miért veszed zokon, ha ezek után megbüntetnek, ha lebuksz?
-
tildy
nagyúr
válasz
dulifiO #28138 üzenetére
Én sem akarok, de ha ennyire probléma a sebesség be nem tartása, el lehet innen menni oda, ahol szabadon száguldozhatsz.
És 130km/h nem hinném, hogy ne lenne az esetek többségében betartható.
Amúgy persze ok, átlépi az ember néha , de nem rendszeresen . De van akkor legalább benne annyi, hogy igen, elismerem többel mentem, és elismerem, hogy ez nem helyes.
És baromira nem midnegy mennyivel előzől meg valakit, mert egy nálad előrébb lévő nem biztos , hogy helyesen fel tudja mérni a sebességed, ha 230al jössz . és ő meg előzésbe kezdene.
Németeknél sem mindenütt szabad száguldozni emlékeim szerint. -
Winner_hun
félisten
válasz
dulifiO #28135 üzenetére
Írtam bárhol is hogy mindig betartom?
Mondjuk pont az autópálya az a hely ahol be szoktam tartani, sőt, nem is mindig megyek a megengedett sebességgel, 110-120-as tempó bőven elég.
Lakott területen belül meg ésszel kell gyorsan hajtani ha nem akarsz bírságot (ott óra szerint 60-nal szokásom menni, az 50-es az hihetetlen vánszorgós tempó számomra.) Persze csak ha forgalom engedi és láthatóan nem veszélyeztetek senkit és semmit. -
Bubu79
addikt
válasz
dulifiO #28125 üzenetére
Hivatalosan bármi miatt büntethetnek, ami a rendszámtábla láthatóságát csökkentheti.
Még azért is, ha tehénysz@ros a rendszámtáblád...
Nem véletlenül dombornyomott maga a tábla és nem véletlenül van speciális fényvisszaverő festékkel körbenyálazva a feliratozás...
#28138: Akkor ne vedd zokon, ha megkínálnak némi befizetnivalóval...
-
Winner_hun
félisten
válasz
dulifiO #28115 üzenetére
Ezeknek? Ha rosszul van beállítva akkor bizotsan rosszak. Meg nem a 10-20 ezer forintos marketingdumás szart kell megvenni mert az tényleg nem jó semmire se a leírásukkal ellentétben
Szerintem kezdésnek nézd meg ezt.
A rendszám eltakarásért lehet meg is büntetnek, ezért nem fognak mert teljesen legális
Aktív témák
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest