- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tata lett belőle ?
Ejj ejj.
A 30 . szülinap sorsfordító szokott lenni. Exem pont azon szülinapján jelentette be , azt amitBolondnak én sok szerencsét kívánok az elkövetkezendő jópár x-ben és remélem csodálatosan telik a napja
Kiváncsi leszek nálam a 30. milyen lesz... Uhh bakker, az már jövőre van
-
Esmein
nagyúr
Hármas, olyan kérdések voltak, hogy akár egy órát tudtam volna társalogni róluk (szupravezetők hűtési megoldásai, annak veszélyei 30 pont, szupravezetők alkalmazási területei 30 pont), azt mondja keveset írtam, 3-ast tud adni. hohó! Meg van beszélve, itt se vagyok
lorcsi: 11:18-ra értem be gamfra, 11-ig adnak ki indexet, nembaj, megvártam a 16:55-kor kezdőd vizsgát, nekem ez már semmi. elmegy egy fél nap értelmetlenül, piha! mindegy, megírtam a kötprogom holnapra némi segítséggel
-
Esmein
nagyúr
nem hangzik veszélyesnek, már csak a socketeket kéne felfognom, majd az alkalmazásukat c-ben, majd a fájlkezelést, a linux már megy felhasználói szinten, azzal nem lesz gond
hétfőn analízis 2 pótzh, asszem anyám nézni fog vasárnap este, mikor megkérdezi mennyi levest kérek én meg határozott integrállal válaszoloktildy: most nekiállok kötproghoz infókat vadászni, este fél nyolcra érek haza, és ha nincs kész a kötprog még majd írom, nem is tudom... lehet szorítok neked is egy kis helyet
-
FehérHolló
veterán
Bocs, de ez az egész kezd egyszerűen gyerekessé válni.
Szerk.: Sterilizáljuk a fórumot, de akkor ne legyen közösségi része. A közösségbe az indulatok is ugyanannyira beletartoznak, mint az összetartás. Ha azt írta volna valaki, hogy de szeretlek jetike, akkor az nem lett volna moderálva, pedig ugyanúgy személyeskedés.
-
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest