- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6687 üzenetére
tudom, de a riadó az riadó. kicsit gondolkodhatnának az emberek. ámbár az is igaz, hogy alternatíva nincs, vagy igen nehézkes. kecskemétről ha busszal jövök, szinte mindig állnom kell. ha minden autós vidékről betartaná ezt, akkor mindenkinek buszra vagy vonatra kellene szállnia, nade hova? mert hely az nincs. 22es csapdája...
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #6434 üzenetére
Hová is induljak, ha szánkózni szeretnék?
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #6403 üzenetére
Még jó, hogy éjjel történt és be voltatok bugyolálva. A reggeli hidegben ébredés már más tészta... Az iszonyat kellemetlen tud lenni.
Nálatok van hó? Nálunk csak kemény hideg, - 10 fok és zúzmara. De a halastó befagyott, megyünk délután csúszkálni. Korcsolya sajnos nincs.
Mawyx: Először próbálj természetes úton meggyógyulni. Igyál mézes-citromos teát, vegyél be C vitamint. Ha lehetőséged van rá, vegyél a gyógyszertárban lándzsás útifüvet.
-
válasz
kételkedem #6407 üzenetére
Köszi, sajnos meló! Csak ugye most életmentést végeztem...
Mawyx: Ami meg a Maripent illeti: Ne vegyél be, még ha van is a haverodnak, várd ki az orvost! Mert lehet, hogy nincs szükség rá, de az is lehet, hogy erősebb kell.
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #6235 üzenetére
ez olyan IKEA-s leírás volt
"nos ezért"
-
sHafiii
tag
válasz
kételkedem #6236 üzenetére
Ebbe mi volt a komoly?
És az nem oldható meg, hogy bedobják a postaládába?
-
válasz
kételkedem #6224 üzenetére
Hát ez az. Egyébként van még jó néhány ilyen paraméterekkel rendelkező gép, ott ilyen probléma nincs, sőt ennél se volt.
Na lassan megnézem én is a Seven-t, ha lesz rá időm.
-
válasz
kételkedem #6222 üzenetére
Elsőnél annyit még elfelejtettem közölni, hogy Win98-as gép (
)
2.-ra információ hiányában, tényleg lehet sok minden, remélem legalább a router típusát megtudom, illetve, hogy a szolgáltató engedi-e a több mint 1 csatlakozót. ...
-
válasz
kételkedem #6213 üzenetére
Ha tehetjük otthon begyújtunk a kandallóba és így spórolunk a gázzal, bár így se kevés a számla értéke.
-10 (sőt több is az) fokos hidegtől mentes napot mindenkinek.
-
1010
őstag
válasz
kételkedem #6138 üzenetére
ez a tipikus hogyan csináljunk szép kepeket
c.könyvböl olvastam 3oldalt.módszer
3ra meglegalbb van küldve ps is de nem a kiegynlités miatt.rég bizony és egyre kevesebbszer
-
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem #6109 üzenetére
Nem írtam rosszat.
Egy mainframe-s projektet kellene vinni minimum 6, de inkább 9 hónapig. De, hogy konkrétan kinek csinálják a rendszereket, azt csak akkor tudom meg, ha elfogadtam és kimentem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #6067 üzenetére
Mindig tanul az ember, eddig csak magamra gondoltam, de ezután juttatok belőle másnak is.
Mondjam azt: Ja, van egy francia válalkozásom.(Tesztelve és kitűnően működik.)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6067 üzenetére
vagy csak annyit mondani az ismerősöknek (figyeld az ékezeteket!
) hogy ma én fizetek
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #6060 üzenetére
Eddig még nem, de jó ötlet.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #6049 üzenetére
Ott a pont.
Szia rarri! Ügyes leszel, nem lesz gond.
(Én meg lassan átlépek az esélytelenek nyugalma fázisba.
)
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #6027 üzenetére
De , megyünk dolgozni, mert egyedül a fűtést érinti a gázhiány nálunk. Azt mondták, öltözzünk fel melegen. A Fröccsöntő gépek adnak némi meleget, nem fogunk megfagyni. A nagyobb gondom, hogy valószínűleg ma kerülök sorra a vizsgánál, amit mindenkivel egyesével megcsináltatnak, " elbeszélgetnek " az emberekkel, és pontozzák őket.Pontozásnál nézik az eddigi táppénzeket, munkafegyelmet, stb.is. Mindenki sejti hogy miért.
Szóval ma szépnek és okosnak kell lennem.
Van egy kis gyomoridegem.
Race: gyönyörűek azok a hópelyhek !
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6035 üzenetére
valamint az idétlenül is rövid ü
Bon3ss: szombaton vizsgázom, s eddig összesen, ha kétszer olvastam el a tananyagot. egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy magamba gyömöszöljem... (államigazgatási és jogi ismeretek, BMF műszaki menedzser szakon...
)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6033 üzenetére
nemtom, nem tehetek róla, de a helyesírási hibákra egyszerűen kérés nélkül ráfókuszál a szemem azonnal.
pl ha neked is mindent megemlítenék, már nagyon nem szeretnélde ez egy fórum, nem nyelvtan óra. pl. én is szinte mindig mindent kisbetűvel írok itt, de hogy miért... passz.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6031 üzenetére
jaja, kedden vitték, jövő hétvégére kész
nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz ennyi pénzért.
bazzeg, ez a videós is épp hogy kijárta az általánost... (készítete...)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6029 üzenetére
hát igen, ilyenkor elég necces a mosás, a víz oda is eljut, ahova nem is gondolnád
aztán a száradást is másképp értelmezi a h2o, mint a józan paraszti ész.
én is rendesen megrecsegtettem az enyémet a múltkor... de szerintem most épp festék sincs az ajtókon, nemhogy víz
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #6027 üzenetére
10 perccel a hsz előtt
de nem para, a többiek sem siették el.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #5840 üzenetére
a torokgyík az valami szekszuális aktus?
pfujj, ezek a mai fiatalok! -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #5840 üzenetére
Kislány lehet örülene neki, mert betegségre hivatkozva maradhatna otthon, nem zavarná senki és írhatna szakdolit.
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #5825 üzenetére
azt mondta a dokibácsi, hogy atollos a torkom, mondtam neki, hogy kiegyezünk döntetlenben, szerintem csak pöttyös.
szerk.: tonillis, ezt mondta csak zagyva az agyam
kaptam maripen extrát meg valami algopirin spinoffot, remélem tényleg nem adom be a kulcsot, van egy csajszi akit szerdán meg kell ölelgetni -
lesaux
veterán
válasz
kételkedem #5825 üzenetére
Nálam ez jelenik meg:
[link]
A nekem küldött levelek meg visszapattannak. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
kételkedem #5796 üzenetére
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5796 üzenetére
Mintha valamikor arról szólt volna elég sok hír, hogy Makó környéke alatt elég sok gáz rejtőzik, csak ki kellene termelni. Vagy rosszul emlékszem?
tope: nem arra gondoltam.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5780 üzenetére
Szép mentalitás, ha valaki nem figyel, mindjárt lehúzzák havi 500 forinttal havonta, amit nem is igényelt a megrendelő.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5778 üzenetére
Mondd le csak azt a két szolgáltatást, nem lehetséges?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5769 üzenetére
bazzeg sose fogom megérteni, milyen létjogosultsága van az ilyen fordítóprogiknak...
égbekiáltó baromságokat képesek produkálni -
Tomics
addikt
válasz
kételkedem #5764 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5757 üzenetére
emlékszem
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5755 üzenetére
idelyére?!?
-
válasz
kételkedem #5719 üzenetére
Barát sztori:
Egyébként arra gondolok, hogy egy 3/4 éve vásárolt porszívónál volt már motor csere, mostmeg olyat csinál, hogy kikapcsol menet közben (mintha elérne egy hőfokot és lekapcsol). Azért nem kellene egy porszívónak ilyen problémákkal előjönnie 1 éven belül (a jó régi ETA porszívók, na meg a rakéták)
-
Algieba
őstag
válasz
kételkedem #5680 üzenetére
Végül is nem zavar. Remélem, sötétedés után látni fogom a szikrákat!
És most el. A kazán beállt, fákat pakoltam kéz közelbe anyámnak, csak be kell dobnia őket a tűztérbe. A radiátorok melegek, fűtik a házat.
Az ég tiszta, napfényes a táj. Ez jó!
És lehet, hogy újabb telefont el tudok adni. Huh, csak egy a gond, hogy másodkezes a teló, és így nem volt időm együtt élésre vele, nem merem száz százalékra ígérni, hogy hibátlan, de ma megnyüstölöm a drágát. Mert zsákbamacskát sosem adok tovább.
Van egy elvem, miszerint a jó tettek jó karmát hoznak, a rosszak pedig rosszat. Én meg szeretem gyűjteni a jó pontokat a jó üzleteimmel.
-
Algieba
őstag
válasz
kételkedem #5662 üzenetére
Saját magamnak oxigénhiányos állapotot nem fogok előidézni. Azért annyira nem vagyok rászorulva a "mámorra".
Ihlettel nincs gond. Mert egy történetben a dolgok, akár az életben, egy pontból indulnak ki, és ha van elég ismeret az ember fejében, akkor bármit képes megalkotni fokról fokra haladva. Nekem az sose menne, hogy leülök a fehér monitor elé és puff, írni kezdek. Előbb ki kell dolgoznom a sztorit. Előbb vázlatot írok, aztán alkotok. Az írás része nagyobb elmebeteg szakasz. Amikor a józan számítást és a heuréka felfedezéseket (ilyenkor az ember elájul saját zsenialitásától
) felváltja a sok nyavalygással kísért szövegalkotás. Oh, ég, beszéltetni a szereplőket, megírni a jelenetek hátterét, és rádöbbenni 3 naponként, hogy a vázlatban bugok vannak és bizony módosítani kell a tervet, de már a készülő regény anyagán kopácsolva.
Egyáltalán nem véletlen, hogy sokkal jobban szeretek beszélni az alkotásról, mint művelni.
A fene, nem érzem elég táposnak magamat egy újabb elmebeteg alkotói szakaszhoz. Pedig ötlet dögivel van, és a rutinom is megvan.
Csak az olyan kellemetlen, hogy a komoly dolgokkal szemben, kizárólag "gyerekes" témákon jártatom az agyamat. Ráadásul a témáim többségét már sokan megírták előttem! Én is tőlük vettem át a zsánerek alap motívumait. Most idegesen pislogok a monitorra, mert a sokadszorra felmelegített töltött káposzta rémlett fel előttem hasonlatként a műveimre.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5633 üzenetére
a héten feljön a bátyám egy szerelővel, és alánéznek. az alapján születik majd a döntés, de remélem meg lesz véve mert szerintem nagyon egyben van
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5630 üzenetére
hja, télleg
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5627 üzenetére
nemnem, a mázlista így néz ki
-
sHafiii
tag
válasz
kételkedem #5618 üzenetére
Hol dolgozol? Bank?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5487 üzenetére
id. Balatonyi Árpád!
(bár ezen a video-n ha minden igaz nem az az A-s kockát terelgeti)
nike: mire fel a trademark? -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5484 üzenetére
Véletlenül vagy tudatosan böktél erre a képre?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5422 üzenetére
Próba cseresznye!
tope: így már értem.
-
válasz
kételkedem #5414 üzenetére
Bon3ss: köszi a másodikat már nézegettem (nem nekem lesz a laptop, hanem egy Pécsi lakosú személynek, akit én ráadásul nem is ismerek
)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5414 üzenetére
hö! az elég erős. nálunk 20e/elem szokott lenni általában a fényezés, itt 4-5 elemről van szó, egy kis kalapálással, szerintem bele fog férni. 2 elem csak fényezésért 100at kérni az csöppet lehúzás-szagú
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5405 üzenetére
Szia!
Itt elsején szállingózott némi hókása, éppen csak fehér volt minden. Pedig már havat is lapátolnék.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5338 üzenetére
A mézesvilmosos üvegben is forralt bor volt.
Direkt nagyon lazára készítettem , kb. 5 %-osra, és a nővéreméké se volt erős, úgyhogy tökéletes volt arra hogy felmelegítsen. Jókedvűek voltunk, de abszolút nem éreztük meg .
A nővéremmel ital nélkül is sírva szoktunk nevetni mindenféle hülyeségen.
Str : örülök hogy tetszett.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5336 üzenetére
Ez így van.
Nálunk Veszprémben 25-e óta nem volt havazás. Itt minden nap napsütés van, és zúzmara.Algieba: Én a kocsonyát nem tudom elképzelni citromlé nélkül. Úgy nagyon finom szerintem.
Esmein : arra emlékszem.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5293 üzenetére
Túléltem a korizást,nagy élmény volt.
Egyszer estem csak el, akkor se volt vészes.
Még mindig tudok korizni !
Itt egy kép , a többit később a blogomban megnézheted, és mindenki akit érdekel. [link]
A Veszprémieknek , Ajkaiaknak, és e két város között élőknek üzenem, hogy Kislődön gyönyörű sima a tó jege, és stabilan be van fagyva, érdemes elmenni ide korizni.
Kb. 15 jégpálya nagyságú.
Mindenkinek szép estét kívánok !
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #5316 üzenetére
Aaaaaaziggggen
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #5307 üzenetére
többek között azért sem, mert ott nem -5 fokosak a telek, és a sózott út is ugyanúgy megfagyna, mint a nem sózott
így nap közben -10 -12 fok középtájon, Stockholm körzetében, és az majdnemhogy még délen van
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5307 üzenetére
A sózást ellenzem én is, felesleges környezet rombolás. A nagyon finom zúzott kő - mellétermék - ill. a homok sokkal jobb megoldás. Pécsett a homok a népszerűbb hó esetén, de a só is elég sokszor előfordul.
Kicsit pontatlan voltam, mert nem teljesen hó volt, hanem már letaposott volt, jobban csúszott...
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5305 üzenetére
Ha látnak egy kis havat az úton már be vannak sz@rva, nem lehet haladni, amikor az ember sietne, röviden tömören ennyi.
Ja és egy gyors költöztetést is sikerült lezavarni.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #5293 üzenetére
...nekem meg van otthon 3 Ft-os!!! BKV-s buszjegyem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #5158 üzenetére
az biztos
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #5155 üzenetére
Ezzel a kérdéssel hívd fel a kéxarvast este 11 után
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5155 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #5152 üzenetére
No legalább közel laksz az 5. tábor helyszínéhez..
más: sorozatok helyett sörözőt olvastam, ez jel valamire?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #5149 üzenetére
Kisvárdán laksz?
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #5149 üzenetére
Rendben.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #5083 üzenetére
Az jó lenne! Most jobb, hatott a gyógyszer.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5086 üzenetére
lényegében próbaidőnek is felfogható, igen
meg nem vagyok hajlandó azért felvinni, hogy szétverjék. havi 40ezres benzinköltségemet kb 15ezres bkv bérlet + bp-kmét buszozási költséggé csökkentettem, ez egyáltalán nem elhanyagolható.
a sok hátránya mellett én meg vagyok elégedve a tömegközlekedéssel. szinte bármikor, szinte bárhova, ésszerű kereteken belül el tudok jutni, nincs kavargás, nincs eltévedés, nincs dugó, és még sörözhetek is -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #5086 üzenetére
Budapesten még sok esetben elég elfogadható a tömegközlekedés. Addig , amíg én fél óra , mire elérek a nagyvárad térről az Örs vezér terére, kocsivalis, és blkvval is, munkahelyről nem is slva, ahova a bkv 25 perc alatt elvisz, kocsival hétköznap lenne vagy 45 perc, addig én inkább bkvzom.
Kocsimat eladtam. -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5083 üzenetére
ahhoz kellene még némi pénzmag, amivel nem rendelkezem, hitelt pedig nem vagyok hajlandó felvenni. meg persze nincs is szükségem másik kocsira, hisz a jelenlegire sincs igazán. úgyhogy az el lesz adva, aztán majd meglátjuk, hogy bírom.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5080 üzenetére
szüleim gajdultak meg
ha nekem kellene autó, azt ők nem nagyon nézegetnék, mert érteni nem értenek hozzá, közük meg nem sok van hozzá, hogy mire költöm a pénzem. de nekem nem vétel, hanem eladás lesz hamarosan
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #5070 üzenetére
...válasz az #5068-ban...
...engem nem a szívem húzott vissza, csak amikór elegem lett belőle a szórakoztató iparba léptem át, és ott nehéz volt bírni az iramot...bár nem is ez volt a fő ok, hanem a főnökség nemtörődömsége...ha valami probléma akadt, azt mondták old meg...viszont ha a pénzről volt szó, mindig az volt, hogy nincs bevétel...de a "Hajógyárin" a Dokk bistróba, meg a Stúdióba?
...többszáz millás bevételek mellett alamizsnáért güriztünk...
...igen...a szerkesztést én is szeretem használni...
...
...jó sétázást rarri...
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5066 üzenetére
Az kemény lehetett. A Balatonon is szinte minden évben beszakad valaki alatt a jég sajnos. Persze ahhoz nagyon be kell menni.
Én régebben imádtam korcsolyázni, olyan 16 éves koromig sokat mentünk Pétre a műjégpályára. Berakattuk a Beatricét, ittuk a forralt bort, vagy ami volt, és állatkodtunk.De szép is volt....
Str : Komoly lehet az a kézsérülés, ha ennyi ideig gyógyul. De bízzunk benne, hogy az az 1-2 hónap gyógyulást hoz Aninak.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5066 üzenetére
Az tökjó.
Str-nek még nincs gyermeke, talán így kicsit könnyebb neki , hogy akkor aludhat szabadidejében amikor akar. / vagy nem ?
/
Tök érdekes volt végigolvasni a Mi történik velünk a halál után c.topikot!
Az se lenne rossz, hogy " van e élet a halál előtt"
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5063 üzenetére
Nálunk Bettikét viszi az apja minden nap korcsolyázni egy közeli tóra.
Imádja Bettike. Többen mennek, és ezért nem megyek velük , és a korimat is más használja ilyenkor. Hihetetlen, hogy a több mint 20 éves Salvo korim olyan állapotban van, mint annak idején, csak élezni kell időnként.
Str: Az jó meló lehet.
/ bár az időbeosztás annyira nem / Ani mikor mehet dolgozni?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #5063 üzenetére
...nem teccik, de olyasmi...
...én olyan portás-szerü vagyok, aki a telepen adódó feladatokkal is foglalatoskodik: pl áruátvétel, teherporta, tehermérés, stb...papír újrafeldolgozó telepen...van szolgálati "Rex fülügyelő" is...
...ünnepek alatt dec 20-tól 24/24, de munkanapokon "csak" minden másnap 14 óra éjszaka...
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #5060 üzenetére
Jó reggelt neked is, és mindenkinek !
Nálunk ragyogóan süt a nap , mínusz 7 fok van.
Jó érzés lehetett a friss hóban sétálni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #4763 üzenetére
Hát, szerintem nem a gyümölcssalátának köszönhető a végeredmény.
Ettől függetlenül viszont tényleg jól sikerült. -
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #4482 üzenetére
Tündériek ! És gyönyörű fényes a szőrük !
TexT -BoY: várjuk a képeket !
Algieba: 147 db. pogácsa !
Ügyes vagy !
-
Winner_hun
félisten
válasz
Én most értem haza a kutyával történő sétából, a durrogásokra figyelt de különösebben nem izgatta, nem a félős fajtából való. Szerencsére.
-
Diego!
senior tag
válasz
Szegénykék
én is utálom a petárdát...
Mawyx: Egyedül vagy?? Az nem jó...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...nekem a melóba a 13 éves szolgálati kutyu itt fekszik a lábamon...így nyugodt...ők nincsenek tisztában azzal, hogy ez csak "buli"...
...nike: utána te is bulizol ugye?
...
-
7
addikt
válasz
Mélységesen depressziósnak tűnik az a vizsla
-
válasz
kételkedem #4413 üzenetére
Nem Viszlát-tól kölcsönözték?
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #4404 üzenetére
Hát, nem nagyon. De azért kenegetem, azt írják fontos a hidratálás.
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #4375 üzenetére
Nem tudom melyikre gondolsz, van itt pár ezer park
Mi a Shakespear-ban voltunk, az nagyon jó kis hely. -
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #4363 üzenetére
Gyere csak, mi az a pár száz kilométer !
Na, indulunk Bettikével sétálni, majd még jövök !
Rafi : Jó reggelt neked is !
-
csapos2
addikt
válasz
kételkedem #4363 üzenetére
Bizonyos kiálló részeimet. ;-)
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #4207 üzenetére
A fene.... Lebuktam
szerk.: nem csak arra gondolt...
- Esm
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #4159 üzenetére
Neeem, csak az angol mellett más nyelvekkel is megpróbálkozom
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #4126 üzenetére
Garanciát is vállalsz a kérdéseidre?
(Kolombusz): rajtam nem így jelentkezik, sajnos néha modortalan vagyok.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #4117 üzenetére
Szilveszter egyszer van, ez igaz, majd itthon iszom valamit az új év tiszteletére.
Stressz kezd eluralkodni rajtam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #4106 üzenetére
a fülgyertyát nem próbáltam, de hallottam több helyről is, hogy egy kellemes méretű átverés (nem tudom). a meleg só, vagy úgy általában a melegítés azt tudom, hogy jó. kövirózsa sajnos nincs itthon, pedig az is jó.
a procik egy olyan cuccból vannak, amihez nincs meg a "külső" rész, ezáltal nem használhatóak. jól néznek ki, ezért lesz kulcstartó belőlük. valszeg még működőképes állapotban vannak amúgy, csak őket fogadó lapot nem lehet találni.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #4007 üzenetére
Köszönöm hogy megosztottad velem, velünk az élményeidet .
Nagyon szép helyen sétáltatok, nagyon tetszik. Hasonlít kicsit a Veszprém környéki kilátásra, ahol én lakom . Klassz lesz a bobpálya is.
nike : Első hallásra kiszáradt a kezed a hidegtől . Ez gyakori ilyenkor. Anyukádtól kérj kézkrémet szerintem, és fürdés után kend be alaposan.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #3928 üzenetére
De telefonból is van asszem ezek: 8800 Scirocco, 8800 Arte, 8800 Sapphire Arte
VGA-ból is: 8800GS (384MB), 8800GT (256MB, 512MB), 8800GTS (320MB, 512MB, 640MB), 8800GTX (ebből nem tudom van-e 256-os, 512-es van), és még 8800 Ultra is (ebből sem tudom van-e 256-os).
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #3928 üzenetére
Ráadásul 8800 még ATi-ban is létezik...
-
7
addikt
válasz
kételkedem #3910 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3876 üzenetére
Szerencsére egy sportos, könnyű, rövid Mercivel jár az illető. Egy kuép, könnyű, rövid Mercivel be se férne az illető.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3866 üzenetére
na, a kozel premiumért már megérte
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #3862 üzenetére
Ez gyönyörű !
Gyalog is legalább akkora élmény lehetett.
Szerintem is írj majd róla, és rakj fel képeket ! -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3862 üzenetére
szép program, én is mennék már egyet valamerre... milyen sört vettél?
kép: n+1ként jelentkezem -
válasz
kételkedem #3853 üzenetére
Abban kételkedem, hogy ez a munka jó lenne, én úgy hallottam hogy a jó meló az a borfejtés
azér kellemeset Derék Huszárok!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3319 üzenetére
zlatyból próbálj meg 12est venni, meg barnát, azok a legfinomabbak. a corgon szerintem nem túl jó, olyan nyári legurítós sör, helyette inkább kozel premiumot, esetleg ünnepi zlatyt ajánlok (az a vörös, amit nemrég linkeltem ide, de a sörcsaph topikban is megtalálod) meghát van ott minden földi jó, kellemes válogatást
na rohanok enni.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3311 üzenetére
hogy jutalom nuku, azon már túltettem magam gyorsan, hisz nem vagyok ott elég ideje hogy ilyesmi kijárjon nekem.
s mivel eléggé megcsappant a létszám a cégnél, így lényegében ketten maradtunk értékesítési területen, a ker igazgató meg én. ő családos ember, feleségével és a két gyermekével elmennek síelni, nekem nincs családom, igazándiból nem nagy érvágás felmennem, maximum egy kis idő és pénzkiesés, nomeg az 1 hónapja leegyeztetett kecskeméti ortopédiai időpontom is füstbe ment így...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kételkedem #3140 üzenetére
Házigazda: eszterencs, KEndre, keopsz, Panther, rudi
Moderátor: Den, Grafiqs, zsoltee10 -
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #2700 üzenetére
Azok maradnak majd.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest