- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
Holnap? Kibirom én addig?
Na majd valahogy koncentrálok. De hogy találom meg? Csak nem egy szál bikiniben vágott neki az útnak a minusz 10-ben
Ma végre megjött a vinyóm amit karácsonyra kapok. Elmentem érte boltba két rohanás között. Gondoltam ha este hazaérek, végre kényelmesen beizzítom. Szétkaptam, kiraktam félórára hagy melegedjen, majd ráraktam a gépsínbe rögzítő műanyagokat két oldalra, és már állítottam volna le a gépet, amikor eszembe jutott, hogy hoppá, SATA kábel. Szétkaptam a mindenes cipősdobozt, találtam benne 3 IDE kábelt, meg egy flopit. Nem nyert. Előszedtem a rejtett tartalék cipősdobozt, abban találtam egy SATA tápkábelt. Jé, basszus, tényleg, tápkábel is kell hozzá
Adatkábel természetesen nyista. Úgyhogy holnap reménykedem hogy nyitva lesz még a bolt, és tudok venni, mert ha nem, akkor egy ideig megint nem tudom beüzemelni..
-
philoxenia
MODERÁTOR
A legnagyobb medvefélék a barnamedve alfajai közül a Kodiak-medve és a Kamcsatkai barnamedve is nagyobbak a jegesmedvénél, viszont a jegesmedve az egyik valódi ragadozó tudtommal a medvefélék közül, így a legnagyobb szárazföldi ragadozóként is említik időnként.
Tim felírtam megint, mielőtt sokan félreértenék a nevet.Érdekes egyébként, hogy az olaszban az Andrea is férfinév, a Pisztillus viszont mindenképp Pisztilla kellene legyen nőiben gondolom....
-
Bub0rek
tag
Szia rarri
legalább te segics rajtam, kérlek szépen. Látod, hogy a tőbbiek milyen gonoszak.
[B]csapos[/B]. nyulak is hordhattnak sepakot. Ők is tudnak azért szegények fázni. Számomra is akkor is csak egy kis szürke nyulacska vagy.
Amugy mit teccik itt sírni,legalább neked van egy kis kabátkád, nem vagy mezitelen.. Ez kötöt?
-
Szia, Rarri!
Visszautalok Race tegnap esti válaszához: Az, hogy megtanulja-e, embere válogatja. A fiatal kolléganőm gyorsan tanul, az idősebb pedig inkább a biztonság kedvéért kérdez többet - szvsz jól van ez így. Nem engedhetünk meg sok hibát, sajnos így is becsúszik néhány.
-
bnss
veterán
Nem a legszebb, de legalább jó rumos a gesztenye.
venember: régóta tervezek egy minőségi teleszkópos első villát, de eddig mindig közbejött valami. A fékeimet is csak azért tudtam lecserélni, mert muszáj volt már. Valamit valamiért.
-
kételkedem
addikt
Kihasználva a téli szünetet és a szikrázó napsütést, kirándultunk a családommal.
Szlovákiában elköltöttük a maradék koronánkat benzinre és sörre. Náluk ugyanis január 1-től bevezetik az Eurót.
Majd hazafelé jövet Sátoraljaújhelyen túráztunk egy rövidet. A libegő melletti parkolóból indultunk a Magas hegyre (541m). A szint emelkedés nem nagy, de lehet négykézláb is mászni, ha valaki szereti az ilyesmit. Félúton egy büfé és egy turista útvonal csomópontot találunk. A libegő nyomvonalától nem messze épül a nyári bob pálya. Ilyen munkaeszközzel szaladgálnak az építők. A hegytetőn kilátót találunk, ahonnan szép kilátás nyílik. A kilátóban napsütés, és nagyon hideg szél fogadott. -
tildy
nagyúr
Izé. Aki jelszónak azt használja, ami a mailcímből kiomukulálható... Az expressz nem tett semmit, nekem meg kicsit sok telefonom volt ma, már elegem volt, így beléptem és töröltem a hirdetést...
tudom megbakkerolhatnak érte, de szvsz a jó hírem , a zaklatás , amit emiatt kaptam , a saját telszámom, a jópár screenshot ér annyit, mint amennyi egy rosszul védett mailért járna. Önvédelem, így is mondhatjuk.... -
-
pohár
félisten
-
RoyalFlush
őstag
Római szám és dátum konvertáló római számológéppel és római szám teszttel
(#3560) yetike: rarri sem akarhatja, hogy elvonjuk az értékes erőforrást a PH!-ról ilyen pitiáner feladatok elvégzése miatt
-
tiv83us
veterán
Neha nem gond az a vadidegen, meg az ebren alvas sem, sot meg a reggel 7 ora is belefer...csak az a szopas nem stimmt /marmint ha nekem kene adni/
Persze ez mind csak a kepzelet szulemenye es felteteles mod, mert ilyenek velem soha nem tortentek meg, nahat!
En meg szolidaritasbol mindjart meghamozok 91 db mandarint, vagy mittomen...
-
tildy
nagyúr
Azóta találtam mégegyet.
Ugyanaz az emailcím.
Esetleg valami ph-fejes megnézhetné a ph adatbázisban az emailt, tuti innét vette a telszámom.
Nem tudom ki az, miért csinálja , de érdekes.
Nomeg vajon honnét vette, hogy jó lenne velem ?
Előbb a kedvesem beleszólt kedvesen a kora reggeli erotikus hangján , hogy bp-i rendőrfőkapitányság, de nem értékelték túlságosanRarri: amit belinkeltem, igen az az... google sok mindent megtalál, közben egy másik hirdetésemet is, amit persze nem én adtam fel.
Hajnali 7-kor szexuális jellegű jelentkező? Semmi baj sem a 7 órával, sem a szexuális jellegű jelentkezővel, HA a párom az.
Ő jöhetMondhatni bármikor (kivéve mikor mélyen alszok, és felkelt , mert akkor egy hagyjál békénnel elküldöm melegebb éghajlatra
)
-
pohár
félisten
Jó a napszemüveged!!
Max 30, de nem többHát nekem a szilveszter környéki napok eléggé... ütősek lesznek
Dec. 30.: Bázis
Dec. 31.: Főnix, Disco's Hit Party este 8-tól
Jan. 1.: ahogy vége a DS Party-nak, egyből go afterparty-ba a Bázisba, ami 5-től délig tartEzekre van 23-24k-m...
-
pohár
félisten
Hogy mennyi??
Hááát olyan 10 feles egy óra alatt, istennyila formájábanAzt tudja valaki hogy mi az??
Egy 2dl-s pohárba feles vodka, feleannyi citromlé, és felönteni ásványvízzel!!
És húzóra kell inni...
De ha már kicsit edzettebb vagy, akkor nyomhatod 1dl vodkával isSzóval ütős az tuti
De olyat is kalkuláltattam, hogy 1 óra alatt 10 feles Jäiger, és kidobta rá hogy 5.55 ezrelék a véralkohol szintem, és ez már halál...
Akkor már párszor meghaltam életembenMondjuk a 120kg-m felissza
-
ladybug
őstag
Igen, nekem is tetszik. Réka abban alszik délutánonként. Meg hát mindenre használják. Volt már kutyaól, varázskunyhó, parti őrség szállás... stb.
Én igyekeztem ügyelni arra, hogy ne egyek folyton folyvást. Szerencsére nem szedtem fel semmit az ünnepek alatt, de ehhez kellett akarterő rendesen.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest