- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
-
Bubu79
addikt
Volt a rendőrségnek egy haknija, amikor egy spéci ülést vittek el közlekedésbiztonsági előadásokra - egy pár százalékos lejtőn futott az ülés, görgőkön - az út végére 10km/h körüli sebességgel robogott, majd egy hirtelen rántással megállt.
Nem tudom mi van a programmal - de aki egyszer beleült, soha nem ült utána úgy autóba, hogy nem kötötte be magát - hacsak nem volt komplett idióta...
-
Bubu79
addikt
Jó, azért az komikus volt, ahogyan verseny közben már kb. hetvenhetedikbe rakták a váltót, mert minden snittben csak azt látni, ahogy felfelé pakol
De újdonság volt a film annak idején, mert ilyesmi jellegű mozi addig nem volt.
A negyedik bőrt már nem kellett volna lehúzni róla szvsz ( pláne a második után... tudom,volt harmadik is, de azt már nem is láttam a második után... )
De ahogy már említettem ma a teával kapcsolatban is - ízlések és pofonok...
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Nyammma , belesek
amúgy What a fuck?!
Az ékszer vagy karóra – hacsak nem különlegesen drága darab – a fiatal szemében legfeljebb elégséges. Jelessel értékelnek egy autót, egy lakást, egy külföldi nyaralást. A legújabb a plasztikai műtét. – Megfordultak már nálam érettségiző lányok szülőkkel karöltve, és leginkább látványos beavatkozásokat kértek, mell- vagy orrplasztikát – mondta el dr. Krasznai Zsolt plasztika sebész. A nagyobb
*pénzösszeg is jó ajándék: 100 ezer forinttal közepesre vizsgázhatnak az ősök.
Mi van? Milyne világ már ez. -
kételkedem
addikt
Ennél egy picit több, ha a járulékos költségeket is hozzáadjuk:
A sorozat rendszámtábla ára: 6 500.-Ft
A forgalmi engedély csere: 6 000.- Ft
A régi típusú forgalmi engedély esetén a törzskönyv kiadásának illetéke 6 000.- Ft
A műszaki címke díja 450.- Ftszerk: egy picit után néztem, a törölt díjak másra vonatkoztak
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem az a gondom a J-s rendszámmal, hogy hogy került a gépre, hanem az, hogy mindenképpen azt jelzi, hogy vagy Mo-on ki volt vonva a forgalomból, vagy külföldről hozták be. A kevés kilométer így kicsit érdekes, hiszen No-ban az rendkívül kevésnek számítana, nálunk meg ilyen korú kocsi nem szokott állni rendszám nélkül, inkább eladják...
-
Algieba
őstag
A tegnapi "5 perc értelmetlen elmélkedés" elmerovatom témája (örökzöld téma, megunhatatlan
) az alvás-ébrenlét volt, hogy egyáltalán miért fontos az alvás?
Szerintem, jó alvás nélkül elég hamar bajba kerül az emberi szervezet, vagy inkább csak maga az agyvelő. Egyszerűen így alakultunk ki, kell az a napi 6-8 óra szunya.
-
kételkedem
addikt
Mutass alternatívákat, segítünk szavazni!
Majdnem eltaposott egy szabálytalanul parkoló Audis. A forgalommal szemben állt meg, így persze amikor állt ki, semmit nem látott. Sajnos engem a robogóval és a szemből érkező másik autót sem. Én húzódtam az útmenti sövényhez, a szemből jövő dudált és fékezett. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk mind hárman, bár igazából csak az én hámsejtjeim forogtak veszélyben.
-
-
BlacKSouL
addikt
Vagy 5 éve még Pesten albérletben két haverral dolgoztunk utcán, plakáttisztítást csináltunk, és egy erősen meleg nyári délben hazamentünk ebédelni a tecsót útbaejtve. Én meg vettem 2 üveg Bockot, és annyira kitikkadtam, hogy otthon az egyiket majdnem egy hajtásra lehúztam a korsóból. Na, nem kellett volna, úgy beszédültem, hogy öröm volt nézni
2 perc alatt agyoncsapott.
-
venember83
nagyúr
Az "ez" közelre mutató névmás. Távolra mutató párja az "az". Egyéb kérdés?
Aludtam tegnap egyet a sör témára, s nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az erre fele boltban kapható barna sörök közül a Leffe a legfinomabb, megelőzi még a Guinnesst is, sőt, összesítésben a barna és világos sörök között is rendkívüli eséllyel pályázik az első helyre. Szerencsére még van otthon pár megrontandó üveggel belőle, és lassan vége a munkaidőnek.
-
fokukac
nagyúr
tudom, hogy nem a te stílusod, de ide illik
-
-
kételkedem
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jorden sem volt magasabb Nálad..... Persze nőni én is szerettem volna, nekem meg szinte mindenki a fejemre nőtt negyedikre /akkor még 1-4-ig voltunk számozva/ az osztályban pedig elsőben még aránylag elől álltam a tornasorban. Az rosszabb volt, így kénytelen lettem széltében nőni....
-
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest