- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
csapó-rákóczi sarok (pontosabban a csapón), a meteor hamburgeres mellett. most nyílt. Kaga kínai büfé.
a kis adag 1 köret + 2 feltét. jelenleg csak csirkéjük van, de abból sokféle. alig tudtam választani
rizzsel 590, tésztával 650 a kis menü. +1 feltét általában +100ft. imho nagyon megéri.
-
Bubu79
addikt
Az ördög ritkán leledzik falon - jobbára köztünk tévelyeg, könnyen felismerhető, mivel sosem alszik, ezért állandóan karikásak a szemei
A maceszkát pedig határozottan visszautasítom - mi lesz a következő? Tündérmackóm? Nem vágyom melegségre
Lumpy: Igazságod vagyon, ebéd után kell is a szieszta - alighanem én is hagyom elpihenni a bablenyót és a palacsintát - megtekintem belülről a szemhéjamat és lehet, hogy mozizok egyet a nyaralás képeit vetítve reájuk
-
ngabor2
nagyúr
nem, ennél egyszerűbben:
E=hν, ahol E: a foton energiája, h: Planck-állandó, ν: a fény hullámhossza. remélem most már okosabb vagyitt nincsenek neutrínók és anti-neutrínók. nincs rájuk igény.
-
frame>24
addikt
...mikor valaki szülinapos nyomul, mindig elsütöm ezt a klipet:
-
venember83
nagyúr
Ja, virág, tényleg, játsszak Istent kicsit, adjak nekik vizet.
6,5k egy övért? Annyiért lehet jól működő első váltót meg príma XC felnit venni, nehogymá', Replay nem gazdagodott meg a fociból? Mocskos kapitalista!
31314: Mármint a sicca birtokol téged és édesapádat, nem?
-
venember83
nagyúr
Nem Bacardi. Viszont lehet, hogy idősebb s van már huszonhat éves is...
-
neduddki
nagyúr
-
Killing
addikt
Ez meg egy beat box mester.
És ráadásul haverom ismeri a gyereket.Előttem rúgta le az öregasszonyt a bicikliről,mikor gördeszkázott.Persze ez is véletlen volt. -
tildy
nagyúr
Ráhibáztál
Elektro 3as, épaut 4es, immár 2 diplomás mérnök hölgy vagyok.(A mérnök úr szó sokkal jobb hangzású
)
Diplomába közepes kerül
Szal most már villmérnök is vagyok , jipppiiiiii.....
Eredményhirdetés után útlevélkészítés, majd melóhelyem, majd tesco, aztán meg úgy eldőltem, mint akit fejbeb....tak... -
bolondember
MODERÁTOR
ez bakker vagy 6-8 éves hír.
de azért minden évben előbukkan.vegyél pilótát, lesd meg hol csinálták - ja, h Szfváron? ja, h Győrben vagy 5 éve legalább leálltak a repülőgépvezető gyártásával?
jaaaaaaaaaaaaa?!
mindenki küldi tovább a fasságot, de senki nem néz semminek után (mint az erfranszos-járatos-losztos képeket is megkaptam; megnéztem, röhögtem és töröltem. Csak éppen sokan elhiszeik. Úrischtn!)
mod: @30793: nem vagyok házimozibuzi. 2.1-ben is tudom élvezni.
-
Csak nekem van olyan érzésem, hogy ezekkel a káromkodásokkal huzigálod a Mikulás szakállát? Szerintem nem kellene egyiket sem.
Káromkodás mint olyan: Téma lezárva. copyright by tiv61us
Mod.: De ha a Kékszarvas vagy Joker vagy az Aranysárkány vagy a Robot jár erre, akkor sem jobbak a kilátások.
Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest