- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Isten hozott Degeczen Szomszéd
Tim: 12 évesen szoktam rá - a haverokkal beültünk az egyik helyi vendéglátóipari létesítménybe ( késdobáló ), ahol 50 filléres szóda mellett pöfékeltünk, krehácsoltunk - a pincérek a csodánkra jártak ( gondoltuk mi, pedig csak azt nézték, mekkora hülyék is vagyunk ).
13 évesen lebuktam - az egyik bátyám észrevette, hogy füstölök - néhány maflás segítségével sikerült jobb belátásra térítenie, azóta nem igazán éreztem késztetést rá. A bátyám azóta is pöfékel - nem tudom kettőnk közül melyikünk járt jobban
-
Bubu79
addikt
Akkor álmodjál képek helyett székeket - mit bánom én
50ccm csak akkor komikus, amikor sportmotornak van álcázva - ránézésre egészen komoly - már-már ijesztő - aztán felzúg a méhkas és szertefoszlik az illúzió - hangos, de legalább nem megy
-
pohár
félisten
Hát lehet én leszek bent, mert igaz hogy fater nevén pályáztunk, de ugyanúgy hívnak, és pont melózni fog szombaton, de megpróbálja elcserélni a műszakot, és akkor ő ül be, majd ő integet
Ja de amúgy csak jusson el addig, hogy beülhessen a sorsolásra, mert 8 embert sorsolnak ki, akik mehetnek (lehetséges számhúzók, 30k), abból a helyszínen sorsolással kiejtenek 3 embert, és a maradék 5 ülhet be a fotelok egyikébe (100k)
Innen már csak a szerencse dolga, hogy kit húznak ki, ha fatert akkor 1 misit kapunk -
kételkedem
addikt
Nem-nem!
-Tanárúr! Vegyen nekem egy üveg Zubrowkát!
-???
-Az apámnak lesz. Mondta, hogy vigyek neki egy palackkal.
-Mi az a Zubrowka?
-Olyan vodka, amiben van egy szál bölényfű, ami itt terem az egyik nemzetiparkban.
-Itt bölényfű? Na húzz el innen fiam míg szépen vagyok! Nehogymár én vegyek neked vodkát! -
philoxenia
MODERÁTOR
Azt hinné pedig az ember a nevéről, hogy régi magyar sporteszköz....[link] vagy valami csaj
Boo' Boo' : Kebelberát?
Ki tudja tovább szerkesztgetni a hsz.-ét....
-
NoLF
veterán
mind1 is, úgy sem tudtam volna vele mit kezdeni
de az olyan emberekkel sem, aki most hívott. már épp alakult egy üzlet, dörzsöltem a tenyerem, erre olyasmivel hívtak föl hogy csak tátani tudtam a számat, meg sem tudtam szólalni...
eléggé el vannak tévedve az emberek manapság.
-
Bubu79
addikt
Eszem azt a nagy szívedet - sóval, borssal, kiskanállal, mert úgy jobban fáj
Málna nem lesz - várhatóan viszont eper akad majd és egyéb nyalánkságok
Mikulás: Háddevau - jég Veled
És ha már vok - megkínálhatnál valami kinnsincskuncsaft-bennsincskuncsafttal - és ha akad, koccincsunkcsak, az is jöhet
-
Algieba
őstag
Értettem a poént, csak úgy véltem, meg kell magyaráznom a borsónál a kötés lényegét. Jó látni, hogy a meleg, száraz időjárás ellenére normális ütemben fejlődik. Persze hetente 2x megöntözöm az összes sort.
Szerk.: kételkedem: Nekem jó fekete földem van. Bár örökké aggódva nézem és mindenféle terv mocorog az elmémben, hogy még jobb legyen, pedig ez a föld tényleg remek termőtalaj.
Jövőre átállok a váltott vetősoros bio módszerre és mindig takarni fogom a talajt növényi nyesedékkel.
-
kételkedem
addikt
Mióta emiatt a mondatod miatt leoltottak, kínosan ügyelsz a szóhasználatra!
Bubu: használd egészséggel! A magyarítás valóban jól sikerült, nyugodtan felteheted, ahogyan azt tope barátunk javasolja! Persze lehet, hogy neked nincs is rá szükséged
tiv83us érdekes moderátori nézetben látni a lapot. Van néhány plusz gomb rajta
Aktív témák
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest