- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Bub0rek #1806 üzenetére
Fertőző betegség.
Olyan, mint a torokfájás, de mégsem az, közben máj -és lép megnagyobbodásával is jár, a heveny szakasz 3 hét, ekkor jelentkeznek a tünetek, a betegség lefolyása több hónap.
Én 2 hónapja voltam a heveny szakaszban, 1 hét kórház, több, mint 1 hónapja tünetmentes vagyok, de állítólag még jó ideig fertőzök, és vigyáznom kell az alkohollal. -
-
-
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van mikor én se nézek be ide napokig, Bubuval is régen beszéltünk... Most nézem alig írt mostanában a PH!-n...
Bitboys: 14 voltam, mikor kijött
, persze csak évek múlva került be az országba és csak videón. Azt hiszem moziban nem is igen vetítették nálunk...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest